Elazığ haber, Elazığ haberleri, Elazığ son dakika haber

Elazığ

Elazığ gündeminden sıcak gelişmeler, son dakika Elazığ haberleri farklı bakış açısıyla Elazığ haber sayfamızda.

Elazığ Haberleri

Dalmış Beauty'den dolgun dudaklar için kalıcı makyaj önerisi

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü tasarımcısı Mehmet Sait Dalmış, kalıcı dolgun dudak makyajının dudaklarını dolgun göstermek isteyen kadınlar için en ideal çözüm olduğunu söyledi.

Belediye başkanı öğrenciler için makam aracıyla köy köy gezip kitap dağıtıyor

Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı öncülüğünde Elazığ başta olmak üzere Bingöl ve Tunceli'de okuyan öğrenciler için 65 bin adet kitap toplanıp dağıtıldı. Merkeze 100 kilometre uzaklıkta olan Arıcak ilçesine makam aracıyla kitap götüren Başkan Çadırcı, köy köy gezip öğrenci ve öğretmenlere kitap ulaştırıyor.

Yolda bulduğu ve 'Mamoş' ismini verdiği kazı, sahibine teslim etti

Elazığlı bir vatandaşın yolda başı boş dolaşırken bulduğu bir kaz ile şiveli konuşması güldürmüştü. İki gün sonra sahibine ulaşan vatandaş, teslim ettiği kazın sahibinden de 3 litre inek sütü hediye aldı.

Oltaya balık yerine yarasa takıldı, görenler şaşkına döndü

Elazığ'da balıkçının oltasına saldıran yarasa kancaya takıldı. Olay karşısında büyük şaşkınlık yaşayan balıkçı, yarasayı kurtarıp doğaya saldı.

ELİYGAD'dan Sarıkaya'ya kınama

Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELİYGAD), Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin ile yapılan canlı yayın sırasında gazeteci Muharrem Sarıkaya'nın İHA Muhabiri Ahmet Demir'e yapılan saldırıyı kınadı.

Sanatseverlerden 'Yunus Emre' tiyatro oyununa büyük ilgi

Elazığ'da gösterime giren 'Yunus Emre' tiyatro oyununa sanatseverler büyük ilgi gösterdi.

Vatandaşın yolda bulduğu ve aracına aldığı kaz ile şiveli diyaloğu güldürdü

Elazığ'da bir vatandaş yolda başı boş dolaşan kazı aracına alarak sahibini aramaya başladı. Bu süre zarfında gittiği her yere götürdüğü kaz ile şiveli konuşması ise gülümsetti.

Yaralı halde bulunan kulaklı orman baykuşları tedavi altına alındı

Elazığ ve Tunceli'de vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan kulaklı orman baykuşları, Fırat Üniversitesi (FÜ) Hayvan Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

8 yaşındaki Ömer'in seçim vaatleri, belediye başkanını bile şaşırttı

Elazığ'da bir köydeki ilkokulda başkanlık seçiminde aday olan 2'nci sınıf öğrencisi Ömer Asaf Uc'un okul duvarlarına astığı fotoğrafının altına 'Ömer Asaf Uc'a oy verin, gerisini boş verin' gibi yazılar hem güldürdü hem de seçimi kazandırdı. Ömer'in seçim vaatlerini dinleyen Akçakiraz Belde Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ise Helal olsun diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

Elazığ'da bin aileye kışlık kıyafet ve gıda yardımı

Elazığ'da İlim Yayma Cemiyeti tarafından ihtiyaç sahibi bin aileye kışlık kıyafet ve gıda yardımı yapıldı.

Hobi olarak başladığı filografi sanatında, devlet sanatçısı oldu

Elazığ'da infaz koruma memuru olarak görev yapan Ayhan Güneş, yıllar önce bir sergide görüp ardından hobi olarak başladığı filografi sanatında devlet sanatçısı oldu. Kültürel Miras Taşıyıcıları Kurulu tarafından 'Kültür Bakanlığı Sanatçısı' seçilen Güneş, Türkiye'de bu alanda 8 kişiden biri olmayı başardı.

Elazığ İl Müftülüğü aralık ayı mutat toplantısı yapıldı

Elazığ İl Müftülüğü 2021 yılının aralık ayı mutat toplantısı, Kur'an kursu yöneticileri ve öğreticilerine yönelik olarak düzenlendi.

24 Ocak depreminin ardından 15 bin 784 konut ve iş yeri vatandaşlara teslim edildi

Elazığ'da 24 Ocakta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında kent genelinde konutların yapımı ve teslimatı devam ederken, bin 894 depremzede vatandaş daha çekilen kura ile evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Son teslimlerle birlikte kentte 15 bin 784 konut ve iş yeri vatandaşlara teslim edilmiş oldu.

Engeli engel olmadı, çocukluk hayalini gerçeğe dönüştürdü

Özel gereksinimli Miraç Aktaş, okul bünyesinde açılan müzik atölyesinde çocukluk hayali olan davul çalmayı öğrendi. Yaşam sevinci ve öğrenme azmi ile çevresine örnek olan Aktaş, fiziksek engelin yaşama engel olmadığını bir kez daha kanıtladı.

Oltaya balık değil martı takıldı

Elazığ'da balıkçının oltasına saldıran martı kancaya takıldı. Balıkçı tarafından kenara çekilerek kurtarılan martı tekrar doğaya bırakıldı.

Elazığ Belediyesi'nden miniklere sinema keyfi

Elazığ Belediyesi, ana sınıfı öğrencilerini 'Mini Gösteri Merkezi'nde ağırlayarak sinema keyfi sundu.

Elazığ'da 11 aylık yaban hayatı fotokapanlara yansıdı

Elazığ'da 11 aylık yaban hayatı, Doğa Koruma ve Mili Parklar Elazığ Şubesi tarafından kurulan fotokapanlara yansıdı. Aynı zamanda fotokapanlar sayesinde tespit edilen 57 kaçak avcıya da idari işlem yapıldı.

Belde belediye başkanından örnek proje

Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı öncülüğünde Elazığ başta olmak üzere Bingöl ve Tunceli'de okuyan öğrenciler için 65 bin adet kitap toplandı. Şimdiye kadar 45 binin dağıtıldığı proje kapsamında başkan Çadırcı'nın da katılımıyla bin 500 adet kitap bugün Tunceli'nin Mazgirt ilçesindeki öğrencilere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Milletvekili Erol'dan, Elazığ'ın gururu Ahsen'e tebrik telefonu

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Tayland'ta düzenlenen Muaythai Dünya Şampiyonasında dünya 3'üncüsü olan Ahsen Duran'ı telefonla arayarak tebrik etti.