Elazığ siyaset haberleri, Elazığ haberleri, siyaset gündemi

Siyaset

Elazığ siyaset dünyasının nabzını Elazığ Haber Siyaset sayfaları ile sıcağı sıcağına takip edin. Elazığ siyasi parti temsilciliklerinden haberler, Elazığ siyaset gündemine ait başlıklar burada!

Siyaset Haberleri

Milletvekili Ağar: 'Türkiye'nin daha güçlü bir Türkiye olma iddiasının en büyük dayanağı gençlerdir'

AK Parti'nin daha güçlü olmasıyla birlikte Türkiye'nin de güçlü olacağını aktaran AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, 'O nedenle bizim mesuliyetimiz Türkiye'ye karşıdır. Türkiye'nin daha güçlü bir Türkiye olma iddiasının en büyük dayanağı gençlerdir' dedi.

'Erdoğan’ı 2023’te yeniden başkan yapacağız'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'Bu ülkenin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olan, başkomutanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a kast edenlere, onu tehdit edenlere diyoruz ki, milletin iradesine tehdit sökmez' dedi.

'Aslında büyük bir dönüşümü gerçekleştirmiş olduk'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'Toplamda 24 bin 900 konut yapımı planlandı' dedi.

Bakan Kurum ve Soylu Elazığ'da

Programları çerçevesinde Elazığ'a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum İl Değerlendirme toplantısına katıldı.

Bakan Kasapoğlu, Elazığlı gençlerle buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Elazığ'da gençlerle bir araya geldi.

il koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Elazığ'da Vali Dr. Ömer Toraman başkanlığında Nisan ayı il koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

CHP'li Erol: 'Maden'deki rezervler Türkiye'deki en büyük rezervlerdir'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Maden ilçesindeki Kısabekir bölgesi olarak adlandırılan sahada MTA'nın yaklaşık 1 yıldır yaptığı sondajlarda bulunan altın, bakır, kobalt, kurşun, çinko ve demir madenleri rezervinin Türkiye'deki en büyük rezervler olduğunu söyledi.

AK Parti'li Ağar: 'Demokrat Parti çizgisi en güçlü şekilde kendisine AK Parti'de yer bulmuştur'

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, 'Demokrat Parti geleneği, Türkiye'nin kalkınmasına öncelik veren bir gelenek inşa etmiş ve büyük projelere imza atmıştır. Demokrat Parti geleneği, çizgisi nedeniyle demokrasi dışı müdahalelere maruz kalmış, her defasında milletimizin teveccühüyle siyasi mücadelesini sürdürmüştür. Gelinen noktada Demokrat Parti çizgisi en güçlü şekilde kendisine AK Parti'de yer bulmuştur' dedi.

Kılıçdaroğlu ve Milletvekili Erol'dan şehit Göl'ün annesine telefon

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Mardin'de el yapımı patlayıcının infilak etmesi nedeniyle şehit olan Elazığlı Coşkun Göl'ün annesi Hüsna Göl'ü arayarak görüntülü görüştü.

Başkan Şerifoğulları depremde yakınlarını kaybeden ailelerle bir araya geldi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8'lik depremde yakınlarını kaybeden ailelerle bir araya geldi.

DEVA Partisi Kovancılar İlçe Başkanı Sağır, Babacan'a tepki gösterip istifa videosu yayınladı

DEVA Partisi Elazığ'ın Kovancılar İlçe Başkanı Adem Sağır, okuduğu şarkıda Hz. Adem ve Hz. Havva'ya hakaret ettiği iddia edilen Sezen Aksu'ya destek veren Genel Başkanları Ali Babacan'a tepki gösterip partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Kulüp Başkanı Erulaş bağımsız milletvekili adaylığını açıkladı

Elazığ'da Rüstempaşa Spor Kulüp Başkanı Hamit Erulaş, 2023 seçimleri için bağımsız milletvekili adayı olduğunu açıkladı.

İl Başkanı Yıldırım: Teşviklerin uzatılması iş dünyasında memnuniyet oluşturdu

Cazibe Merkezleri Programı kapsamında yatırımların desteklenmesiyle ilgili sağlanan teşviklerin uzatılmasının iş dünyasında memnuniyet oluşturduğunu belirten AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 'Türkiye ideali doğrultusunda emin adımlarla, vatandaşlarımızla birlikte ilerlemeyi sürdürüyor' dedi.

Vekil Demirbağ: Millet ittifakını özel ahlak eğitiminden geçirmek lazım

Vatan hainlerinin oyununa gelinmemesi gerektiğini dile getiren AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kılıçdaroğlu, kalkıyor bir el hareketi yapıyor. Arkasından İYİ Parti Milletvekili, bize tazminat meselesinden el hareketi yapıyor. Öbür taraftan Lütfü Türkan Bingöl'de bir şehit kardeşimize ağza alınmayacak küfürlerde bulunuyor. Bunu savunmak için Meral Akşener Meclis çatısında bayan parti lideri olarak 'yavşaklar' diyor. Millet ittifakını 6 ay veya 12 ay boyunca özel ahlak eğitiminden geçirmek lazım dedi.

CHP Elazığ milletvekili Gürsel Erol'a kanser teşhisi kondu

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'a prostat kanseri teşhisi konulduğu bildirildi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül gençlerle bir araya geldi

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 'Her on yılda bir darbe ile bu milleti adeta terbiye etmek üzere içeride ve dışarıda bazıları hep harekete geçti. Türkiye ne zaman başını kaldırsa, ne zaman kendine gelse hemen bir müdahale ile kendi kurguladıkları bir düzene ve şablona dahil etmeye çalıştılar. Türkiye ne zaman kendi ayakları üstünde durmaya çalışsa hukuksuzluk ve antidemokratik uygulamalar devreye girdi' dedi.

Bakan Gül: AK Parti milletle beraber yol yürüme siyasetinin adıdır

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti'nin daima yapan, inşa eden, Türkiye'yi büyüten, geliştiren, kalkındıran bir hatta olduğunu belirterek, 'Dünya demokrasi tarihine de bu anlamda milletle iç içe geçmiş başka bir siyasi hareket örneği yoktur. Çünkü AK Parti milletle beraber yol yürüme siyasetinin adıdır. Nereden geldiğimizi, kimimle geldiğimizi unutmayalım' dedi.

Bakan Gül: Adliyenin kapısı vatandaş için daima huzur ve güven vermelidir

İnsanının sığınacağı en son liman ve çarenin yargı olduğunu belirten Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Edirne'den Kars'a kadar 84 milyon vatandaşımız bu hakkına kavuşacağına yönelik hiçbir şüpheyi duymamalı ve taşımamalıdır' dedi.

Eğitim Bir-Sen toplanan imzaları MEB'e sundu

Eğitim Bir-Sen Elazığ 1 No'lu Şubesi, kente yapılması istenen öğretmenevi için toplanan binlerce imzayı, Milli Eğitim Bakanlığına sundu.

Toplam 264 haber.