Bingöl

Bingöl Haberleri

Kaymakam İrdelp, Vatan Tepe üs bölgesinde incelemelerde bulundu

Bingöl'ün Yayladere İlçe Kaymakamı Mehmet Can İrdelp, İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Vatan Tepe üs bölgesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

'Altın madalyalı' Bingöl balı coğrafi işaret aldı

Geçtiğimiz aylarda İngiltere'de düzenlenen bir yarışmada altın madalya alan ve geçmiş yıllarda dünya ikincisi seçilen Bingöl balı, coğrafi işaret aldı. Coğrafi işaret tescil belgesini Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Cemil Başpınar, paydaşlara takdim etti.

Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Ligi: Solhanspor: 3 - Niksar Belediyespor: 0

Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Solhan Spor, 4. hafta müsabakasında sahasında Niksar Belediyespor takımını 3-2 mağlup etti.

Sebze yüklü tır takla attı, araçta sıkışan 2 kişiyi ekipleri kurtardı

Bingöl-Diyarbakır karayolunda virajı alamayan sebze yüklü tır takla attı. Tır içinde sıkışan 2 kişiyi itfaiye ve sağlık ekipleri kurtardı.

Bingöl Belediye Başkanı Arıkan: 'Şehrimize yeni bir vizyon katıyoruz'

Faaliyete giren Bingöl Belediyesi yeni hizmet binasını çevreleyen yollar, genişletilerek estetik hale dönüştürüldü. Yeni imar yollarının da dahil edilmesiyle bölgedeki yoğun trafik nefes alır hale getirildi. Devam eden diğer projelere de dikkat çeken Başkan Arıkan, ''Projelerimizi yakın gelecekte tamamlayıp şehrimize yeni bir vizyon katacak ve hizmet çıtamızı üst seviyeye taşımış olacağız' dedi.

Kaymakam Başar: 'Okullarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösteriyoruz'

Okul müdürleriyle bir toplantı gerçekleştiren Bingöl'ün Yedisu İlçe Kaymakamı Furkan Başar, 'Okullarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösteriyoruz, yeter ki öğrencilerimiz en iyi koşullarda eğitim ve öğretimlerini gerçekleştirsinler' dedi.

Solhan'da PKK saldırısında şehit olan 19 vatandaş kabirleri başında anıldı

Bingöl'ün Solhan ilçesinde 1992 yılında terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 19 vatandaş kabirleri başında dualarla anıldı.

Bingöl'de trafik denetimleri sürüyor

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, olası trafik kazalarının önüne geçmek amacıyla trafik denetimleri devam ediyor.

Bingöl'de terör finans kaynağına ağır darbe: 6 milyon kök kenevir ele geçirildi

Bingöl'de jandarma tarafından terörün finansmanının önlenmesine yönelik icra edilen operasyonda, 404 kilogram kubar esrar ve 6 milyon kök kenevir ele geçirildi.

Milli Eğitim Müdürü Yücel, 'Öğrencilerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz'

Okulları gezerek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldiklerini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, Bize emanet edilen öğrencilerimizi nitelikli bir eğitim ile en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için var gücümüz ile çalışıyoruz dedi.

Öğrenciler, akranları için yardım etkinliği düzenledi

Bingöl'ün Genç ilçesinde lise öğrencileri, ihtiyaç sahibi akranları için yardım etkinliği düzenledi.

Karlıova-Erzurum karayolunda kar yağışı

Bingöl'ün Karlıova ilçesi ile Erzurum'u birbirine bağlayan karayolunda kar yağışı ve sis etkili oldu.

Kaymakam Başar, muhtarlarla bir araya geldi

Bingöl'ün Yedisu ilçe Kaymakamı Furkan Başar, köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek talepleri dinledi.

Kaymakam Gürses, öğrencilerle bir araya geldi

Bingöl'ün Adaklı ilçe Kaymakamı Burak Bozkurt Gürses, öğrencilerle bir araya geldi.

'Öğrencilerin kötü alışkanlıklardan korunmaları için hep birlikte çalışacağız'

Bingöl'ün Yayladere Kaymakamı Mehmet Can İrdelp, 'Öğrencilerin başarı grafiğinin yükseltilmesi için motivasyonlarının artırılması, çağın gelişimlerini takip edebilmeleri, her türlü olumsuzluklara karşı ve kötü alışkanlıklardan korunmaları için hep birlikte çalışacağız' dedi.

Bingöl'de çıkan örtü yangını söndürüldü

Bingöl'ün Yayladere ilçesinde çıkan örtü yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

PKK'lı teröristlerin 30 yıl önce katlettiği 19 sivilin acısı ilk gün gibi yüreklerde

Bingöl'ün Solhan ilçesinde 30 yıl önce PKK'lı teröristler tarafından köy minibüsünden indirilen ve şehit edilen 19 sivil şehidin acısı, yüreklerdeki yerini ilk günkü gibi koruyor.

Bingöl'de Eylül ayı içinde, dezavantajlı vatandaşlara 13 milyon 953 bin lira destek verildi

Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Eylül ayı içinde dezavantajlı vatandaşlara 13 milyon 953 bin 700 lira sosyal destek verildiğini bildirdi.

Bingöl'de TOKİ konutları için kura çekildi

Bingöl'de Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yetkililerinin de katılımıyla noter huzurunda çekilen kuralarla, Kültür Mahallesi TOKİ konutlarındaki hak sahiplerinin daireleri belirlendi. Kurada, hak sahiplerinin zemin katlardan muaf tutulduğunu belirten Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 'Devletimizin gücü, hak sahiplerimizin sabır ve desteğiyle tamamlama aşamasına getirdik ve bugünkü kura ile hak sahiplerimizin dairelerini belirlemiş olduk' dedi.

Toplam 2393 haber.