Bingöl

Bingöl Haberleri

Bingöl'de 'Çök-Kapan-Tutun' tatbikatı

Türkiye genelinde ilk kez uygulanan Çök-Kapan-Tutun deprem tatbikatı bugün saat 18.57'de tüm illerde olduğu gibi Bingöl'de de gerçekleştirildi.

Aşçılık kursuna giden kadınlar kendi iş yerlerini açmayı hedefliyor

Bingöl'de Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan aşçılık kursuna giden kadınlar, eğitimlerini tamamladıktan sonra kendi iş yerlerini açmayı hedefliyor.

Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı

Bingöl'de iki otomobil çarpıştı, kazada 4 kişi yaralandı.

Şehit Yusuf Ataş için mevlit okutuldu

Geçtiğimiz ay Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce açılan taciz ateşi sonucunda şehit olan piyade astsubay çavuş Yusuf Ataş (21) için, Bingöl'de mevlit okutuldu.

Kurumuş ot yangını otomobile sıçradı, araç küle döndü

Bingöl'ün Genç ilçesinde bir fabrikanın bahçesinde bulunan kurumuş otlar henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Yangının sıçradığı otomobil küle döndü.

Bingöl Sağlık Müdürü Gündoğdu, hemodiyaliz ünitesinde incelemelerde bulundu

Bingöl İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Emin Gündoğdu, Genç ilçesindeki hemodiyaliz ünitesinde incelemelerde bulunarak hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bingöl'de trafik kazası: 1 yaralı

Bingöl'de panelvan ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi yaralandı.

Yayladere'de 'Güzel Ahlak' sohbeti

Bingöl'ün Yayladere ilçesinde 'Güzel Ahlak' konulu sohbet gerçekleştirdi.

Bingöl'de yetiştiricilere koç desteği verildi

Bingöl'de yetiştiricilere yüzde 50 hibeyle koç dağıtımı yapıldı.

Bingöl'de hayat 2 dakikalığına durdu

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 84'üncü yıl dönümünde Bingöl'de de törenlerle anıldı. Saatler 09.05 gösterdiğinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk için sirenler çaldı ve şehirde hayat adeta 2 dakikalığına durdu.

Bingöl'de jandarma uyuşturucuya geçit vermiyor

Bingöl'de jandarma tarafından yapılan şok yol kontrol uygulamalarında, 535 gram esrar maddesi ele geçirilirken 1 şüpheli gözaltına alındı.

Üstü üste Türkiye şampiyonu olan ayak tenisi takımı, Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor

Bingöl'ü ayak tenisi branşında başarılı bir şekilde temsil ederek Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda iki yıl üst üste şampiyon olan Solhan Ayak Tenisi Takımı, Dünya Şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor.

Sanayi bölgesinde çıkan yangın, büyümeden söndürüldü

Bingöl'de Organize Sanayi Bölgesi'ndeki mobilya atıklarında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Bingöl'de tır ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Bingöl'de tır ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi yaralandı.

Bingöl'de 10 ayda 957 trafik kazası meydana geldi

Bingöl'de ocak ve ekim ayları arasında 957 trafik kazası meydana gelirken, bu kazalarda 3 kişi hayatını kaybetti, 787 kişi de yaralandı.

Bingöl'de 2 yıl içinde 92 kişi organ bağışı başvurusunda bulundu

Bingöl'de 2021 yılında 72, 2022 yılı içinde de 20 kişinin organ bağışı başvurusunda bulunduğunu aktaran Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Yeliz Dineri, organ bağışı konusunda vatandaşların daha duyarlı olması gerektiğini söyledi.

Yedisu'da SYDV görevlileri vatandaşlarla bir araya geldi

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü personellerince, haneler ziyaret edilerek vatandaşların talepleri not edildi.

Genç'te öğrenciler sabah namazında buluştu

Bingöl'ün Genç ilçesinde öğretmen ve öğrenciler, sabah namazında buluştu. Namaz sonrası öğrencilere çorba ikramı yapıldı.

YÖK Başkanı Özvar: 'Üniversitelerimizin bölgelerin kalkınmasına sundukları katkıyı oldukça önemsiyoruz'

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, 'Üniversitelerimizin bulundukları bölgenin kalkınmasına sundukları katkıyı oldukça önemsiyoruz. Yükseköğretim sistemimizdeki kurumsal çeşitliliği artırma yönündeki kararlılığımız devam etmektedir. Bu hedef doğrultusunda gerekli politika adımlarını atmaktan çekinmiyoruz' dedi.

Toplam 2393 haber.