Kaymakam Başar: 'Okullarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösteriyoruz'

Okul müdürleriyle bir toplantı gerçekleştiren Bingöl'ün Yedisu İlçe Kaymakamı Furkan Başar, 'Okullarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösteriyoruz, yeter ki öğrencilerimiz en iyi koşullarda eğitim ve öğretimlerini gerçekleştirsinler' dedi.

PAYLAŞ
ABONE OL Google News ile Takip Et
Elazığ Haber - Elazığ Haber

Okul müdürleriyle bir toplantı gerçekleştiren Bingöl’ün Yedisu İlçe Kaymakamı Furkan Başar, “Okullarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösteriyoruz, yeter ki öğrencilerimiz en iyi koşullarda eğitim ve öğretimlerini gerçekleştirsinler” dedi.

Bingöl’ün Yedisu İlçe Kaymakamı Furkan Başar, ilçedeki okul müdürlerinin katılımıyla “Yedisu Eğitimin Geliştirilmesi” başlıklı toplantı düzenlendi. İlçe kaymakamlığında gerçekleşen toplantıda, müdürlerinin talepleri ve önerileri dinlendi. Öğrencilerin daha iyi şartlarda okumaları için tüm gayreti göstereceklerini aktaran Kaymakam Başar, “Okul müdürlerimizden eğitim ve öğretim kalitemizin artırılmasına yönelik projelere ağırlık verilmesini, öğrencilerle birebir ilgilenilmesini, yine ayrıca okullarımızda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek zaman zaman toplantılar yapmalarını isterim. Bizler de okullarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösteriyoruz. Yeter ki, öğrencilerimiz en iyi koşullarda eğitim ve öğretimlerini gerçekleştirsinler” diye konuştu.

Toplantıya Kaymakam Başar’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhtesim Tunç ve İlçe Şube Müdürü Büşra Tunç katıldı.

İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
Bu Elazığ Haberlerine Bakmadan Geçmeyin