Elazığ haber, Elazığ asayiş haberleri, Elazığ son dakika asayiş haberleri

Asayiş

Elazığ asayiş haberleri, Elazığ trafik kazası, son dakika asayiş olayları, Elazığ yangın haberleri, hızlı ve farklı yayın anlayışı ile Elazığ Haber'de.

Asayiş Haberleri

Otomobil bahçeye uçtu: 1 yaralı

Elazığ'da sürücüsünün kontrolünden çıkan bir otomobil, bahçeye uçtu. Kazada bir kişi yaralandı.

Modifiye tutkunları toplanıp, yedikleri cezaları sergiledi

Elazığ'da modifiye araç sahipleri, bir araya gelerek yedikleri cezaları sergiledi.

Elazığ'da komşular arasında tüfekli kavga

Elazığ'da aynı bina içerisinde oturan komşular arasında çıkan tüfekli kavgada şans eseri yaralanan olmadı.

Park etmeden önce drift yaptı, o anlar kameraya yansıdı

Elazığ'da bir sürücü aracını park etmeden önce drift yaptı. Trafik magandasının tehlikeli hareketleri cep telefonu kamerasına yansıdı.

Elazığ'da sevdiği kızı kaçırarak evlenen genç, bir haftadır kayıp

Elazığ'da sevdiği kızı kaçıran ve ardından evlenen gençten bir haftadır haber alınamıyor. Oğlunun kaçırıldığını iddia eden baba, güvenlik güçlerine haber verdiklerini ve çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Elazığ'da jandarma, kaçakçılara geçit vermiyor

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, 41 bin 250 dal bandrolsüz sigara, bin 501 dal bandrolsüz makaron, bin 120 adet ağızlık filtresi, 716 adet kilitli poşet ve 154 kilo kıyılmış tütün ele geçirilirken, 4 şüpheli hakkında da yasal işlem başlatıldı.

Elazığ'da karda kayıp düşen vatandaşlar kamerada

Elazığ'da etkili olan kar yağışı sonrasında kar ve buz kaplı yollarda yürümeye çalışan vatandaşlar kayarak yere düştü. Yaşanan o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

İş aramak için gittiği bölgede önce darp, ardından da gasp edildi

Elazığ'da 27 yaşındaki epilepsi hastası, iş aramak için gittiği bölgede bir grubun saldırısına uğradı. Zanlılar darp ettikleri gencin cebindeki telefon ve parasını da aldı.

Elektrik kontağından çıkan yangın evi küle çevirdi

Elazığ'ın Baskil ilçesinde kullanılmayan bir evde elektrik kontağından yangın çıktı. Bir an da alevlerin kapladığı ev kullanılamaz hale geldi.

'Vasıf' kokladı, peçeteye sarılı 14 adet sikke ele geçirildi

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen ve narkotik köpek 'Vasıf'ın da katıldığı operasyonda 14 adet tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen sikke ele geçirildi.

Durduk yere minibüsün lastiğini kesip yoluna devam etti

Elazığ'da bir şahıs, sokakta ilerlediği sırada bıçağını çıkartarak bir minibüsün lastiğini kesti. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Elazığ'da trafik kazası: 1 yaralı

Elazığ'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

İsveç ve Hollanda'da Kur'an-ı Kerim saldırılarına Elazığ'dan tepki

İsveç'te aşırı sağcı Paludan'ın Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakmasına ve Hollanda'da Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırıya ilişkin tepki yağıyor. Çirkin saldırılara, İslam coğrafyası ve tüm Türkiye'de olduğu gibi Elazığ'da da çok sert tepkiler geldi.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele sürüyor

Elazığ'da jandarma ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde yaptığı çalışmada, 525 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Elazığ'da aranan şüpheli yakalandı

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada aranan şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen ve 16 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan şüpheli, cezaevine teslim edildi.

Elazığ'da trafik kazası: 1 yaralı

Elazığ'da seyir halinde olan otomobil, aynı yönde seyir halinde olan bir başka otomobile çarptı, meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Elazığ'da silahlı çatışma olayına karışan suç makineleri tutuklandı

Elazığ'da sokak ortasında çatışan ve toplamda 86 suç kaydı olan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sokak ortasında çatışmışlardı: Yürüyen 'suç makineleri' yakalandı

Elazığ'da sokak ortasında çatışan ve toplamda 86 suç kaydı olan 2 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Elazığ'da cep telefonu çalan hırsız yakalandı

Elazığ'da bir iş yerinde cep telefonu çalan zanlı, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Toplam 2933 haber.