Elazığ haber, Elazığ asayiş haberleri, Elazığ son dakika asayiş haberleri

Asayiş

Elazığ asayiş haberleri, Elazığ trafik kazası, son dakika asayiş olayları, Elazığ yangın haberleri, hızlı ve farklı yayın anlayışı ile Elazığ Haber'de.

Asayiş Haberleri

Sağanak yağış altında dakikalarca kavga ettiler

Elazığ'da sudan sebepten dolayı çıkan tartışmada komşular yağmur altında dakikalarca kavga etti. Olayda 2 kişi yaralandı.

Elazığ'da hafif ticari araç takla attı: 3 yaralı

Elazığ'da hafif ticari aracın takla atması sonucu meydana gelene kazada, 3 kişi yaralandı.

AFAD'dan Elazığ için 'kuvvetli yağış' uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinin Elazığ ve bölgedeki şehirler için uyarıda bulunmasının ardından AFAD tarafından telefonlara 'kuvvetli yağış' bildirimi gönderildi.

Elazığ'da sağanak sonrası araçlar suya gömüldü

Elazığ'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle yollar göle döndü. Dün etkili olan ve hala etkisini sürdüren sağanak yağmur sebebiyle caddeler göle döndü, trafikte suya gömülen araçlar mahsur kaldı.

Elazığ'daki kayıp kuzenlerden 50 gündür haber yok

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki Mustafa Yılmaz ve kuzeni Onur Yılmaz'ın kaybolması olayına ilişkin sürdürülen soruşturmada gözaltına alınan 12 kişiden 5'i tutuklanmıştı. Kuzenlerden 50 gündür haber alınamazken Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde çalışmaların aralıksız sürdüğü öğrenildi.

Otomobil takla attı, emniyet kemeri takan sürücünün burnu bile kanamadı

Elazığ'da takla atan otomobilin sürücüsü emniyet kemeri taktığı için kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu.

Soba bomba gibi patladı, ev kısmen çöktü: 2 yaralı

Elazığ'da sobanın patlaması sonucu evin bir kısmı çöktü ve yangın çıktı. Patlama sonucu yaralanan 2 kişi tedavi altına alındı.

Elazığ'da trafik kazası: 1 yaralı

Elazığ'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Elazığ'da refüje çıkarak ağaca çarpan sürücü hayatını kaybetti

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek önce demir bariyerlere ardından da refüjde bulunan ağaca çarpması sonucu ağır yaralanan sürücü hayatını kaybetti.

Elazığ'da otomobil refüjde bulunan ağaca çarptı: 1 ağır yaralı

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önce demir bariyerlere ardından refüjde bulunan ağaca çarptı. Kazada sürücü ağır yaralandı.

Elazığ'da otomobil, park halindeki araçlara çarptı: 2 yaralı

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, park halindeki araçlara çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Elazığ'da iki katlı evin dış cephesinde dökülmeler meydana geldi

Elazığ'da Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin ardından ağır hasarlı 2 katlı binanın dış cephesinde dökülmeler meydana geldi. O esnada bölgede kimsenin olmaması faciayı önledi.

Elazığ'da uyuşturucu tacirleri tutuklandı

Elazığ'da son bir hafta içinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da bekçilerden yürek ısıtan hareket

Elazığ'da asansör arızasından dolayı evine çıkamayan engelli bir vatandaşı bekçiler kucağında çıkardı. O anlar ise yürekleri ısıttı.

Elazığ'da jandarma ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından durdurulan bir araçta 23 gram metamfetamin maddesi ele geçirilirken 3 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Elazığ'da SAT-2 tipi şap virüsü alarmı

Türkiye'de çeşitli illerdeki hayvanlarda SAT-2 tipi şap virüsü tespit edildi. Virüs nedeniyle Tarım ve Orman Bakanlığı harekete geçerek çeşitli tedbirler aldı. Getirilen tedbirler istikametinde Elazığ'da ikinci bir emre kadar veteriner hekim, veteriner sağlık teknikeri ve teknisyenlerin izinleri iptal edildi. Yine ikinci bir emre kadar hayvanların hareketi ve satışı da yasaklandı.

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil şarampole yuvarlandı: 2 yaralı

Elazığ'da, sürücüsünün köpeğe çarpmamak için manevra yaptığı otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Seyir halinde alev alan pikap küle döndü, 14 yaşındaki çocuk yaralandı

Elazığ'da seyir halindeki pikap, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, kullanılamaz hale gelen aracın içindeki bir çocuk yaralandı.

Ağır hasarlı binaların arasında kurulan semt pazarı faciaya davetiye çıkarıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Elazığ'da bir mahallede ağır hasar gören binaların arasında semt pazarı kuruldu. Binlerce kişinin alışveriş yaptığı ve 200 pazarcının tezgah kurduğu bölge, adeta faciaya davetiye çıkarıyor.

Toplam 2958 haber.