Elazığ haber, Elazığ asayiş haberleri, Elazığ son dakika asayiş haberleri

Asayiş

Elazığ asayiş haberleri, Elazığ trafik kazası, son dakika asayiş olayları, Elazığ yangın haberleri, hızlı ve farklı yayın anlayışı ile Elazığ Haber'de.

Asayiş Haberleri

Elazığ'da 2 hırsız yakalandı

Elazığ'da polis ekiplerinin yaptığı çalışmada hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı.

Mehmetçik deprem bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 büyük depremin ardından bölgeye sevk edilen Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kabe'de Müslümanlar depremzedeler için dua etti

Umre için Kabe'de bulunan Türk vatandaşlar ve Müslümanlar depremzedeler için dua etti.

Elazığ'da 2 kişinin öldüğü apartmanının çökmeden önceki fotoğrafları ortaya çıktı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ikinci 7.6 şiddetindeki depremin ardından Elazığ'ın Akpınar Mahallesi'nde bulunan apartmanının çökmeden önceki fotoğrafları ortaya çıktı.

Elazığ'da ağır hasarlı binaların yıkımına başlandı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremin ardından Elazığ'da bir bina çökmüş ve biri polis 2 kişinin cansız bedenine ulaşılmıştı. Şehir genelinde ilk süreçte ağır hasarlı olduğu tespit edilen 8 binanın yıkımına başlandı.

Enkaz altından çıkartılan şehit polisin cenazesi memleketine gönderildi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ikinci 7.6 şiddetindeki depremde çöken bir binanın altında kalarak şehit olan ve cansız bedenine ulaşılan polis memuru Halit Baydoğan'ın cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Malatya'ya gönderildi.

Jandarma ekipleri çadırlar kurmaya başladı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ'dan Malatya'ya destek olarak giden jandarma ekipleri, çadırlar kurmaya başladı.

Elazığ'da arama çalışmaları tamamlandı, son kişinin de cansız bedenine ulaşıldı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ikinci 7.6 şiddetindeki depremin ardından Elazığ'da bir bina çöktü. Tamamlanan çalışmaların ardından polis memuru ve bir şahsın cansız bedenine ulaşıldı.

Elazığ'da çöken binada polis memurunun cansız bedenine ulaşıldı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ikinci 7.6 şiddetindeki depremin ardından Elazığ'da bir bina çöktü. 2 kişinin bulunduğu enkazdaki arama kurtarma çalışmalarında bir polis memurunun cansız bedenine ulaşıldı.

Elazığ'da çöken binada arama kurtarma çalışmalarına doğalgaz sızıntısı nedeniyle ara verildi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ'da bir bina çöktü. 2 kişinin bulunduğu enkazdaki arama kurtarma çalışmalarına doğalgaz sızıntısı nedeniyle ara verildi.

Elazığ Valisi Toraman, '8 bina ağır hasarlı'

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ'da bir bina çöktü. 2 kişinin bulunduğu enkazda arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Şehirdeki ağır hasarlı binalar hakkında bilgi veren Elazığ Valisi Ömer Toraman, İl merkezinde 7 bina, Akçakiraz beldesinde 1 bina ağır hasarlı dedi.

Elazığ'da çöken binada arama kurtarma çalışmaları sürüyor

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ'da bir bina çöktü. 2 kişinin bulunduğu enkazda arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Elazığ'da 6 bina tahliye edildi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Elazığ'da ağır hasar alan 6 bina tahliye edildi. Çöken bir binada ise arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Elazığ'daki enkaz alanına çadırlar kuruluyor

Kahramanmaraş'ta son olarak meydana gelen son 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ'da bir bina çöktü. Enkaz altında kalan 2 kişi için kurtarma çalışmaları sürerken, bölgede çadır kurumuna başlandı.

Elazığ Valisi Toraman, '2 vatandaşımızın enkaz altından çıkarılması için çalışmalar devam etmektedir'

Kahramanmaraş'ta son olarak meydana gelen son 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ'da bir bina çöktü. Vali Ömer Toraman enkaz altında kalan 2 kişiyi kurtarmak için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Elazığ'da bina böyle çöktü

Kahramanmaraş'ta son olarak meydana gelen son 7.6 büyüklüğündeki depremde bir binanın çöküş anı cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Elazığ'da 'Çöken bina altında 2 polis kaldı' iddiası

Kahramanmaraş'ta son olarak meydana gelen son 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından boşaltılmış olan Elazığ'daki bir bina çöktü. Binanın sabahki depremde boşaltıldığı ve içerisinde tespit yapmak için giren 2 polis memurunun enkaz altında olduğu iddia edildi.

Elazığ bir bina çöktü, biri polis 4 kişinin olduğu tahmin ediliyor

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki son depremin ardından Elazığ'da bir bina çöktü. Binada biri polis 4 kişinin olduğu tahmin ediliyor.

Elazığ Belediyesi itfaiye ekipleri, deprem bölgesinde

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem sonrasında 10 ilde binlerce bina yıkıldı. Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de Malatya'da enkaz başında çalışmalarını sürdürüyor.

Toplam 2958 haber.