ES Elazığspor yeni sezona seyircisiz başlayacak

Karşıyaka maçındaki saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, ES Elazığspor'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

PAYLAŞ
ABONE OL Google News ile Takip Et
Elazığ Haber - Elazığ Haber

Karşıyaka maçındaki saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, ES Elazığspor’a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

TFF 3. Lig 1. Grubun 34. haftasında sahasında konuk ettiği Karşıyaka’ya 4-0 yenilen ve bu maçtaki taraftarlarının neden olduğu çirkin - kötü tezahürat eylemi nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edilen Entegre Solar Elazığspor’un cezası belli oldu. Kurul, bordo-beyazlı ekibe 1 maçı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 5 bin 250 lira para cezası verdi. Buna göre bordo-beyazlılar yeni sezonda iç sahada oynayacağı ilk maçı seyircisiz oynayacak.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 25 Mayıs 2023 tarih ve 66 sayılı toplantısında aldığı karar şöyle;

’’Entegre Solar Elazığspor Kulübünün, 20 Mayıs 2023 tarihinde oynanan Entegre Solar Elazığspor-Karşıyaka TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 6. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 5 bin 250 lira para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.’’

İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
Bu Elazığ Haberlerine Bakmadan Geçmeyin