Elazığ Belediyesi'nin karla mücadele çalışmaları sürüyor

Elazığ'da etkili olan kar yağışının ardından Elazığ Belediyesi'nin karla mücadele çalışmaları sürüyor. Elazığ'ın bütün mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde ulaşıma kapalı herhangi bir yol, cadde ve bulvarın bulunmadığı bildirildi.

PAYLAŞ
ABONE OL Google News ile Takip Et
Elazığ Haber - Elazığ Haber

Elazığ’da etkili olan kar yağışının ardından Elazığ Belediyesi’nin karla mücadele çalışmaları sürüyor. Elazığ’ın bütün mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde ulaşıma kapalı herhangi bir yol, cadde ve bulvarın bulunmadığı bildirildi.

Elazığ genelinde kar yağışının etkisini göstermesiyle birlikte, hazır halde bulunan Elazığ Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri tarafından ana arterler başta olmak üzere şehir genelinde başlatılan çalışmalar, yoğun bir şekilde devam ediyor. Greyder, küreme ve tuzlama araçları, arazöz (solisyon araçları) gibi iş makineleri ve ekiplerle birlikte Elazığ’ın bütün mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde, ulaşıma kapalı herhangi bir yol, cadde, bulvar bulunmuyor.

Merkeze bağlı köylerde de karla mücadele çalışmalarına devam eden ekipler, ulaşımın aksamaması ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için kar küreme, tuzlama ve solüsyon uygulaması gerçekleştirmeye devam ediyor.

İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
Bu Elazığ Haberlerine Bakmadan Geçmeyin