Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ'da bir yılda 50 bin kişiye kurs verildi

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 2022 yılı içerisinde açılan 2 bin 186 kursta 50 bin 497 vatandaşa eğitim verildi.

Uzmanı, telefon bataryalarının neden patladığını anlattı

Akıllı telefon, tablet, akıllı saat gibi elektronik cihazların yanlış şarj edilmesi ve kullanılmasından kaynaklı batarya patlamaları günümüzde kaçınılmaz bir gerçek haline geldi. Uzmanlar, kullanıcılara telefonu doğru ve zamanlı şarj etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

DİSKİ'nin çalışmalarıyla Ergani'de su sorunu çözüme kavuştu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Ergani ilçesinde yeni açılan sondaj çalışmaları ile su sorununu çözdü.

İtfaiye ekipleri, dağda mahsur kalan keçiyi 5 saatlik uğraş sonucu kurtardı

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde dağda mahsur kalan keçi, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerince 5 saatlik uğraş sonucu kurtarıldı.

Afet okur yazarlığında gençlere eğitim

Malatya'da üniversite gençlerine hayat kurtarma konusunda eğitimler düzenlenerek, afet okur yazarlığı konusunda bilinçlendirme sağlanıyor. Üniversite gençlerine eğitim ile muhtemel bir doğal afete gönüllü ve bilinçli bir ekiple müdahalede bulunma amaçlandı.

Kargo şirketi üzerinden derin dondurucu ile 93 kilo uyuşturucu sevkiyatı: 1 kişi tutuklandı

Diyarbakır'dan İstanbul'a kargo şirketi üzerinden derin dondurucu içinde 93 kilo 65 gram uyuşturucu madde sevkiyatı yapmaya çalışan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Malatya'da iki ayrı ev yangını: 2 çocuk dumandan etkilendi

Malatya'da çıkan ayrı iki ayrı ev yangında 2 çocuk dumandan etkilenirken yangınlar söndürülerek kontrol altına alındı.

Yaralı dağ keçisi tedavi altına alındı

Tunceli'de yaralı halde bulunan dağ keçisi, jandarma tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Yaban keçisinin tedavi edilmesinin ardından yeniden doğal ortamına bırakılacağı belirtildi.

Çınar: 'Esnafımızın talebi önemli ve yol göstericidir'

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya ekonomisinin belkemiği olan işletmelerin olduğu Sanayi Sitesindeki esnafları ziyaret ederek taleplerini dinlediler.

Başkan Şerifoğulları, 'Şehri imar ederken gönülleri mutlu etmek benim için çok önemli'

Göreve geldiği günden itibaren gençlere ve çocuklare daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Altyapıdan üstyapıya, kültürden sanata her alanda şehrimizin gelişimine, dönüşümüne ve kalkınmasına katkı sunmak amacıyla çalışıyoruz. Şehri imar ederken gönülleri mutlu etmek benim için çok önemli' dedi.

Tunceli'de 'Hayvanları Koruma Kurulu' toplantısı düzenlendi

Tunceli'de Vali Mehmet Ali Özkan başkanlığında İl Hayvanları Koruma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Gürkan'dan muhtarlarla hizmet istişaresi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hekimhan ilçesini ziyaret ederek mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Ziyaret sırasında 2022 yılında yapılan yatırımlar ve 2023 yılında yapılacak yatırımlarla ilgili istişarelerde bulunuldu.

Malatya'da terör operasyonu: 10 tutuklama

Malatya'da jandarma tarafından terör örgütleri DEAŞ-PKK/PYD/YPG'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 25 zanlıdan 10'u tutuklandı.

Elazığ'da pancar yüklü tır devrildi: 1 yaralı

Elazığ-Keban kara yolunda, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği pancar yüklü tır yan yattı. Kazada, araç sürücüsü hafif yaralandı.

Eskimalatya'daki sağlık merkezinde çalışmalar sürüyor

Eskimalatya'nın Sağlık Merkezi ihtiyacını gidermek için mülkiyeti Malatya Battalgazi Belediyesi'ne ait olan 5 dönümlük alan üzerinde geçtiğimiz Kasım ayında yapımına başlanılan 2 katlı Sağlık Merkezi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kaçak avlanmaya para cezası

Malatya'da Karakaya Baraj Gölünde kaçak avlanma yapan şahısa 7 bin 500 TL idari para cezası uygulandı.

Toplam 31041 haber.