Tunceli

Tunceli Haberleri

Tunceli'de eylem ve etkinlikler 15 gün süreyle yasaklandı

Tunceli'de eylem ve etkinlikler valilik kararıyla 15 gün süreyle yasaklandı.

Tunceli'de bir kadının ağır yaralandığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı

Tunceli'de 22 Kasımda meydana gelen ve bir kadının ağır yaralandığı trafik kazası, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, yaya geçidinden karşıya geçmekte olan kadına çarpan aracın, kadını metrelerce havaya fırlattığı görülüyor.

Şehit öğretmenin ismi öğretmenevine verildi

Tunceli'de PKK'lılar tarafından kaçırıldıktan sonra şehit edilen şehit öğretmen Necmettin Yılmaz'ın adı Tunceli'deki Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okuluna verildi.

Tunceli'de okul lojmanında şehit edilen öğretmenler anıldı

Tunceli'de 1994 yılında teröristler tarafından okul lojmanında şehit edilen 6 öğretmen için anma programı düzenlendi. Programda öğretmenler anısına yaptırılan şehitliğe karanfiller bırakıldı.

Tunceli'de yaptırılacak 250 konut için kura çekimi gerçekleştirildi

Tunceli'de 'Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut Projesi' çerçevesinde inşa edilecek olan 250 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.

25 yıldır mum satarak evini geçindiriyor

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde yaşayan 43 yaşındaki Birgül Ağdoğan, 25 yıldır Munzur Gözelerinde çıra ismini verdikleri doğal mumları satarak geçimini sağlıyor.

Tunceli TSO seçimlerini 'Beyaz Grup' kazandı

Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) seçimlerini 'Beyaz Grup' kazandı.

Tunceli'de beton mikseri devrildi

Tunceli'de özel bir şirkete ait beton mikseri sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Dünyada birinci derece koruma altında bulunan vaşak, Tunceli'de görüntülendi

Nesli tükenme tehlikesi altında olduğu için dünyada ve Türkiye'de birinci derece koruma altında bulunan vaşak, Tunceli'de görüntülendi.

Tunceli'de nesli tükenme tehlikesinde olan 'Türk Semenderi' görüldü

Tunceli'nin Pertek ilçesinde 'Türk Semenderi' olarak bilinen ve nesli tehdit altında olan sarı benekli semender görüldü.

Munzur Gözeleri sessizliğe büründü

Tunceli'de halk arasında kutsal kabul edilen ve yazın ziyaretçi akınına uğrayan Ovacık ilçesindeki Munzur Gözeleri, havaların soğuması ile sessizliğe büründü.

Kıbrıs gazileri, KKTC'nin kuruluş yıldönümü etkinliklerine katıldı

Tuncelili 19 Kıbrıs gazisi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) 39. Kuruluş yıldönümü etkinliklerine katıldı. Gaziler, etkinlikler çerçevesinde KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile de bir araya geldi.

Tunceli'nin ilçe yollarında kar yağışı başladı, valilik uyardı

Tunceli'nin Hozat-Karaoğlan-Ovacık karayolu mevkiinde başlayan kar yağışıyla birlikte valilik, dikkatli olunması yönünde uyarıda bulundu.

Tunceli'de sığınak içerisinde çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi

Tunceli'de devam eden Eren Abluka Sonbahar Kış-4 operasyonları çerçevesinde bir sığınak içerisinde çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi.

Tunceli'de askeri kışla modern müzeye dönüştürüldü, 40 bin kişi ziyaret etti

Tunceli Müzesi kapılarını yaklaşık 2 yıl önce ziyaretçilere açtı. 83 yıllık askeri kışladan modern müzeye dönüştürülen ve 2 bini aşkın eserin sergilendiği tarihi mekan, 40 bin ziyaretçiyi ağırladı.

Tilkiye kraker yediren vatandaşın gülümseten anları

Tunceli'de tilkiye kraker yediren vatandaşın o anları, cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı.

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinden Kanada'ya organik bal

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde uzun yıllardır arıcılıkla uğraşan Erdoğan Bulut (40) ürettiği organik balları iç piyasanın yanı sıra Kanada'da da satışa sunuyor. Bulut, balında hiçbir katkı maddesi olmadığı için yoğun talep aldığını söyledi.

Nesli tükenme tehdidi altındaki samur, kaza kurbanı

Tunceli'de koruma altında bulunan bir su samuru, karayolunda araç çarpması sonucu telef oldu. Kentte başta su samurları olmak üzere yaban hayvanları, sık sık dikkatsiz sürücülerin kurbanı oluyor.

Tunceli'de TÜBİTAK Araştırma Projeleri eğitim semineri düzenlendi

Tunceli İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda öğretmenlere yönelik TÜBİTAK Araştırma Projeleri eğitim semineri düzenlendi.

Toplam 1638 haber.