Tunceli

Tunceli Haberleri

Tarihi hamamda mahsur kalan 5 yavru köpek, belediye ekiplerince kurtarıldı

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde bulunan tarihi hamamda mahsur kalan 5 yavru köpek, belediye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Tunceli'de arıcı ile tilkinin sevimli dostluğu

Türkiye'de son zamanlarda hayvanlara yönelik şiddet görüntüleri tepki çekerken, Tunceli'de arıcılık yapan vatandaşın tilki ile kurduğu dostluk görenlerin yüreklerini ısıttı.

Tunceli'de 'TÜBİTAK Proje Önerisi Hazırlama Eğitimi'

Tunceli Munzur Üniversitesi akademik personeli ile öğrencilerine 'Sağlık Bilimleri Alanında TÜBİTAK Proje Önerisi Hazırlama Eğitimi' verildi.

Sevimli sincap alıç yiyerek karnını doyurdu

Tunceli'de ağacın üzerinde alıç yiyerek karnını doyuran sevimli bir sincap, doğa fotoğrafçısı tarafından görüntülendi.

Köy yoluna inen kurtlar görüntülendi

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde köy yoluna inen kurtlar, vatandaşlar tarafından görüntülendi.

Tunceli'de köpeklerden kaçan dağ keçisi bina bahçesine sığındı

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde gece köpeklerin saldırısına uğrayan dağ keçisi, bir binanın bahçesine sığındı.

Tunceli'de bin 983 öğrenciye ücretsiz yemek hizmeti

Tunceli'de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bin 983 öğrenciye ücretsiz yemek hizmeti veriliyor.

Polis ve engelliler birlikte, engelli park yerlerini çizdi

Tunceli'de engelli bireyler, polis ekipleriyle birlikte kent merkezinde engelli araç park yerlerinin çizimi gerçekleştirildi.

Tunceli'de sokak hayvanlarını aşılama kampanyası başlatıldı

Tunceli genelinde sokak hayvanlarını aşılama çalışması başlatıldı. Ay sonuna kadar sürecek çalışma kapsamında il genelinde 4 bin sahipli ve sahipsiz sokak hayvanının aşılanması planlanıyor.

Tunceli'de uyuşturucu temin etmek için hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı

Tunceli'de polis ekiplerinin yaptığı çalışmada, hırsızlık ve uyuşturucu madde ticareti suçundan yakalanan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tunceli'nin ilçeleri beyaza büründü

Tunceli'nin ilçeleri, sabah saatlerinde etkili olan kar yağışıyla birlikte beyaza büründü. Ekipler ise yolların kapanmaması için çalışma başlattı.

Özel öğrencilerden çok özel kitap: 'Bizim Penceremizden'

Tunceli Özel Eğitim Meslek Okulu'nda okuyan özel öğrenciler, 'Bizim Penceremizden' isimli hikaye kitabı çıkardı. Kitaplar, ildeki diğer öğrencilere ve okulların kütüphanelerine dağıtılmaya başlandı.

Tunceli'de teröristlere ait 15 sığınak imha edildi

Tunceli kırsalında gerçekleştirilen Eren Abluka Sonbahar Kış-13 operasyonu çerçevesinde teröristlere ait 15 sığınak imha edildi.

Kayseri'den Tunceli'ye yürek ısıtan bağ

Kayseri'nin İncesu ilçesinde iki ilkokulun öğrenci ve velileri, Tunceli'nin Pülümür ilçesinde görev yapan askerler için atkı, bere, şapka örüp mektup yazdı. Öğrenci ve velilerin gönderdiği ürünler 1900 rakımlı Dağ Yolu Jandarma Karakoluna ulaştı.

Tunceli'de fotoğraflanan alan, 'ilk çağ kült alanı' olabilir

Tuncelili belgesel yönetmeni Caner Canerik tarafından fotoğraflanan alan, uzmanlarca yapılan ilk değerlendirmeye göre, ilk çağ kült alanlarından biri olabilir. Alanda, önümüzdeki günlerde inceleme yapılması bekleniyor.

Tunceli'de engelliler için feribot gezisi

Tunceli'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelli birey ve ailelerinin katılımıyla feribot gezisi düzenlendi. Gezide, engelliler ve aileleri hoşça vakit geçirdi.

Tunceli'de engelliler için dayanışma yemeği

Tunceli'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Bedensel Engelliler Destekleme Derneği tarafından dayanışma yemeği düzenlendi.

Tuncelili genç, Avustralya'daki kazada hayatını kaybetti

Tuncelili 29 yaşındaki Baran Yalçın, dil eğitimi için gittiği Avustralya'da bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Yalçın'ın cansız bedeni işlemlerinin tamamlanmasının ardından İstanbul'a getirildi. Burada düzenlenecek olan törenin ardından Yalçın, Nazımiye ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacak.

Tunceli'de araç evin bahçesine uçtu: Alanda kimsenin olmaması faciayı önledi

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, 5 metreden 2 katlı bir evin bahçesine düştü. Kazanın gece saatlerinde meydana gelmesi ve bahçede kimsenin olmaması faciayı önledi. Kazada, sürücü hafif şekilde yaralandı.

Toplam 1638 haber.