Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Haberleri

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Haberleri

Gazi Caddesi bankları yenilendi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan Gazi Caddesinde kırılan kent mobilyalarını yenileyerek yeşil alanlarda çalışma başlattı.

Diyarbakır'da hayvanların içme suyunun karşılandığı göletler onarılıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, hayvanların su ihtiyacını karşılayan kırsal bölgelerdeki göletlerin bakım ve onarımını yapıyor.

Kadın sporculardan başarı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Kadın Voleybol ve Futbol takımları başarılarına yenilerini ekledi.

Diyarbakır'da 3 milyon 755 bin metrekarelik yeşil alan elden geçirildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 30 günlük çalışma takviminde toplam 3 milyon 755 bin metrekarelik yeşil alanda çim biçme işlemi gerçekleştirdi.

Yeşil alanlarda sulama çalışmaları başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi üzerine yeşil alanları korumak ve bitkilerin gelişimlerini sağlıklı şekilde sağlamak amacıyla sulama çalışması başlattı.

Tarihi mekanlar temizlendi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri, Sur ilçesindeki tarihi mekanlarda çevre temizliği gerçekleştirdi.

Toplu taşıma araçlarında klima denetimi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kent merkezinde toplu taşıma araçlarında klima denetimi yaptı.

Diyarbakır'da 200 bin çiçek toprakla buluşuyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kendi tesislerinde zinya, petunya ve kadife türlerinde yetiştirdiği toplam 200 bin yazlık mevsimlik çiçeği kentin park, yeşil alan, kavşak ve refüjlerde değerlendirecek.

Diyarbakır'da temizlik kampanyası devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki ana arterlerde kırılan ve eksik olan yerlere çöp kovaları yerleştirmeye başladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin 3 milyar 345 milyon TL borcu olduğu açıklandı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, 31 Mart yerel seçimleriyle sona eren 8 yıllık kayyum sürecinin Büyükşehir Belediyesi'ne devrettiği borcun 3 milyar 345 milyon TL olduğunu açıkladı.

Ofis Semti'ndeki altgeçit temizlendi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde başlattığı temizlik kampanyası kapsamında Yenişehir ilçesindeki Ofis altgeçidini temizleyerek köpüklü su ile yıkadı.

Diyarbakır'da günlük 150 bin metrekarelik yeşil alanda çalışma yürütülüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yeşil örtü olarak bilinen çimlerin sağlıklı şekilde gelişmesini, park ve refüjlerin daha estetik görünmesini sağlamak için günlük 150 bin metrekare alanda çalışma yürütüyor.

Diyarbakır'da vektörlere karşı ilaçlama çalışmaları sürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde ilaçlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Bırkleyn Caddesi'ndeki yol yapım çalışmaları sürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Sur ilçesine bağlı Yukarıkılıçtaşı Mahallesi'nde yeni açılan Bırkleyn Caddesi'ndeki yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Diyarbakır'da temizlik kampanyası başlatılıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçe belediyelerinin desteğiyle kent genelinde temizlik kampanyası başlatacak.

Dicle Nehri çevresi atıklardan temizlendi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri Dicle Nehri çevresine bırakılan atıkları yürüttüğü çalışmayla temizledi.

DBB Başkanları, belediye birimleri ve DİSKİ personeliyle bir araya geldi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, belediye birimleri ve DİSKİ Genel Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Bucak, personeli karşıladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Serra Bucak, göreve başlamasının ardından ilk mesai gününde personeli karşıladı, Ramazan Bayramlarını kutladı.

Diyarbakır'da binlerce taraftar dev ekranda maç keyfi yaptı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor, GMG Kastamonuspor'u deplasmanda 1-0 yenerek galip geldi. Trendyol 1. Lig'e yükselme yolunda büyük bir avantaj elde eden Amedspor maçı, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte iki ayrı noktada kurulan dev ekrandan taraftarlar tarafından takip edildi.

Diyarbakır'da DEM Partili başkanlar mazbata teslimiyle göreve başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ni kazanan DEM Partili Serra Bucak Küçük, ilçe belediye başkanları Diyarbakır İl Yüksek Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını aldı.

Diyarbakır'da bayramda ulaşım ücretsiz

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince belediyeye ait araçlarla toplu taşıma hizmetini ücretsiz gerçekleştirecek.

DBB'nin Ramazan etkinlikleri devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayına özel hazırladığı kültür-sanat takvimi çerçevesinde İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut ve Şair İbrahim Sadri'yi Diyarbakırlılarla buluşturdu.

Diyarbakır'da 3 tarihi çeşmede yeniden su akmaya başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, şehirleşmeye yenik düşen tarihi çeşmeleri restore ederek tekrar su akmasını sağladı.

DBB sporcuları, Avrupa ve Dünya Şampiyonası'nda

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi sporcuları, Karaman'da düzenlenen Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonasında derece elde etti.

Diyarbakır'da zabıtadan abonman kart denetimi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde faaliyet gösteren toplu taşıma araçlarına denetim gerçekleştirdi.

Diyarbakır'da Ramazan'a renk katan söyleşi ve konser etkinliği

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayına özel hazırladığı kültür-sanat takvimi çerçevesinde Yazar, Şair ve Aktivist Kahraman Tazeoğlu ve Grup Yürüyüş'ü Diyarbakırlılarla buluşturdu.

Ramazan etkinlikleri devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayına özel hazırladığı kültür-sanat takvimi çerçevesinde mizah sanatçısı Recep Demirkaynak ve Sanatçı Mesut Kurtis'i Diyarbakırlılarla buluşturdu.

Diyarbakır'da Ramazan etkinlikleri devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayına özel hazırladığı kültür-sanat takvimi çerçevesinde 'Ziyafet Sofrası' tiyatro oyunu ve Ammar Acarlıoğlu şarkılarını Diyarbakırlılarla buluşturdu.

DBB'nin Ramazan etkinlikleri devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayına özel hazırladığı kültür-sanat takvimi çerçevesinde Grup Tillo ve ilahi sanatçısı Muzaffer Gürler'i Diyarbakırlılarla buluşturdu.

DBB'nin başarılı sporcuları madalya kazandı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi sporcuları, Van'da düzenlenen Okul Sporları Küçükler Judo Grup müsabakalarında derece elde etmeyi başardı.