Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ'da Yenidoğan Canlandırma Programı uygulama eğitimi düzenlendi

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından doğumda gelişebilecek yenidoğan mortalitesini ve asfiksinin yol açacağı sekelleri en aza indirebilme konusunda önemli bir yer tutan Yenidoğan Canlandırma Programı (Neonatal Resusitasyon Programı) uygulama eğitimi düzenlendi.

Tunceli'de Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığı ile ilgili bilgilendirme çalışmaları

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde vatandaşlara Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığı ile ilgili eğitim verildi.

Başkan geçit, mahalle muhtarlarıyla istişare toplantılarına başladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Mahalle Muhtarlarıyla İstişare Toplantıları' kapsamında Yeni Belediye Binası Toplantı Salonunda 19 Mahallenin Muhtarı ve Kurum Temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Geçit, Yeşilyurt'ta sorunu çözülmeyen tek bir mahalle bırakmayacaklarını söyledi.

Bingöl'de nisan ayında araçlara 6 milyon 306 bin lira ceza kesildi

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, nisan ayında yapılan trafik denetimlerinde araçlara toplamda 6 milyon 306 bin 404 lira idari para cezası kesildiğini belirtti.

Ölmeztoprak'tan Topsöğüt ile Dilek'te inceleme

Yeşilyurt'ta temaslarda bulunan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Topsöğüt ve Dilek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Düşük bütçeli aşiret oyunu öğrencilerden beğeni aldı

Diyarbakır'ın Çermik ilçesi Muhammed Emin Er Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin sahnelediği düşük bütçeli aşiret oyunu büyük beğeni topladı.

Diyarbakır'da 100 dolar bozmasını istedikleri kuyumcuyu darp ettiler

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde girdikleri kuyumcuda 100 dolar bozmak isteyen 2 şahıs, iş yeri sahibini darp ederek kaçtı. Şüphelilerin kaçma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Elazığ'da aile sağlık merkezleri ve sağlık evlerinde verilen hizmetler değerlendirildi

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Sağlık Bakanlığı, Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü yetkililerinin katılımı ile aile sağlığı merkezleri ve sağlık evlerinde verilen hizmetlerin ele alındığı yerinde değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Tunceli'de kaçak avcılık yapan şahsa idari işlem

Tunceli'de paraşüt ağ yöntemi ile balık avlayan bir kişiye idari işlem uygulandı.

Elazığ'da benekli semender izleme çalışması yapıldı

Elazığ'da benekli semender izleme çalışması gerçekleştirildi.

Battalgazi, yeni imar yoluyla değer kazanıyor

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Orduzu Mahallesi Pınarbaşı bölgesinde 5 bin metrelik yeni imar yolunu açmasının ardından çalışmaların sonuna geldi. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın çalışmaları yerinde inceledi.

Diyarbakır'da aralarında avukatın da olduğu 9 şüpheli tutuklandı

Diyarbakır'da haklarında soruşturma açılan veya yargılanan kişileri tahliye ya da beraat ettireceklerini söyleyerek dolandırıcılık yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan ve aralarında avukatın da bulunduğu 9 şüpheli tutuklandı.

Tunceli'de terörün kalıntıları temizleniyor

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, kentte düzenlenen operasyonlara ilişkin yaptığı açıklamada, ilde terörün tüm kalıntılarını süpürerek eşsiz doğal güzellikleri tüm Türkiye'ye göstermeye hazırlandıklarını söyledi.

Malatya'da Asayiş olaylarında yüzde 50 gerileme

Malatya'da, yılın ilk 4 ayında bir önceki yıla göre asayiş olaylarında önemli bir gerileme yaşanırken, hırsızlık olaylarında bu durumun nerede ise yüzde 50 seviyelerine ulaştığı belirtildi.

Bingöl Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı

Bingöl Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi arasında iş birliği protokolüne imza atıldı. Protokol çerçevesinde, Bingöl Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleri İstanbul Teknik Üniversitesinin imkanlarından yararlanabilecek.

Genç Kaymakamı Güzel: ''Kapımız esnafımıza her zaman açık'

Bingöl'ün Genç İlçe Kaymakamı Muhammet Güzel, ilçedeki esnafı ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Toplam 31523 haber.