Tunceli

Tunceli Haberleri

Ekipler, Munzur Vadisi Milli Parkında çevre temizliği yaptı

Tunceli'de Munzur Vadisi Milli Parkında çevre temizliği yapan ekipler, tırıvırı ile balık avlayan bir şahsa idari işlem uyguladı.

Tunceli Valisi Özkan, kentteki kurtarma kazısı çalışmalarını yerinde inceledi

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, birinci derece arkeolojik sit alanı olarak tescillenen Pertek Tozkoparan Höyüğünde yapılan kurtarma kazısı çalışmalarını yerinde inceledi.

Tunceli'de korku filmi çekiliyor

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde 'Ehli İntikam' isimli korku filmi çekiliyor. Film, bölgede çekilen ilk korku filmi olma özelliği taşıyor.

Vali Özkan vatandaşlarla bir araya geldi

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, vatandaşlarla bir araya geldi.

Tunceli'de hafif ticari araç ters döndü: 4 yaralı

Tunceli'de hafif ticari aracın toprağa çarparak ters dönmesi sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Huzur kenti Tunceli'de yaylacılar güven içerisinde dağlara çıkıp hayvancılık yapıyor

Son yıllarda yapılan başarılı operasyonlar ile adeta huzur kenti haline gelen Tunceli'de besiciler yüksek rakımlı dağlardaki yaylalarda güven içerisinde hayvancılık yapıyor.

Bir yanda yaban keçileri, bir yanda yüzme keyfi

Tunceli'de bir vatandaş, bir yandan yaban keçilerini izlerken bir yanda da Munzur Çayı'nın soğuk sularında serinleme keyfi yaşadı.

Tuncelili dağcılar Süphan'a tırmandı

Tuncelili bir grup dağcı, 4 bin 58 metre yüksekliğindeki Süphan Dağı'na tırmanış gerçekleştirdi.

Tunceli'ye 5 milyonluk dev yatırım

Dutuyla ünlü Tunceli'nin Çemişgezek ilçesine bağlı Ulukale köyünde Tarım ve Orman Bakanlığı ile Kırsal Kalkınma Ajansının destekleriyle Ulukale dutu işleme, paketleme ve depolama tesisinin temeli atıldı.

Tunceli'de kamyon yan yattı: 1 yaralı

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği çimento yüklü kamyon yan yattı. Kazada sürücü hafif yaralandı.

Tunceli'de bulgur kazanları kaynamaya başladı

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde vatandaşlar dev kazanlarda buğday kaynatarak kışa hazırlık yapmaya başladı.

Tunceli'de uyuşturucu operasyonu

Tunceli'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bir ikamette gerçekleştirilen operasyonda 400 gram kubar esrar ve 46 kök kenevir ele geçirildi.

Pülümür Bal Festivalinin tarihi belirlendi

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bal Festivalinin tarihi belli oldu. Festivalin 20 Ağustosta başlayacağı ifade edildi.

Yaralı dağ keçisine jandarmadan şefkat eli

Tunceli'de jandarma tarafından yaralı halde bulunan dağ keçisi, ekiplerin ilk müdahalesinin ardından Doğa koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Tunceli'de Güneybaşı köyü şehitleri anıldı

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesine bağlı Güneybaşı köyünde hain terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 6 sivil ile 2 güvenlik korucusu, kabirleri başında düzenlenen törenle anıldı.

Munzur Çayı'nda akıntıya kapılan Kızılay ilçe başkanı hayatını kaybetti

Tunceli'de serinlemek için girdiği Munzur Çayı'nda akıntıya kapılan Kızılay Kovancılar İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel hayatını kaybetti.

Anne ve yavru ayının dut keyfi

Tunceli'de anne ve yavru ayı dut yerken bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Tunceli'de uyuşturucu operasyonu

Tunceli Emniyet Müdürlüğü tarafından Pertek ilçesinde yapılan aramada bir şahsın evinde esrar maddesi, kenevir tohumu, av tüfeği ve uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi. Şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Yaralı yılanı görünce aracını durdurdu

Tunceli'de yolda ilerlerken yaralı bir yılan gören vatandaş, aracını durdurup yardım etmek istedi. Yaklaşık 2 metre uzunluğundaki yılan, kısa süre sonra telef oldu.

Toplam 1669 haber.