Tunceli

Tunceli Haberleri

Munzur çayına düşen 3 genci arama çalışmaları 55 kilometrelik alanda sürüyor

Tunceli'de 21 Nisan günü otomobillerinin Munzur çayına düşmesi sonucu kaybolan 3 genci arama çalışmaları 55 kilometrelik alanda devam ediyor. Birinci haftasına giren çalışmalarda şu ana kadar herhangi bir sonuç elde edilemedi.

Tunceli'de 38 gün önce çaya uçan araç bulundu

Tunceli-Pülümür karayolunda 20 Mart 2023 günü çaya uçan araç, çayın debisinin düşmesiyle su yüzeyine çıktı. Meydana gelen kazada, araçta bulunan Ülkü ve Yusuf Yılmaz çifti hayatını kaybetmişti.

Tunceli'de hasar tespit talep süreci başladı

Tunceli Valiliği, il genelinin afet bölgesi olarak kabul edildiğini belirterek, kabulle birlikte hasar tespit talep sürecinin başladığını bildirdi.

Kalp krizi geçiren vatandaş, askeri helikopterle hastaneye kaldırıldı

Tunceli'de bir köyde kalp krizi geçiren vatandaş, askeri helikopterle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Vali Özkan, Munzur'da kaybolan gençleri arama çalışmalarını yerinde inceledi

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, 21 Nisan günü meydana gelen kazada araçları Munzur çayına düşen ve kaybolan 3 genç için başlatılan arama çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Özkan, çalışmaların havadan, karadan ve su üzerinde devletin tüm imkanlarıyla devam ettiğini söyledi.

Tunceli'de vatandaşlardan, depremzede çocuklar için düzenlenen oyuncak kampanyasına destek

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde, kaymakamlığın deprem bölgesindeki çocuklar için 23 Nisan hediyesi olarak düzenlediği oyuncak kampanyası, vatandaşlardan yoğun destek gördü.

Munzur Çayı'na düşen 3 genç, bin personelle aranıyor

Tunceli'de 21 Nisan günü bulundukları aracın Munzur Çayı'na düşmesi sonucu kaybolan 3 genci arama çalışmaları bin kişilik ekiple devam ediyor. Çalışmalardan henüz bir sonuç elde edilemedi.

Kılıçdaroğlu'nun halası son yolculuğuna uğurlandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vefat eden halası Kıymet Karabulut, Tunceli'de düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Munzur Çayı'na düşen kayıp 3 genci arama çalışmaları 4'üncü günde de sürüyor

Tunceli'de otomobilin Munzur Çayı'na düşmesi sonucu kaybolan 3 genci arama çalışmaları, 4'üncü günde de devam ediyor.

Kılıçdaroğlu'nun acı günü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun halası Kıymet Karabulut hayatını kaybetti.

Minikler gösterisinde depremin vurduğu illeri unutmadı

Tunceli'de anaokulu öğrencileri, 'Bir Başkadır Benim Memleketim' koreografisinde depremin vurduğu illerin pankartlarını açarak hayatlarını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu.

Munzur Çayı'na düşen kayıp 3 genci, 250 kişilik ekip arıyor

Tunceli'de otomobilin Munzur Çayı'na düşmesi sonucu kaybolan 3 genci 250 kişilik ekip arıyor. Ekiplerin yaptığı çalışmadan şu ana kadar bir sonuç elde edilemedi.

Tunceli'de otomobil çaya uçtu: 3 genç kayıp

Tunceli-Ovacık karayolunda bir otomobilin Munzur Çayı'na uçması sonucu akıntıya kapılan 3 genç kayboldu.

İçerisinde 3 kişinin bulunduğu araç Munzur Nehri'ne uçtu, arama çalışmaları sürüyor

Tunceli'de içerisinde 3 kişinin bulunduğu otomobil, Munzur Nehri'ne uçtu. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, arama çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Feribot ve göl manzarasıyla bütünleşen çifte gökkuşağı görsel şölen oluşturdu

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde yağışların ardından, Keban Baraj Gölü üzerinde feribot iskelesi bölgesinde gözlenen çifte gökkuşağı görsel şölen oluşturdu.

Çemişgezek'te heyelandan dolayı kapanan yol açıldı

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası meydana gelen sel nedeniyle yaklaşık 14 köye ulaşıma kapanırken ekiplerin çalışması sonucu kapalı yollar tekrar ulaşıma açıldı.

Kara yoluna dökülen tuz, hem insan hem de yaban hayatını tehlikeye atıyor

Tunceli'de bazı vatandaşlar tarafından koruma altındaki yaban keçileri için kara yoluna tuz dökülmesi, insanlar ile yaban hayvanlarının hayatını tehlikeye atıyor. Yetkililer, kara yoluna tuz dökülmemesi konusundaki uyarılarını yineliyor.

Meteorolojiden Tunceli için kuvvetli sağanak uyarısı

Meteoroloji, Tunceli için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu.

Pertek'te seçim güvenliği toplantısı yapıldı

Tunceli'nin Pertek ilçesinde seçim güvenliği toplantısı düzenlendi.

Toplam 1670 haber.