Elazığ eğitim haberleri, Elazığ haber, son dakika eğitim haberleri

Eğitim

Elazığ eğitim haberleri, Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgiler, Elazığ eğitim ve öğretimine ait güncel haber ve duyurular burada.

Eğitim Haberleri

Elazığ'da eğitim gündemi değerlendirme toplantısı yapıldı

Elazığ'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul ve kurum müdürlerinin katılımı ile eğitim gündemi değerlendirmek toplantısı düzenlendi.

Elazığ'da '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası' düzenlendi

Elazığ'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası 120 sporcunun katılımıyla bugün başladı.

Karakoçan'da müzik sınıfı açıldı

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde bulunan Cengiz Topel Ortaokulundu, kaymakamlık ve İl Genel Meclisi üyelerinin katkılarıyla müzik sınıfı açıldı.

FÜ Tıp Fakültesi öğrencileri beyaz önlüklerini giydi

Fırat Üniversitesi (FÜ) Tıp Fakültesi birinci sınıf öğrencileri, düzenlenen törenle beyaz önlüklerini giyerek hekimlik yolunda ilk adımlarını attı.

CHP Elazığ İl Başkanı Duran, öğrencilere Nutuk kitabını hediye etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında öğrencilere Nutuk kitabını hediye etti.

Dünyanın en etkili bilim insanları arasında Fırat Üniversitesinden 42 akademisyen yer aldı

Stanford Üniversitesi dünyadaki bilim insanları arasında ilk yüzde 2'lik dilime giren akademisyenleri açıkladı. Büyük bir başarıya imza atan Fırat Üniversitesinden listeye 42 akademisyen girdi. Listeye Türkiye'den en fazla akademisyen giren üniversite sıralamasında ise Fırat Üniversitesi ikinci sırada yer aldı.

Baskil Meslek Yüksekokulunda bir ilk yaşandı

10 yıl önce eğitime başlayan Baskil Meslek Yüksekokulunda bir ilk yaşandı. Baskil Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Niyazi Bulut, son on yılda ilk kez tüm programların dolduğunu ve 121 öğrenci ile eğitime başladıklarını söyledi.

Elazığ'da belediye personeline afet eğitimi semineri

Elazığ Belediyesi ile Elazığ İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü tarafından, belediye personeline afet eğitimi ve farkındalık semineri verildi.

FÜ Veteriner Fakültesinde, 179. yıl eğitim etkinlikleri

Elazığ Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi tarafından 179. yıl eğitim etkinlikleri devam ediyor.

FÜ Veteriner Fakültesinde, 179. eğitim ve öğretim yılı etkinlikleri

Elazığ Fırat Üniversitesi Veteriner Hekimliği Fakültesi tarafından 179. eğitim ve öğretim yılı etkinlikleri düzenlendi.

Elazığ'da 'Bilim ve Toplum Yenilikçi Eğitim Uygulamaları' programı düzenlendi

Elazığ Bilim ve Sanat Merkezi tarafından, 'TÜBİTAK 4005 Bilim ve Toplum Yenilikçi Eğitim Uygulamaları' programı bugün düzenlendi.

Fırat Üniversitesinde 4 gün sürecek proje eğitimleri başladı

Elazığ Fırat Üniversitesinde 4 gün boyunca devam edecek Akademik Becerilere Giriş ve Proje Yönetimi TÜBİTAK Bilim Okulu Elazığ 2021 eğitimleri başladı.

Mobil trafik eğitim tırı 2'nci gününde Elazığ'da eğitime devam etti

İçişleri ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere trafik eğitimi verilmesi amacıyla hayata geçirilen Mobil Trafik Eğitim tırı 2'inci gününde Elazığ'da öğrencilerle buluştu.

Mobil Trafik Eğitim Tırı Elazığ'da öğrencilerle buluştu

İçişleri ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere trafik eğitimi verilmesi amacıyla hayata geçirilen 'Mobil Trafik Eğitim Tırı' Elazığ'da öğrencilerle buluştu Öğrenciler bir yandan eğlenirken bir yandan da öğrendi.

FÜ Hastanesi çalışanlarına meslek hastalıkları semineri

Elazığ'da Fırat Üniversitesi (FÜ) Hastanesi çalışanlarına meslek hastalıkları hakkında eğitim semineri verildi.

Matematiği sevmediği halde girdiği yarışmada dünya şampiyonu oldu

Elazığ'da 4'üncü sınıfa öğrencisi 9 yaşındaki Şems Sanaç, 21 ülkeden öğrencilerin katıldığı Dünya Caribou Matematik Yarışmasında İngilizce olarak sorulan 12 matematik sorusunun tamamını doğru olarak cevaplayarak kendi yaş kategorisinde dünya şampiyonu oldu.

Toplam 472 haber.