Elazığ haber, Elazığ asayiş haberleri, Elazığ son dakika asayiş haberleri

Asayiş

Elazığ asayiş haberleri, Elazığ trafik kazası, son dakika asayiş olayları, Elazığ yangın haberleri, hızlı ve farklı yayın anlayışı ile Elazığ Haber'de.

Asayiş Haberleri

Sudan cansız bedeni çıkartılan balıkçı olayında soruşturma başlatıldı

Elazığ'da Karakaya Barajı'nda balık tutmak için ağları gerdirirken dengesini kaybedip düştüğü suda kaybolan Zeynel Abidin İnal, çalışmalar sonrasında 13 metre derinlikte bulunmuştu. Valilikten yapılan açıklamada, olayla ilgili Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla soruşturmaya başlanıldığı bildirildi.

Elazığ'da silahlı saldırı: 1 yaralı

Elazığ'da sokakta oturduğu sırada pompalı tüfekle saldırıya uğrayan bir şahıs yaralandı.

Elazığ'da 36 kilo esrar ele geçirildi: 3 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde yaptığı çalışmada, toplamda 36 kilo 932 gram esrar maddesi ele geçirilirken 3 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Suda kaybolan balıkçı bulundu

Elazığ'da Karakaya Barajı'nda balık tutmak için ağları gerdirirken dengesini kaybedip düştüğü suda kaybolan Zeynel Abidin İnal, çalışmalar sonrasında 13 metre derinlikte bulundu.

Elazığ'da tarihi eser kaçakçılarına operasyon

Elazığ'da tarihi eser kaçakçılığı yaptığı tespit edilen 2 şahsın ev ve iş yerlerinde yapılan aramada 1 adet üzerinde haç işareti bulunan heykelcik ve 11 adet tarihi sikke ele geçirildi. 2 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

Ağaca ve aydınlatma direğine çarpan hafif ticari araç asılı kaldı: 1 yaralı

Elazığ'da sürücüsünün kontrolünden çıkan hafif ticari araç, önce refüjde bulunan ağaçlara sonra aydınlatma direğine çarparak beton üzerinde asılı kaldı. Kazada, araç sürücüsü yaralandı.

Suda kaybolan balıkçının bulunması için çalışmalar sürüyor

Elazığ'da Karakaya Barajı'nda balık tutmak için ağları gerdirirken dengesini kaybedip düştüğü suda kaybolan Zeynel Abidin İnal'ın bulunması için ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ'da 2 çocuk babası evinde ölü bulundu

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde yaşayan 2 çocuk babası 31 yaşındaki Bilal Bilici evinde ölü olarak bulundu.

Elazığ'da suda kaybolan balıkçıyı arama çalışmaları devam ediyor

Elazığ'da Karakaya Barajı'nda balık tutmak için ağları gerdirirken dengesini kaybedip düştüğü suda kaybolan Zeynel Abidin İnal'ın bulunması için çalışmalar devam ediyor.

Balık tutmak için ağları gerdirirken tekneden düşüp suda kayboldu

Elazığ'da Karakaya Barajı'nda balık tutmak için ağları gerdiren Zeynel Abidin İnal, dengesini kaybederek suya düşüp kayboldu. Bölgede arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamaları: 19 kişi tutuklandı

Elazığ'da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında 19 kişi tutuklandı.

Elazığ'da otomobil ile minibüs çarpıştı: 1 yaralı

Elazığ'da otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydan gelen kazada, 1 kişi yaralandı.

''Pişmiş tavuğun'' başına gelmeyen olay onun başına geldi: Evde mahsur kaldığı için işinden kovuldu

Elazığ'da kapı kilidi bozulan evde mahsur kalan 2 çocuklu bir aileyi itfaiye ekipleri merdiven uzatarak kurtardı. İşe gidemediği için çıkışı verilen Cebrail Altunbaş, ''Haberleri izlediniz, kötü niyetim yok, işime geri dönmek istiyorum'' dedi.

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Elazığ'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da köpekler kümese girdi, 37 tavuğu telef etti

Elazığ'da bir kümese giren sokak köpekleri, 37 tavuğu telef etti.

Evini silah atölyesine çeviren şüpheli yakalandı

Elazığ'da evini silah atölyesine çevirerek kurusıkı tabancaları gerçeğe dönüştüren şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Evde mahsur kaldığı için işe gidemedi, çıkışının verileceğini öğrenince şoka uğradı

Elazığ'da kapı kilidi bozulan evde mahsur kalan 2 çocuklu bir aileyi itfaiye ekipleri merdiven uzatarak kurtardı. İşe gidemediği için çıkışının verileceğini öğrenen Cebrail Altunbaş, patronlarına seslenerek, Mağduriyetimi görüyorsunuz ben herhangi bilinçli bir şekilde buradan çıkmamazlık yapmadım dedi.

Okul kantinine giren kar maskeli 5 hırsız yakalandı

Elazığ'da girdikleri lisenin kantinini adeta talan eden kar maskeli 5 şüpheli yakalandı.

Otomobilin çaptığı 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Elazığ'da yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve kızına otomobil çaptı. Ağır yaralanan 5 yaşındaki Eleysa, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Toplam 2997 haber.