Elazığ haber, Elazığ asayiş haberleri, Elazığ son dakika asayiş haberleri

Asayiş

Elazığ asayiş haberleri, Elazığ trafik kazası, son dakika asayiş olayları, Elazığ yangın haberleri, hızlı ve farklı yayın anlayışı ile Elazığ Haber'de.

Asayiş Haberleri

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin yaptığı operasyonda uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen bir şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlar, suçluların korkulu rüyası JASAT'tan kaçamadı

Elazığ'da iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayının failleri, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalandı.

Elazığ'daki uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaptığı çalışmada, toplamda 3 kilo 731 gram esrar ele geçirilirken 3 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Jandarma ekipleri, yaralı dağ keçisi için seferber oldu

Elazığ'da jandarma ekipleri, yaralı dağ keçisi için seferber oldu.

Elazığ'da uyuşturucuya geçit yok: 3 gözaltı

Elazığ'da polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaptığı çalışmada, toplamda 3 kilo 731 gram esrar ele geçirilirken 3 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da kural ihlali yapan sürücüler, drone ile tespit edilip ceza kesildi

Elazığ'da şerit ihlali ve hatalı sollama yapan sürücüler, jandarma tarafından drone ile tespit edilerek cezai işlem uygulandı.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamalarında 83 kişi yakalandı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir hafta içinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında 83 kişi yakalandı.

Freni boşalan tır 2 araca çarparak durabildi

Elazığ'da freni boşalan tır, park halindeki 2 araca çarparak durabildi.

Elazığ'daki uyuşturucu operasyonunda 2 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin yaptığı çalışmada şüpheli bir araçta detektör köpeği 'Alex' ile yapılan aramada, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, iki şüpheli de gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Narkotik köpeği 'Alex' uyuşturucuya geçit vermedi: 2 gözaltı

Elazığ'da polis ekiplerinin yaptığı çalışmada şüpheli bir araçta detektör köpeği 'Alex' ile yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 2 şüpheli de gözaltına alındı.

Elazığ'da Kasım ayında meydana gelen 258 kazada 3 kişi hayatını kaybetti

Elazığ'da Kasım ayında meydana gelen kaza bilançosu açıklandı. Kasım ayında meydana gelen 258 kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 156 kişi yaralandı.

Elazığ'da 4,5 kilo esrar ele geçirildi

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada 4,5 kilo esrar ele geçirildi.

Geçtiğimiz gün yaşanan kaza kameralara yansıdı

Elazığ'da bir otomobil sürücüsü hatalı sollama yaparak seyir halindeki bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobil karşı şeride uçtu. Kaza anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Elazığ sis denizinde kayboldu, eşsiz görüntüler oluştu

Elazığ'da devam eden ve son iki günde görüş mesafesini sıfıra kadar düşüren sis nedeniyle şehir adeta kayboldu. Harput'ta ise sisle birlikte eşsiz bir manzara oluştu.

Sis kazayı beraberinde getirdi, otomobil şarampole devrildi: 4 yaralı

Elazığ'da etkili olan sis kazayı da beraberinde getirdi. Otomobilin şarampole yuvarlandığı kazada, biri çocuk 4 kişi yaralandı.

Ev ve otomobilden hırsızlık yapanlar tutuklandı

Elazığ'da iki ev ve bir otomobilden hırsızlık yapan 3 şüpheliden 2'si, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tarihi eser operasyonunda Meryem Ana heykeli ele geçirildi

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda Meryem Ana heykeli ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Suç makinaları polis ekipleri tarafından yakalandı

Elazığ'da iki ev ve bir otomobilden hırsızlık yapan 3 şüpheli polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. 55 ayrı suçtan sabıkaları olan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Kontrolden çıkan otomobil karşı şeride uçtu

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil karşı şeride uçtu. Kazada sürücü yaralandı.