Yeni Malatyaspor Haberleri

Yeni Malatyaspor Haberleri

Yeni Malatyaspor U19 Takımı ligde kaldı

U19 Süper Ligi'nde mücadele eden Yeni Malatyaspor, zor şartlar altında ligde kalmayı başardı.

Yıldırım: 'Yeni Malatya'yı kurarken, Yeni Malatyaspor'u da ayağa kaldıracağız'

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, 'Biz Malatya'yı enkaz içinde ayağa kaldırmaya talip olurken, Yeni Malalatspor'uda ayağa kaldıracağız' dedi.

Adil Gevrek: 'İmza yetkisi bu yönetimde'

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, bir önceki yönetimin aldığı kongre kararının hükümsüz olduğunu öne sürerek, başkanlığa seçildiği olağanüstü genel kurulun hukuka uygun olduğunu ve imza yetkisinin kendilerinde olduğunu söyledi.

Cengizhan Akgün Elazığspor'da

Elazığspor, Yeni Malatyaspor'dan eski oyuncusu Cengizhan Akgün'ü 1 yıllığına kiraladı.

Yeni Malatyaspor kongresi mahkemelik oldu

Bu yılda deprem nedeniyle TFF 1. Lig'den çekilen Yeni Malatyaspor'da geçtiğimiz hafta yapılan ve başkanlığa Adil Gevrek'in getirildiği kongre mahkemelik oldu. Önceki başkan Ahmet Yaman, Gevrek'in usulsüz bir şekilde göreve geldiğini öne sürerek, 'Onu göndereceğim' dedi.

Yeni Malatyaspor'da Adil Gevrek yeniden başkan

Yeni Malatyaspor'da tek liste ile gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda eski kulüp başkanı Adil Gevrek yeniden başkan olarak seçildi.

Yeni Malatyaspor'da yarın yapılacak genel kurul iptal edildi

Yeni Malatyaspor Kulübünün bugün yapılan mali kongrede borcun ibra edilmemesi üzerine yarın yapılacak olan seçimli genel kurul toplantısı iptal edildi.

Yeni Malatyaspor 2024-2025 sezonunda lige geri dönmek istiyor

6 Şubat tarihinde yaşanan deprem felaketi nedeniyle bu yıl da TFF'ye başvurarak ligden çekilmek istediğini ileten Yeni Malatyaspor, daha güçlü bir takımla 2024-2025 sezonuna hazırlanıyor.

Yeni Malatyaspor yeniden ligden çekiliyor

Yeni Malatyaspor Kulüp 2. Başkanı Fırat Vuran, Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunarak ligden çekilme taleplerini ileteceklerini söyledi.

ES Elazığspor - Malatyaspor kardeşliği

Deprem felaketi sonrası ligden çekilen Yeni Malatyaspor taraftarları, ES Elazığspor'un daveti üzerine 52 Orduspor FK maçında tribünde olacak.

Yeni Malatyaspor, Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında deplasmanda Rizespor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Yeni Malatyaspor maddi sorunlarla boğuşuyor

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, takımın maddi sorunlarla boğuştuğunu belirterek, Yeni Malatyaspor'un içinde bulunduğu durumdan çıkması için sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Yeni Malatyaspor, galibiyet hasretine lider karşısında son verdi

Spor Toto 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, sahasında lider Eyüpspor'u mağlup ederek kritik 3 puanın sahibi oldu.

Teknik Direktör Yılmaz Vural'dan şehir müzesine övgü

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, teknik direktörlük kariyerine 1986 yılında başladığı Malatya'da ikinci döneminde şehrin hafızası ve belleği özelliği taşıyan Kent Müzesini ziyaret etti.

Yeni Malatyaspor- Eyüpspor maçının ardından

Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında Yeni Malatyaspor, Eyüpspor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Spor Toto 1. Lig: Yeni Malatyaspor: 2 - Eyüpspor: 1

Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında Yeni Malatyaspor sahasında Eyüpspor'u 2-1 mağlup etti.

Yeni Malatyaspor'a moral ziyareti

Malatya il protokolü Spor Toto 1. Lig'in 22. Haftasında sahasında Eyüpspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor'un antrenmanını ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

Yeni Malatyaspor, Eyüpspor maçına hazırlanıyor

Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında sahasında Eyüpspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü.

Yılmaz Vural: 'Sonuç olarak bir belanın içine soktuk kendimizi'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, takımın içinde bulunduğu durumdan çıkması için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. Para için göreve gelmediğini de belirten Vural, 'Buraya para için gelmedik. Sonuç olarak bir belanın içine soktuk kendimizi. Yani İstanbul'da rahat bir şekilde oturuyorduk ne güzel' dedi.

Yeni Malatyaspor Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Spor Toto 1. Lig'de zor günler geçiren Yeni Malatyaspor, Pazar günü Adanaspor ile oynayacağı karşılaşmadan 3 puanla ayrılmanın peşinde. Sarı siyahlılarda teknik heyet, Bodrumspor maçında yaşanan top kayıpları ve hatalı pasların Adanaspor karşısında da yaşanmaması için yoğun mesai harcıyor.

Yeni Malatyaspor-Bodrumspor maçının ardından

Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasında Yeni Malatyaspor, Bodrumspor'a 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Spor Toto 1. Lig: Yeni Malatyaspor: 1 - Bodrumspor: 3

Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasında Yeni Malatyaspor sahasında Bodrumspor'u konuk etti. Karşılaşma Bodrumspor'un 3-1'lik galibiyeti ile sona erdi.

Yılmaz Vural, resmen Yeni Malatyaspor'da

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da devre arasında takımın başına getirilen Yılmaz Vural ile resmi sözleşme imzalandı. Törende konuşan Vural, 'Umarım hep beraber büyük samimiyetle biz bu işi biz kurtarırız' dedi.

Ahmet Yaman: 'Aleyhimizde çıkan asılsız haberlerin hepsini çürüttük'

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da Kulüp Başkanı Ahmet Yaman, futbolcu ödemelerinde yaşanan gecikmelerden kaynaklı anlaşmazlıkları kısa sürede çözüme kavuşturduklarını söyledi. Başkan Yaman, göreve geldikleri süreçte ilk etapta herkesin temkinli yaklaştığını ancak şuanda yönetim olarak güven tahsis ettiklerini belirterek, Aleyhimizde asılsız haberler çıkarmaya çalıştılar. Bunların hepsini çürüttük. Hepsini belgelerle kamuoyuna sunduk' dedi.

Yeni Malatyaspor'da Bodrumspor maçı hazırlıkları sürüyor

Spor Toto 1'inci Ligde mücadele eden Yeni Malatyaspor, ligin ikinci yarısının 20. Haftasında sahasında karşılaşacağı Bodrumspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Başkan Sadıkoğlu'ndan taraftarlara maç daveti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu Yeni Malatyaspor-Bodrumspor mübakası öncesinde bin bilet hediye ederek Malatyalıları maça davet etti.

Yeni Malatyaspor ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdü

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor ikinci yarı hazırlıklarını Antalya kampında sürdürdü.

Yeni Malatyaspor'da Yılmaz Vural dönemi

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Yılmaz Vural'la anlaştı.

Vali Şahin'den Yeni Malatyaspor açıklaması

Malatya Valisi Hulusi Şahin, Yeni Malatyaspor ile ilgili açıklamalarda bulunarak, ' Yeni Malatyaspor sahipsiz değildir ve önümüzdeki süreç içerisinde de kulübü hem mali yönden hem de diğer yönlerden ihtiyaç duyduğu desteği de Malatya'nın dinamikleri sağlayacaktır' dedi.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer istifa etti

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer istifa ettiğini açıkladı.