Yaşar Yıldırım Haberleri

Yaşar Yıldırım Haberleri

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım: 'Bizim adayımız belli, kararımız nettir'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, 'Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Sizden isteğimiz, önümüzde seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek istiyoruz. Cumhur İttifakına destek istiyoruz' dedi.

MHP heyetinden Başkan Gürkan'a ziyaret

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya'ya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, beraberinde MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP MYK Üyeleri Ömer Ekici ve Eyüp Gönültaş, İl Başkanı Mesut Samanlı ve beraberindeki heyetle birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım'dan terörle mücadele vurgusu

Türkiye'de son 40 yıldır terörle karşı karşıya olduklarını belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, 'Son 5 yılın içerisinde 15 Temmuz'dan bu güne kadar ciddi şekilde teröre karşı yapılan mücadelede zirveyi yakalamış vaziyetteyiz. 10 bin PKK militanı dağdaydı. Dün sordum sayı 158'e düştü' dedi.

MHP heyetinden MTB'ye ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ve MHP heyeti, Malatya Ticaret Borsası'nı (MTB) ziyaret etti.

MHP'li Yıldırım'dan CHP'ye tezkere tepkisi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, sınır ötesi tezkereye hayır diyen CHP'nin bu tavrının PKK ve Türkiye'nin düşmanlarına moral olduğunu söyledi. Yıldırım, İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın Şehit ailesine küfür etmesini de, 'Herkes kendine yakışanı yapar, demek o kendisine onu yakıştırıp yapmıştır' diye yorumladı.

MHP'nin 'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' programı Diyarbakır'da yapıldı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, 'Önümüzde 2023 seçimleri var, erken seçim diye bir şey yok. Önümüzdeki seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan Cumhur ittifakının da Milliyetçi Hareket Partisi'nin de cumhurbaşkanı adayıdır' dedi.