Toplantı Haberleri

Toplantı Haberleri

Elazığ'da tarımsal kuraklık ele alındı

Elazığ'da Tarımsal Kuraklık İl Kriz Merkezi Toplantısı yapıldı.

Malatya'da, 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' müfredatı hakkında bilgilendirme toplantısı

-Malatya'da, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli müfredatı hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Başkan Geçit muhtarlarla istişare toplantılarına devam etti

Yeşilyurt'un yeniden imar ve inşa sürecinin planlı ve sistemli yürütülmesi için mahalle muhtarlarının tecrübe ve deneyimlerinden yararlanmayı kendine şiar edinen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, mahallelere yönelik yapılacak tüm çalışmalarda muhtarlar ile fikir alışverişinde bulunarak, ortak akılla hareket edeceklerini söyledi.

Yeşilyurt Belediye Meclisi olağanüstü toplantısını yaptı

Yeşilyurt Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağanüstü Toplantısında gündem alınan iki maddeyi görüşerek karara bağladı.

Bingöl Valisi Usta: 'Jeotermal kaynaklar açısından son derece zengin bir coğrafyaya sahibiz'

Bingöl Jeotermal Kaynaklarının Değerlendirilmesi Toplantısı'nda konuşan Vali Ahmet Hamdi Usta, Jeotermal kaynaklar açısından son derece zengin bir coğrafyaya sahibiz. İlimizin jeotermal potansiyelinin güçlü projelerle etkin bir şekilde kullanılması, turizm ve ekonomi açısından daha aktif ve katma değer sağlayan birer parametreye dönüştürülmesi gerekiyor dedi.

Başkan geçit, mahalle muhtarlarıyla istişare toplantılarına başladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Mahalle Muhtarlarıyla İstişare Toplantıları' kapsamında Yeni Belediye Binası Toplantı Salonunda 19 Mahallenin Muhtarı ve Kurum Temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Geçit, Yeşilyurt'ta sorunu çözülmeyen tek bir mahalle bırakmayacaklarını söyledi.

Elazığ'da aile sağlık merkezleri ve sağlık evlerinde verilen hizmetler değerlendirildi

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Sağlık Bakanlığı, Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü yetkililerinin katılımı ile aile sağlığı merkezleri ve sağlık evlerinde verilen hizmetlerin ele alındığı yerinde değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Başkan Geçit, istişare toplantısına katıldı

'Malatya Sanayi Sitesi' İstişare Toplantısında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, 'Esnaflarımızın ihtiyaçlarını karşılayarak, yaşadıkları mağduriyetlere kalıcı çözümler getirmek temel görevlerimiz arasındadır. Ahilik kültürünü özümsemiş esnaflarımızın, deprem zamanında gösterdiği büyük fedakarlık, takdire şayandır' dedi.

Malatya tarımının sorunları konuşuldu

Malatya Tarım Platformu üyelerinin katılımı ile gerçekleşen istişare toplantısında kentin tarım sektöründeki sorun ve sıkıntıları konuşuldu.

'Çağdaş yaşam koşullarına sahip bir Yeşilyurt inşa edeceğiz'

'Başkanım Yanımda' projesi kapsamında Kaynarca Mahallesi'nde düzenlenen istişare toplantısında mahalle sakinleriyle bir araya gelip, talepleri yerinde dinleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, ilçenin 81 mahallesinin gelişmişlik seviyesini aynı düzeye çekip, tüm vatandaşların yaşam kalitesini artıracaklarını söyledi.

MTÜ'de İstanbul buluşması

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Geliştirme Vakfı (MATÖV) tarafından İstanbul'da Malatya ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi ile ilgili konuların görüşüldüğü toplantı düzenlendi.

Elazığ'da Çocuk İzlem Koordinasyon Kurulu toplantısı düzenlendi

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Çocuk İzlem Merkezi İl Koordinasyon Kurulu toplantısı düzenlendi.

Çermik ilçesinde yeni eğitim müfredat tanıtım toplantısı yapıldı

Diyarbakır'ın Çermik İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Bozdoğan başkanlığında, şube müdürleri, ilçedeki tüm okul müdürlerinin katılımıyla, kaymakamlık toplantı salonunda 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' ve yeni eğitim müfredat programının tanıtım toplantısı yapıldı.

Battalgazi Belediyesi Mayıs Ayı Olağan toplantısını tamamladı

Battalgazi Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısı, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın başkanlığında yapıldı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısını yaptı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit Başkanlığında toplanarak Mayıs Ayı Toplantısını gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Meclisi, yerinde dönüşüm için yapılacak başvurularda uyulması gereken kuralları belirleyerek karara bağladı.

DAİMFED Malatya Şube Başkanlığına Kadircan Esen getirildi

Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Malatya Şubesi 44 kurucu üyenin katılımı ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda başkanlığa İnşaat Yüksek Mühendisi Kadircan Esen seçildi.

Elazığ'da 'Elazığ Turizmini Geliştirme Toplantısı' düzenlendi

Elazığ'da birçok paydaşın katılımıyla 'Elazığ Turizmini Geliştirme Toplantısı' düzenlendi.

Tunceli Orman İşletme Müdürlüğünde kadastro bilgilendirme toplantısı yapıldı

Tunceli Orman İşletme Müdürlüğünde kadastro bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Başkan Sadıkoğlu: 'Kişisel rantları uğruna Malatya'yı borç batağına sürüklediler'

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Nisan ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, son günlerde Malatya'nın ana gündemi haline gelen Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin borcu hakkında değerlendirme yaptı.

41. Mühendislik Dekanları Konseyi toplantısı Elazığ'da başladı

Elazığ'da Fırat Üniversitesi'nin ev sahipliğinde iki gün sürecek olan 41. Mühendislik Dekanları Konseyi toplantısı başladı.

Malatya Valisi Yazıcı'dan kurum müdürlerine kamuda israf uyarısı

2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Malatya Valisi Ersin Yazıcı Başkanlığında gerçekleştirildi. Burada konuşan Vali Yazıcı, kamu malının hakkaniyetli kullanılması uyarısında bulunarak, 'Binlerce, yüzbinlerce kişinin imkanını, parasını kullanırken eğer kul hakkına giriyorsanız işiniz zor' dedi.

Elazığ'da Tarama Sonrası Teşhis Merkezi Teşkilatı Çalışma Toplantısı düzenlendi

Elazığ'da 2024 yılı Ocak-Şubat-Mart aylarına ait Tarama Sonrası Teşhis Merkezi Teşkilatı Çalışma Toplantısı düzenlendi.

Elazığ'da veri girişleri değerlendirme toplantısı düzenlendi

Elazığ Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yürütülen bitkisel üretim istatistikleri 2024 yılı 1. tahmin veri girişleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Pütürge Belediyesi'nin ilk meclis toplantısı yapıldı

Pütürge Belediye Meclisi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Belediye Başkanı Mikail Sülük başkanlığında ilk kez toplandı. Toplantıda meclis üyelerinin görev dağılımı da yapıldı.

Elazığ Belediyesi Meclis toplantısında komisyon üye seçimi yapıldı

Yeni dönemin ilk oturumunun gerçekleştiği Elazığ Belediyesi Meclis toplantısında, komisyonlar için üye seçimleri yapıldı. 5 üye sayısına sahip komisyonlar için yapılan seçimde AK Parti üyeleri 23 oy alarak komisyonlarda yer alırken, CHP ve Yeniden Refah Partisi'nin üyeleri, salt çoğunluk olan 20 oya ulaşamadı ve komisyonlarda yer alamadı. Çoğunluğun sağlanamamasının ardından gerginlik yaşandı.

Bayram Taşkın başkanlığında ilk meclis toplantısı yapıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın başkanlığında 2024-2029 dönemi ilk meclis toplantısı yapıldı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit ile yeni meclis üyeleri ilk toplantısını yaptı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde sonrası Yeşilyurt Belediye Meclisi Başkan Prof. Dr. İlhan Geçit başkanlığında ilk kez toplantı. Yoğun bir gündemin yer aldığı mecliste konuşan Başkan Geçit, 'Yeşilyurt'umuzda deprem yaralarını sarmak ve iki yıl içerisinde ilçemizi yeniden ayağa kaldırmak için Meclisimize büyük görevler düşmektedir' dedi.

Vali Toraman: 'Aranan şahısları yakalama oranı yüzde 54 arttı'

Elazığ Valiliği tarafından düzenlenen asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısında açıklamalarda bulunan Vali Doç. Dr. Ömer Toraman, 'Kesinleşmiş hapis cezası olan 452 şahıs ve ifadeye yönelik aranan 551 şahıs olmak üzere toplamda 1003 şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edilmiştir. Geçen yılın aynı dönemine göre yakalama oranında yüzde 54 artış sağlanmıştır' dedi.

Başkan adayı Er'e Yeşiltepe'de coşkulu karşılama

AK Parti Malatya Büyükşehir Adayı Sami Er, seçime günler kala çalışmalarını yoğunlaştırdı. Her gün birçok ziyaret ve toplantı ile vatandaşlarla buluşan Sami Er, 31 Mart akşamı Malatyalıların Cumhur ittifakına en yüksek oyla destek olacağına inandığını söyledi.

Başkan Sadıkoğlu: 'Yerinde dönüşüm desteği artırılmalı'

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Mart ayı olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Hakan Er başkanlığında düzenlendi. Toplantıya davetli olarak katılan Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Balıkçı, Malatya TSO Meclis Üyelerinin vergi dairesi özelinde karşılaştığı sorunlar hakkında yönelttiği sorularına cevap verdi.