Telefon Haberleri

Telefon Haberleri

Su samuru havuzdaki balıkları yerken görüntülendi

Dünya Doğa ve Doğal Kaynaklarını Koruma Birliği (IUCN) tarafından 'nesli tükenme tehdidine yakın' kategorisinde sınıflandırılan su samuru, Diyarbakır'da havuzdaki balıkları yerken bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Malatya'da kaçakçılık operasyonu

Malatya'da, düzenlenen operasyonda gümrük kaçağı telefonlar ile çok sayıda aksesuar ele geçirildi.

Kış uykusundan uyanan ayılar görüntülendi

Bingöl'de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Diyarbakır'da kafede hasılatını tüm yapan dilenci kamerada

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde kafeye gidip cebindeki parayı tüm yapmak isteyen dilencinin üzerinden çıkan para şoke etti. O anlar bir vatandaşın telefon kamerasına yansıdı.

Diyarbakır'da Ninova Park AVM önünde canını hiçe sayan şahıs yolun ortasına tuvaletini yaptı

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde Ninova Park AVM önündeki yolun ortasında tuvalet ihtiyacını gören şahsın canını hiçe saydığı anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Diyarbakır'da sopalarla bastıkları iş yerindeki kişileri darp edip kaçtılar

Diyarbakır'da cep telefonu ve aksesuar satışının yapıldığı iş yerine gelen grup, ellerindeki sopalarda dükkanda bulunanları darp etti. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Diyarbakır'da kaçakçılara 67 ayrı operasyon: 6 tutuklama

Diyarbakır'da, son bir ayda gerçekleştirilen 67 ayrı kaçakçılık operasyonlarında gözaltına alınan 84 şüpheliden 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonda, çok sayıda kaçak sigara, telefon ve tarihi sikke ele geçirildi.

Diyarbakır'da nesli tükenmekte olan boynuzlu baykuş görüntülendi

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde nesli tükenmekte olan boynuzlu baykuş, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Diyarbakır'da iki grup arasındaki kavga kamerada

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde iki grup arasında çıkan tekme, tokat ve yumruklu kavga cep telefonu kamerasına yansıdı.

Balık avlamak isterken kendi ağına takılıp suya kapıldı

Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde balık avlamak isterken kullandığı serpme ağı boynuna dolanan şahıs suya düştü. Şahsın arkadaşları tarafından kurtarıldığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Diyarbakır Nevruz'unda 22 cep telefonu çalan 5 kişi tutuklandı

Diyarbakır'da 21 Mart'taki Nevruz kutlamasında 22 kişiden 22 cep telefonu çalan 5 kişi, emniyet işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Aç kalan tilki şehir merkezine indi

Elazığ'da aç kalan tilki şehir merkezine kadar indi. O anlar cep telefonu ile kaydedildi.

Elazığ'da makas atan sürücüler kameralara yansıdı

Elazığ'da peş peşe makas atarak ilerleyen sürücüsüler hem kendilerinin hem de başkalarının hayatını tehlikeye atarken o anlar bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

Karlıova'da yüksek rakımlı tepelerde karla mücadele

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkisini sürdüren kar nedeniyle çalışmalar devam ederken, kar kalınlığının iş makinesinin boyunu aştığı cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Elazığ'da sağanak yağış sonrası dereler coştu

Meteorolojinin kuvvetli yağış uyarısı yaptığı Elazığ'da sağanak etkili oldu. Hayatı olumsuz etkileyen sağanak yağışın ardından derelerin coştuğu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Elazığ'da kaçakçılık operasyonu: 2 gözaltı

Elazığ'da polis ekiplerince düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 63 adet kaçak cep telefonu ve 17 adet akıllı saat ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır'da 3 kız çocuğunun tehlikeli oyunu kamerada

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda 3 kız çocuğunun seyir halindeki tırın arkasına tutunarak dakikalarca yolculuk yapmaları yürekleri ağza getirdi. O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Elazığ'da tek teker üstünde giden motorcu tehlike saçtı

Elazığ'da tek teker üstünde giden motorcu, hem kendi canını hem arkadaşının canını hem de trafiği tehlikeye attı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Elazığ'da yiyecek arayan domuz sürüsü görüntülendi

Elazığ'da yiyecek arayan domuz sürüsü cep telefonu kamerasına yansıdı.

Taksicilerin telefonda başlayan tartışmasında durakta kan döküldü

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde taksicilerin telefonda başlayan tartışmasında durakta kan döküldü.

Bingöl'de yüksek rakımlı bölgelerde kar kalınlığı 6 metreyi buldu

Bingöl'ün Karlıova ilçesine bağlı yüksek rakımlı bölgelerde kar kalınlığı 6 metreyi buldu. Özel İdare ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasına yansıdı.

Elazığ'da aç kalan tilki şehir merkezine indi

Elazığ'da aç kalan tilki şehir merkezine kadar indi. O anlar cep telefonu ile kaydedildi.

Büfe sahibinin uyumasını fırsat bilen hırsız telefon, para ve sigara çaldı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki bir büfede işletme sahibinin uyuyakalmasını fırsat bilen hırsızın 30 bin TL değerindeki telefon, para ve sigarayı çalma anı güvenlik kamerasına saniye saniye takıldı.

Davul çalarken kalp krizi geçirdi, hayatını kaybetti

Diyarbakır'a yaklaşık 60 kilometre mesafede bulunan Karacadağ Kayak Merkezi'nde halay çeken gruba davul çalan adam, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Devegeçidi Barajı'nda nesli tehdit altında olan su samuru görüldü

Diyarbakır'da Devegeçidi Barajı'nda görülen nesli tehdit altındaki su samuru, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kuaförde tıraş olurken sular kesildi, 2 müşteri yüzleri maskeli çeşmeye koştu

Elazığ'da kuaförde tıraş olurken iş yerinden suların kesilmesi nedeniyle yüzlerinde maske ile kalan 2 kişi, yüzlerini yıkamak için çeşmeye gitti. O anlar cep telefonu ile kayıt edildi.

Depremde iş yeri yıkılan esnaf gelecek için umutlu

Malatya'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan iş merkezinin enkazında 17 gün ekipmanlarına ulaşmaya çalışan cep telefonu tamircisi Kasım Felek 9 ay sonra iş başı yaptı. Aylar sonra da olsa iş yapabildiği için mutlu olduğunu belirten Kasım Felek, deprem nedeniyle zor günler yaşadıklarını söyledi.

Elazığ'da insanlık ölmemiş dedirten davranış: Yerde bulduğu telefonu sahibine ulaştırdı para teklifine 'insanlık görevimiz' dedi

Elazığ'da motosiklet sürücüsü Yüksel Bayram, seyir halindeyken yerde bulduğu cep telefonunu sokak sokak gezerek sahibine ulaştırdı. Teşekkür parası teklif edilen Bayram, 'İnsanlık görevimiz' diyerek parayı kabul etmedi. Bayram'ın davranışı gönülleri fethetti.

Malatya'da kaçak cep telefonları ele geçirildi

Malatya'da polis tarafından yapılan çalışmalarda gümrük kaçağı cep telefonları ele geçirildi. Olayla ilgili 3 zanlıya işlem yapıldı.

Elazığ'da hasarlı binaların yıkımları sürüyor

Elazığ'da ağır hasarlı binaların yıkımları sürerken o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıyor.