Ramazan Haberleri

Ramazan Haberleri

Kayısı ihracatı hız kesmiyor

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Mart ayında 6 bin 191 kuru kayısı ihracatı gerçekleştirilerek 37 milyon 358 bin dolar gelir elde edildiğini söyledi.

Malatya il müftüsü sarık ve cübbe giyme töreni ile görevine başladı

Malatya İl Müftülüğü'ne atanan Ramazan Dolu, sarık ve cübbe giyme töreni ile görevine resmen başladı.

Bayramda denetimler yüzde 100 arttı, kaza oranları düştü

Elazığ'da Ramazan Bayramı süresince polis ekipleri tarafından 16 bin 854 araç denetlenirken, alınan tedbirler çerçevesinde yaralamalı kaza sayısında yüzde 41'lik bir düşüş yaşandığı bildirildi.

Hacıbaba Pastaneleri Diyarbakır'da bayram sürecinde 30 ton tatlı sattı

Diyarbakır'da Ramazan Bayramı süresince oluşan yoğunluk nedeniyle 3 vardiya sistemine geçen Hacıbaba Pastaneleri'nde tatlı satışı 30 tona ulaştı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Bucak, personeli karşıladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Serra Bucak, göreve başlamasının ardından ilk mesai gününde personeli karşıladı, Ramazan Bayramlarını kutladı.

Elazığ Gençlik Merkezi, çocukların yüzünü güldürdü

Elazığ Gençlik Merkezi, Ramazan Bayramı süresince göçmen çocuklara yönelik ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretler de çocuklara oyuncaklar dağıtıldı.

Tatil dönüşü Elazığ otogarında yoğunluk

Ramazan Bayramı'nda seyahat eden vatandaşların dönüşlerinin başlamasıyla birlikte Elazığ Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yoğunluk oluştu.

Diyarbakır'da bayram bereketi: Oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı

Diyarbakır'da oteller Ramazan Bayramı'nda yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Kente gelen ziyaretçiler, yoğunluk karşısında şaşkınlık yaşadı.

Elazığ'da jandarma ekiplerinden bayram denetimi

Elazığ'da Ramazan Bayramı'nın 3'üncü gününde İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri tarafından, şehir bağlantı yollarında trafik denetimi gerçekleştirildi.

Elazığ'da dilencilere bayram operasyonu

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı'nda dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Elazığ-Pertek feribotlarında bayram yoğunluğu

Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde güzel havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, Elazığ'dan başta Tunceli, Erzincan ve çevre illere gitmek için soluğu iskelede aldı. Elazığ-Pertek feribotlarında metrelerce araç kuyruğu oluşurken vatandaşlar köprünün bir an önce yapılmasını talep etti.

Elazığ polisinden bayram denetimi

Ramazan Bayramı'nda polisin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından trafik denetimi yapıldı.

Tunceli'de 'tatlı' karşılama

Ramazan Bayramı tatilini geçirmek için memleketleri Tunceli'ye gelen vatandaşlar, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu'nun talimatıyla şeker ve kolonyayla karşılanıyor.

Ergani Kaymakamı vatandaş ve kamu kurum müdürleriyle bayramlaştı

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla halka açık bayramlaşma programında vatandaşlarla bayramlaştı.

Diyarbakır Valisi Su, kentteki idareciler ve vatandaşlarla bayramlaştı

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Ramazan Bayramı münasebetiyle düzenlenen programda vatandaş ve kentteki idarecilerle bayramlaştı.

Bayramda huzurevi sakinleri unutulmadı

Elazığ il protokolü, Ramazan Bayramı'nda huzurevi sakinlerini unutmadı.

Bingöl'de bayramlaşma programı düzenlendi

Bingöl'de valilik koordinesinde Ramazan Bayramı nedeniyle program düzenlendi. Vali Ahmet Hamdi Usta, il protokolüyle bayramlaştı.

Evlat nöbetindeki annelerin bayramı buruk geçiyor

Çocukları terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırılan ailelerin evlat nöbeti Ramazan Bayramı'nda da sürüyor. Sabahın erken saatlerinde HDP Diyarbakır İl Teşkilatı binası önüne gelen aileler bayramı buruk geçiriyor.

Malatya'da resmi bayramlaşma Kernek Karagözlüler Camisi'nde yapıldı

Malatya'da resmi bayramlaşma töreni ilk kez Bayram Namazı sonrası gerçekleştirildi. Burada konuşan Vali Ersin Yazıcı tüm İslam aleminin ve Malatyalıların Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Malatya'da bayram namazı için vatandaş camilere akın etti

Deprem bölgesi Malatya'da Ramazan Bayramı coşkusu yaşanıyor. Vatandaşlar bayram namazını eda etmek için camilere koştu.

Elazığ'da yol kontrol uygulaması gerçekleştirildi

Elazığ'da İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan 2024 yılı Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri çerçevesinde, yol kontrol noktasında denetim gerçekleştirilirken, sürücülerin kurallara uyması gerektiği anlatıldı.

Diyarbakır'da vatandaşlar bayram namazı için Ulu Cami'ye akın etti

İslam aleminin 5. Harem-i Şerif'i olarak kabul edilen Diyarbakır Ulu Cami'ye yüzlerce vatandaş, Ramazan Bayramı namazını kılmak için akın etti.

Elazığ Kapalı Çarşı'da bayram yoğunluğu

Elazığ'da Ramazan Bayramı öncesi tarihi Kapalı Çarşı'da yoğunluk yaşanıyor.

Elazığ'da vatandaşlar mezarlıklara akın etti

Elazığ'da Ramazan Bayramı öncesi mezarlıklar kabir ziyareti yapanlarla doldu taştı.

Yeşilyurt Belediyesi Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı

Ramazan Bayramı öncesinde ilçe genelinde temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarına hız veren Yeşilyurt Belediyesi Ekipleri, vatandaşların huzurlu, sağlıklı ve güzel bir bayram yaşaması için tüm tedbirleri aldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, her zaman olduğu gibi Ramazan Bayramında da vatandaşların emrinde olacaklarını söyledi.

Deprem bölgesi Malatya'da konteyner çarşılarda yoğunluk yaşanıyor

deprem bölgesi Malatya'da Ramazan Bayramı öncesi geçici konteyner çarşılarda yoğunluk yaşanıyor.

Yedisu Kaymakamı Başar, 'Vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz'

Ramazan ayında hane ziyaretleri gerçekleştiren Bingöl'ün Yedisu Kaymakamı Furkan Başar, 'Vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz' dedi.

Uzmanından Ramazan ayında küçülen mideye yüklenilmemesi uyarısı

Ramazan ayında aç ve susuzluğa alışan midenin daha da küçüldüğüne ve bu sebeple mideye Ramazan sonrası fazla yüklenilmemesi gerektiğine dikkat çeken Beslenme ve Diyet Uzmanı İrem Akpolat, bayram sabahı küçük porsiyon ve protein içerikli besinlerin tüketilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Elazığ'da camiler ve türbeler gül suyu ile yıkanıyor

Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla Elazığ'da camiler ve türbeler gül suyu ile yıkandı.

Elazığ Belediyesi'nden ücretsiz ulaşım hizmeti

Elazığ Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince vatandaşların, daha rahat ve huzurlu bir bayram geçirmelerine katkı sunmak ve ulaşımlarını sorunsuz bir şekilde sağlamak amacıyla ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.