Milliyetçi Hareket Partisi Haberleri

Milliyetçi Hareket Partisi Haberleri

MHP Heyetinden Başkan Taşkın'a hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, Kamu-Sen ve TÜRKAV temsilcileri ve yönetimleri Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Sami Er: 'Cumhur ittifakı olarak sizlerin desteğiyle bu seçimlerde de en iyi sonucu alacağız'

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca ve İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Gökhan Gök ile Cumhur İttifakının adayı olan Darende Belediye Başkan Adayı Alican Bozkurt'un seçim bürosu açılışına katıldı.

MHP Malatya teşkilatı Başkan Güder'in yatırımlarını gezdi

Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Yönetimi Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in hayata geçirdiği yatırımları gezdi. Başkan Güder'in de eşlik ettiği gezide MHP İl Başkanı Gökhan Gök, 'Reklam belediyeciliği değil, yatırım belediyeciliği yapan kıymetli başkanıma teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

Eski MHP Diyarbakır İl Başkanı ve Asur Gençlik Spor Kulüp Başkanı Kayaalp partililerle bir araya geldi

Önceki dönem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanı ve Asur Gençlik Spor Kulüp Başkanı Cihan Kayaalp, yargılandığı davada beraat kararı ile tahliye edilmesinin ardından partililerle bir araya gelip spor faaliyetleri için çalışmalara başlayacak.

MHP'da Gökhan Gök güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı kongresinde mevcut başkan Gökhan Gök güven tazeledi.

MHP heyeti deprem bölgesi Malatya'da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP'nin 6 Şubat'tan bu yana deprem bölgelerindeki çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, sahada olmaya devam edeceklerini söyledi.

MHP'liler ile Güder Malatya'nın geleceğini konuştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Yeşilyurt İlçe Başkanı Süleyman Emre ve teşkilat üyelerini makamında konuk ederek Malatya'nın geleceği hakkında istişarelerde bulundu.

Birçok ilden büyük nüfusa sahip olan Ergani il olmak istiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin '100 il, bin ilçe' açıklaması üzerine, 19 ilçenin il olması gündemde olurken, Diyarbakır'ın Ergani ilçesinin de il olma ihtimali halkı heyecanlandırdı.

MHP Elazığ Milletvekili Işıkver, mazbatasını aldı

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) milletvekili seçilen Semih Işıkver, mazbatasını aldı.

MHP Elazığ Milletvekili adayı Işıkver trafik kazasında yaralandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Milletvekili adayı Semih Işıkver'in içerisinde bulunduğu otomobil kaza yaptı. Kazada Işıkver ve MHP Yönetim Kurulu üyesi Muhittin Yılmazbaş ile birlikte 4 kişi yaralandı.

MHP'nin Elazığ'daki Milletvekili adayları açıklandı!

14 Mayıs'ta yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin Elazığ'daki milletvekili adayları belli oldu. İşte MHP'nin Elazığ'daki milletvekili adayları.

Depremde ağır hasar alan MHP il binası çöktü

Malatya'da Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı'nın da bulunduğu 7 katlı bina çöktü.

Milletvekili Fendoğlu, hafta sonunu spor yapan gençlerle geçirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve partinin MYK üyesi Mehmet Fendoğlu, hafta sonunu spor yapan ya da spor müsabakalarına katılan gençlerle geçirdi.

Erdoğan'dan 'Hayırlı olsun' ziyareti

Faik Erdoğan Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Reşat Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı'na atanan Gökhan Gök'e, Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MHP heyetinden valilik ve emniyet ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök ve beraberindeki heyet Malatya Valisi Hulusi Şahin, Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'i ziyaret etti.

Fendoğlu ve MHP il yönetiminden Gürkan'a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök ve il yönetimi ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Fendoğlu'ndan MHP İl Başkanı Gök'e hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP Malatya İl Başkanlığına atanan Gökhan Gök'ü ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Fendoğlu: 'Türk milleti yüzyıllık yemininden dönmeyecek'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve partinin MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) genel kurulunda 'Türk milleti son vatanında ettiği yüz yıllık yemininden şartlar ne olursa olsun dönmeyecek, bin yıllık kardeşlik hukukunu ihlal etmeyecek ve ihanete sevineceği imkanı inşallah sunmayacaktır' dedi.

Fendoğlu, 'Kırsal bölgeye yatırım destekleri verilmeli'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve partinin MYK üyesi Mehmet Fendoğlu, TBMM'de yaptığı konuşmada, 'Kırsal bölgeye yatırım destekleri verilmeli' diyerek, çiftçilerin sorun ve taleplerini dile getirdi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, adının verildiği hatıra ormanına fidan dikti

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Elazığ mitingi sonrası adının verildiği hatıra ormanına fidan dikti.

MHP'li Yalçın: 'Bu seçimler Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin istikbali için çok önemli'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın, 2023 seçimlerinin Türkiye'nin istikbali açısından oldukça önemli olduğunu söyledi.

MHP'li Yalçın: '2023 seçimleri ile ilgili endişemiz yok'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 2023 genel seçimleri Türkiye Cumhuriyeti devletinin istikbali ve istiklali ile çok yakından alakalıdır. Seçimlerle ilgili bir endişemiz yok, bizce Cumhur İttifakı devam edecektir, kimsenin endişesi olmasın' dedi.

Fendoğlu, Cumhuriyet Bayramı mesajını TBMM'de verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclise (TBMM) Genel Kurulu'nda gündem dışı söz alarak, Cumhuriyetin ilanının 99. Yıldönümü nedeniyle yaptığı konuşmada, 'Yüce Türk milleti ve yedi düvele karşı destan yazan kahraman ordumuzun zafere ulaştırdığı Kurtuluş Savaşı'mız 29 Ekim 1923'te Türkiye Cumhuriyeti olarak taçlanmıştır' dedi.

Fendoğlu, elektrik sorununu gündeme getirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve partinin MYK üyesi Mehmet Fendoğlu, TMBB'deki konuşmasında, köylerdeki yetersiz kalan elektrik şebekesi sorununu gündeme getirdi.

Özmen ailesinden MHP'ye destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanlığına atanan Miktat Arslan ve yeni yönetimi ziyaret eden Özmen ailesi mensupları tüm aile fertleriyle birlikte her türlü desteği vermeye hazır oldukları mesajı verdi.

Fendoğlu, TBMM'de Doğanşehir'in sorunlarını gündeme getirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve partinin MYK üyesi Mehmet Fendoğlu, meclis genel kurulunda Doğanşehir ilçesinde köy gezileri sırasında vatandaşların iletmiş olduğu sorunlara ilişkin çözüm önerilerini gündeme getirdi.

Fendoğlu'ndan Mevlid Kandili mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK üyesi Mehmet Fendoğlu, Mevlid Kandili mesajında, 'Mevlid kandilini, anlamına uygun olarak en iyi şekilde değerlendirmeli, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) şefaatine nail olmaya çalışmalıyız' dedi.

Fendoğlu, sulama suyu konusunun çözülmesini istedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, Battalgazi ilçesinde ziyaret etmiş olduğu köylerde vatandaşların dile getirmiş olduğu ve en çok konuşulan sulama suyu konusunu Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Gündemine taşıyarak, sorunu çözülmesi talebinde bulundu.

Bingöl MHP İl Başkanı Osman Zeki Baran oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl İl Başkanı Osman Zeki Baran oldu.

MHP'den sert anket tepkisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, 'Sahada MHP'yi görünce titreyenler masa başı oyunları ile anket yapıyorlar' dedi.