Malatya Haberleri Haberleri

Malatya Haberleri Haberleri

Milletvekili Ölmeztoprak'tan yeni sanayi sitesi açıklaması

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Altay Kışlası arazisi üzerine inşa edilmesi planlanan yeni sanayi projesinde çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Malatya'da 200 gram pide 10 TL oldu

Malatya'da 7,5 TL olarak satılan pideler bugününden itibaren yapılan zam ile 10 TL'ye satılmaya başlanıldı.

Malatya'da yağmur sonrası çıkan gökkuşağı görenleri mest etti

Malatya'da sağanak yağmurun ardından ortaya çıkan gökkuşağı kartpostallık manzara oluşturdu.

Malatya'da sokak satıcılarına operasyon: 12 şüpheli tutuklandı

Malatya'da sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan 12 şüpheli ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Battalgazi Belediyesi Mayıs Ayı Olağan toplantısını tamamladı

Battalgazi Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısı, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın başkanlığında yapıldı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısını yaptı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit Başkanlığında toplanarak Mayıs Ayı Toplantısını gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Meclisi, yerinde dönüşüm için yapılacak başvurularda uyulması gereken kuralları belirleyerek karara bağladı.

Malatya'da sağanak etkili oldu yollar göle döndü

Malatya'da kısa süre yağan sağanak yağış sonrası bazı yollar adeta göle dönerken, araçların birçoğu trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

Akın: 'Asıl amacımız Malatya ve Türkiye'de küçükbaş hayvan sayısının artması'

Son dönemlerde hayvancılıkta yaşanan çoban sorununa ilişkin çözüm adına girişimlerin sürdüğünü belirten Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, farklı ülkelerden gelen göçmenlerin üretime yönlendirilmesi adına bir çalışma yapıldığını söyledi.

Sokak köpekleri mahalleliyi canından bezdirdi

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde başıboş sokak köpekleri mahalleliyi canından bezdirdi. Sokak köpeklerinin tehlike saçtığını belirten mahalle sakinleri, yetkililerden yardım istedi.

Başkan Sadıkoğlu: 'Esnafımız 21 metrekareye terk edilmiş durumda'

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Mısır Çarşısı esnafı için Büyükşehir Belediye Binası arkasında kurulan konteyner çarşıyı ziyaret etti.

Malatya'da yem yüklü tır devrildi

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde yem yüklü bir tırın devrilmesi sonucu karayolu bir süreliğine kapanırken olayda sürücü yara almadan kurtuldu.

Kontrolden çıkan kamyon ortalığı savaş alanına çevirdi

Malatya'da, sürücünün kontrolünden çıkan kamyon park halindeki araçların arasına daldı. Ortalığın savaş alına döndüğü kazada 2 kişi yaralandı.

Malatya'da 1 Mayıs kutlandı

Malatya'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, siyasi parti ve STK'ların katılımı ile kutlandı. Kutmalarda polis yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Milletvekili Ölmeztoprak, 'Şehrimizi hep birlikte ayağa kaldıracağız'

Malatya Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, ' Devlet, millet el ele vererek şehrimizi hep birlikte ayağa kaldıracağız' dedi.

DAİMFED Malatya Şube Başkanlığına Kadircan Esen getirildi

Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Malatya Şubesi 44 kurucu üyenin katılımı ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda başkanlığa İnşaat Yüksek Mühendisi Kadircan Esen seçildi.

Deprem bölgesinde inşaatlar yükseliyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşayan Malatya'da, kentin yeniden imarı ve ihyası için başlatılan çalışmalar sürüyor. Akçadağ ilçesinde Emlak Konut tarafından inşa edilen yeni çarşı projesinde ise yapılar yükselmeye başladı.

Dört aracın karıştığı kazada: 1 kişi yaralandı

Malatya'da dört aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Kan bağışına türkülü destek

İnönü Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri, okullarında Kızılay'a kan bağışında bulunan öğrencilere türkü ziyafeti çekti.

Kontrolden çıkan araç refüje çarparak takla attı: 1 yaralı

Malatya'da sürücünün kontrolünden çıkan otomobil refüje çarptıktan sonra takla atarak ters döndü. Kazada 1 kişi yaralandı.

Okul çevresinde açık alkol satışına: 2 gözaltı

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde okul çevrelerinde açık alkol satışı yapan 18 yaşından küçük 2 çocuk gözaltına alındı.

Malatya SYDV ile 750 bin depremzedeye yardım ulaştı

Malatya Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından asrın felaketinin ardından yürütülen çalışmalar ile yaklaşık 750 bin kişiye toplam 5 milyon 750 bin muhtelif yardım ürünü dağıtıldığı belirtildi.

Başkan Akçin, Yerinde Dönüşüm'de verilen tutarın arttırılmasını istedi

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin, deprem bölgesi Malatya'da yerinde dönüşüm projesi için verilen tutarın güncel maliyetlere göre yeniden belirlenmesini istedi.

Rögara düşen köpek kurtarıldı

Malatya'da rögara düşen köpek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Battalgazi'de yol çalışmaları sürüyor

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son bir hafta içerisinde yol ve kaldırım çalışmalarına hız verdi. Ekipler, 8 mahallede kaldırım ve yol çalışması gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ihtiyaç duyulan her noktada çalışmalar yapılacağını ifade etti.

İş merkezinde hırsızlık yapan şahıs yakalandı

Malatya'da, depremzede esnaflar için yapılan geçici iş merkezinde hırsızlık olayına karıştığı belirlenen zanlı yakalandı. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Baro Başkanı Demez, depremzede avukatların taleplerini iletti

Malatya Barosu Başkanı Av. Onur Demez, Ankara'da gerçekleşen büyük savunma mitinginde yaptığı konuşmada depremzede avukatlar için destek verilmesini istedi.

Başkan Sadıkoğlu: 'Rezerv Alan uygulaması belirsizliği artırıyor'

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, son günlerde mülk sahibi vatandaşı ve işyeri sahibi esnafı rahatsız eden Rezerv Alan uygulamasına tepki gösterdi.

Depremzede baba oğulun konteynerde ekmek mücadelesi

Deprem bölgesi Malatya'da, işyerleri yıkılan baba oğul konteyner çarşıda ekmek mücadelesi veriyor. İşlerinden memnun olan baba oğul, kalıcı iş yeri için ise gün sayıyor.

Rögar borusuna düşen kirpiler kurtarıldı

Malatya'da rögar borusuna düşen iki kirpi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Malatya Sabancı Kültür Sitesi yenileniyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat depremlerinde hasar alan ve yıkımına karar verilen 'Malatya Sabancı Kültür Sitesi' yerine yeni bir merkez inşa edileceğini belirtti.