Malatya Haber Haberleri

Malatya Haber Haberleri

Malatya'da 18 kilo kubar esrar ele geçirildi

Malatya'da yolcu treninde 18 kilo esrar ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

'Hayat Kurtaran Gençlik' projesinin lansmanı gerçekleştirildi

İnönü Üniversitesi Yeni Fikirler Topluluğu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) iş birliği ile 'Hayat Kurtaran Gençlik' projesinin lansmanı Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Sahte doktor suçüstü yakalandı

Malatya'da yabancı uyruklu bir şahıs, kendisini doktor olarak tanıtarak yine yabancı uyruklu kişileri muayene ederken suçüstü yakalandı.

Bayram Taşkın: 'Bu enkazı ancak güçlü bir hükümet ayağa kaldırabilir'

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, 'Hükümetin desteği olmadan bu enkazı belediyelerin kendi imkanları kaldırma durumu söz konusu değil' dedi.

Malatya'da zincirleme trafik kazası: 1 yaralı

Malatya'da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında tırın altına giren araçta bulunan bir kişi yaralandı.

AK Parti Sami Er, Şire Pazarı ve Canlı Hayvan Pazarını ziyaret etti

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında Canlı Hayvan Pazarı ile Şire Pazarındaki esnafı ziyaret etti.

O şimdiden mahallenin gönüllü muhtarı

Tüm Türkiye 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere kilitlenirken, Malatya'da Down Sendromlu Bilal Büyük mahallesinde muhtarlığa aday olarak sahaya çıktı. Resmi olarak aday olamayan Bilal, şimdiden mahallelinin gönüllü muhtarı oldu.

MHP'li Tabaroğulları: 'Terk edilen değil, tercih edilen Hekimhan'ı inşa edeceğiz'

31 Mart yerel seçimlerinde son günlere yaklaşılırken, Hekimhan'da cumhur ittifakının MHP'li belediye başkan adayı Memet Tabaroğulları, gün içinde esnafları ve vatandaşları ziyaret ederken, akşamları ise iftar programlarında Hekimhanlılar ile buluşuyor. Tabaroğulları, Hekimhan'nın cumhur ittifakının hizmetleriyle buluşmaya hazırlandığını ifade ederken, 'Terk edilen değil, tercih edilen Hekimhan'ı inşa edeceğiz' dedi.

Malatya'da uyuşturucu operasyonu!

Malatya'da torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 10 zanlının 9'u tutuklandı.

Yakalanan FETÖ firarisi tutuklandı

Malatya'da jandarma tarafından yakalanan FETÖ firarisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'Cumhur İttifakı olarak hepimiz sahadayız'

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, ziyaret ettiği Battalgazi, Yeşilyurt ve Kuluncak ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde konuşan Ölmeztoprak, Malatya'nın yeniden imar ve ihyası için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, Cumhur İttifakı olarak sahada olduklarını söyledi.

Malatya'da umutlar yeniden yeşeriyor

Deprem bölgesi Malatya'da yapımına başlanılan çarşı projesinde inşaatlar yükseliyor. Çalışmaları yerinde İnceleyen AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, 1 yıl içinde çarşının tamamlanacağını ve ticaretin canlanacağını söyledi.

'Şimdiden 31 Mart zaferi hayırlı olsun'

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, ' Hizmet bayrağını biraz daha öteye taşımak için gayret edeceğiz' dedi.

Başkan Adayı Prof. Dr. Geçit'ten meslek odalarına ziyaret

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Meslek Odalarını ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Başkan Adayı Geçit, 'Malatya'yı ayağa kaldırma mücadelesi verirken, bizim en büyük destekçimiz meslek kuruluşları olacak. Kurum, kuruluş STK ve Meslek Odalarımızın ortak düşüncesiyle şehri ayağa kaldıracağız' dedi.

Malatyalı berber Alataş gelecek için umutlu!

Malatya'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde iş yeri yıkılan 40 yıllık berber Coşkun Alataş, konteynerde mesleğini sürdürüyor. Alataş gelecek için umutlu olduğunu söyledi.

Malatya'da kaçak alkol ile makaron ele geçirildi

Malatya'da, 30 bin adet sahte bandrollü makaron ile 9 litre kaçak alkol ele geçirildi. Olayda 2 şahıs hakkında işlem yapıldı.

AK Partili Taşkın seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, ' Göreve başlamamızın hemen akabinde ilk işimiz yeni çarşı projesini tamamlamak olacak' dedi.

'Ağbaba CHP ismini kullanmıyor'

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı İlhan Geçit, 'Bugün bu yapacağımız seçim Malatya'yı, Yeşilyurt'u, Battalgazi'yi ve tüm ilçelerimizi ayağa kaldırma seçimidir. Bu seçim bizim elli yılımızı, yüz yılımızı etkileyecek. Ben inanıyorum ki sizler çok doğru, çok güzel bir karar vereceksiniz' dedi.

Aile hekimlerinden performans uygulaması talebi

Malatya'da görev yapan çeşitli Hekimsen öncülüğündeki çeşitli sendika üyesi aile hekimleri yaptıkları ortak açıklama ile deprem bölgelerindeki illerde aile hekimliği sistemindeki ücret hesaplanmasının her birimin 4 bin nüfus baz alınarak uygulanmasını istedi.

17'nci kattan düşen kadın hayatını kaybetti

Malatya'da, bir iş merkezinin 17'nci katından düşen kadın hayatını kaybetti.

Başkan Adayı Sami Er Arapgir ilçesini ziyaret etti

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında Arapgir ilçesini ziyaret etti. Burada esnaflar ve bazı mahalleleri dolaşan Sami Er'e hemşerilerinden tam destek geldi.

Malatya'da, 16 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 16 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

Malatya'da depremin izleri siliniyor

Asrın felaketinin etkilediği şehirlerden biri olan Malatya'da 1 yıl içinde 776 adet yatırım projesi hayata geçirildi. Eğitimden sağlığa, alt yapıdan tarıma, ulaşımdan toplu konutlara kadar her alanda hayata geçirilen projeler ile Malatya yeniden inşa ediliyor.

Kazada savrulan araç ile istinat duvarı arasına sıkışan şahsın bacağı koptu

Malatya'da ciple çarpışan otomobil savrularak kaldırımda yürüyen yayaya çarptı. İstinat duvarı ile araç arasına sıkışan şahsın bacağı koptu.

Malatya'da korkutan baraka yangını

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde barakada çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Malatya'da torbacı operasyonu: 2 tutuklama

Malatya'da torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Çok sayıda uyuşturucu hap ile silahın ele geçirildiği operasyonlar sonucunda 2 zanlı tutuklandı

Malatya'da 300 bin adet sahte bandrollü makaron ele geçirildi

Malatya'da, 300 bin adet sahte bandrollü makaron ele geçirildi. Olayda 1 şahıs hakkında işlem yapıldı.

Başkan adayı Geçit: 'İddialı bir söz ve biz bu sözü tutacağız'

31 Mart seçimlerine sayıl günler kala çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Çukurdere Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, '6 Şubat depremine ilişkin Malatya'daki tüm olumsuz sonuçları 2 yılda ortadan kaldıracağız. Bu iddialı bir söz ve biz bu sözü tutacağız' dedi.

Sami Er: 'Geldiğimiz gün Allah'ın izniyle işe başlayacağız'

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ile Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, Battalgazi ilçesine bağlı Başharık Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Battalgazi Başkan Adayı Taşkın: 'Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Cumhur İttifakı yapar'

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, muhalefetin deprem üzerinden dezenformasyon merkezli bir siyaset yaparak algı oluşturma gayreti içerisinde olduğunu ifade ederek, vatandaşların buna prim vermeyeceklerine inandıklarını söyledi.