Aşı Haberleri

Aşı Haberleri

Toz taşınımı polen ve nektara ulaşımı zorlaştırdı, arılar strese girdi

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da son zamanlarda etkili olan toz taşınımı, arıları olumsuz etkiledi. Çiçekler üzerinde biriken tozlar nektar ve polen akımına engel olurken, arılarda stres oluştu.

Elazığ'da sağanak etkili oldu

Meteorolojinin açıklamasının ardından Elazığ'da sağanak yağış etkili oldu. Aniden bastıran yağış sonrası vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Silahlı kavgada yoldan geçen kadın kurşunların hedefi oldu

Elazığ'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, yoldan geçen bir kadın kurşunları hedefi oldu.

Elazığ'da otomobil ağaca çarptı: 3 yaralı

Elazığ'da kontrolden çıkan otomobilin ağaca çarpması sonucu meydana gelen kazada, 2'si çocuk 3 kişi yaralandı.

Elazığ'da ŞAP'a geçit yok

Kulak küpesi bulunmayan veya ŞAP hastalığı riski olabileceği tespit edilen 22 büyükbaş hayvan, Tarım ve Orman Bakanlığı Elazığ Veteriner Yol Kontrol ve Denetim İstasyonu'nda durduruldu. Yapılan kontrol ve denetim sonra Hayvanlar kesime gönderilirken hayvan sahibine ve araç sahibine idari para cezası kesildi.

Kontrolden çıkan kamyon ortalığı savaş alanına çevirdi

Malatya'da, sürücünün kontrolünden çıkan kamyon park halindeki araçların arasına daldı. Ortalığın savaş alına döndüğü kazada 2 kişi yaralandı.

Malatya'da 1 Mayıs kutlandı

Malatya'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, siyasi parti ve STK'ların katılımı ile kutlandı. Kutmalarda polis yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Başkan Alan: ''İlçelerimizin kalkınması için ortak projeler yürütüyoruz'

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 31 Mart yerel seçimlerini kazanarak görevlerine başlayan Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor.

Elazığ Belediyesinden park alanı açıklaması

Elazığ Belediyesi tarafından sosyal medyada çıkan Mornik Mahalle'sinde bulunan park alanının kaldırılmasının söz konusu olmadığı açıklandı.

Bilardoda Elazığ'a Türkiye Şampiyonluğu

3 Bant Bilardo 1. Etap Veteranlar Türkiye Şampiyonası Diyarbakır'da gerçekleştirildi. Elazığ'ı temsil etmek üzere şampiyonaya katılan Yetkin Çelikel Türkiye Şampiyonu oldu.

Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı

Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 23 ve 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalanarak cezaevine sevk edildi.

Elazığ'da feci kaza: Ambulans ile hafif ticari araç çarpıştı 2'si polis 6 yaralı

ELAZIĞ (İHA) – Elazığ'da ambulans ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada, 2'si polis toplamda 6 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da hafif ticari araç sürücüsü dalınca ilginç kaza meydana geldi

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde hafif ticari aracın sürücüsü dalınca, ilginç kaza meydana geldi. Facianın eşiğinden dönülen kaza, güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Diyarbakır'da Öz-Sağlık Sendikası 1 Mayıs'ı kutladı

Öz Sağlık-İş Sendikası Diyarbakır Şubesi'nin katılımıyla 1 Mayıs kutlandı.

Toplu taşıma araçlarında klima denetimi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kent merkezinde toplu taşıma araçlarında klima denetimi yaptı.

Kulp'ta doğalgaz altyapı çalışmaları sürüyor

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde doğalgaz hattı projesine Şubat ayında vurulan kazmanın ardından çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla ihale edilen proje, ilçe merkezinde yoğun bir tempoda sürdürülüyor. Yaklaşık üç aydır devam eden çalışmalar, Turgut Özal Mahallesinde yoğunlaştı.

Elazığ'da trafik kazası: 1 yaralı

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği cip, yoldan çıkarak beton bariyerlere çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Aytar, kabri başında anıldı

Elazığ'ın yetiştirdiği milli atlet merhum Ahmet Aytar, vefatının 32. yıldönümünde Asri Mezarlıkta kabri başında, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, kurum müdürleri ve personelin katıldığı törenle anıldı.

Nesli tükenme altındaki dağ keçileri, Palu Kalesi'nde dronla görüntülendi

Elazığ'da nesli tükenme tehlikesi altında olması nedeniyle koruma altında olan dağ keçileri, Palu Kalesi'nde dronla görüntülendi.

Elazığ'da kamyon ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Elazığ'da kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Elazığ'da motosikletin kadına çarpması güvenlik kameralarına yansıdı

Elazığ'da yolun karşısına geçmeye çalışan kadın, motosikletin çarpması sonucu yaralandı. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Deprem bölgesinde inşaatlar yükseliyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşayan Malatya'da, kentin yeniden imarı ve ihyası için başlatılan çalışmalar sürüyor. Akçadağ ilçesinde Emlak Konut tarafından inşa edilen yeni çarşı projesinde ise yapılar yükselmeye başladı.

Elazığ'da 30 kilogram salep bitkisi ele geçirildi

Elazığ'da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 30 kilogram salep bitkisine el konuldu. 2 şahsa 'Biyolojik çeşitliliği tahrip etme' suçundan idari para cezası kesildi.

Diyarbakır'da okul müdürü öğrenci tarafından bıçaklandı

Diyarbakır'da merkez Kayapınar ilçesinde bir okul müdürü, okul değiştirme cezası alan öğrenci tarafından bıçaklanarak yaralandı.

Elazığ Belediyesi, 'O sene, bu sene' sloganı ile Elazığspor temalı YKS deneme sınavı gerçekleştirdi

Elazığ Belediyesi, gençler için hazırladığı 'Gelecek Sensin' isimli destek programı kapsamında YKS deneme sınavı gerçekleştirdi. 4 bin öğrencinin katıldığı deneme sınavının teması, 'O sene, bu sene' sloganı ile Elazığspor oldu.

Dört aracın karıştığı kazada: 1 kişi yaralandı

Malatya'da dört aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Elazığ'da toz taşınımı etkili oldu

Elazığ'da dün gece saatlerinde başlayan toz taşınımı, gün boyunca da etkisini sürdürdü.

ABD'li öğrencilerin Gazze eylemlerine, Fırat Üniversitesinden 3 dilde destek

Türkiye'deki birçok üniversite, sosyal medya hesaplarından yayımladığı açıklamayla ABD'deki üniversite öğrencilerinin Gazze eylemlerine destek verdi. Fırat Üniversitesi öğrencileri de düzenledikleri basın toplasında, 3 dilde Gazze eylemlerine destek verdiklerini açıkladı.

Elazığ'da satranç turnuvası sona erdi

Elazığ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel düzenlenen satranç turnuvası sona erdi ve derece girenlere ödülleri verildi.

Elazığ'da motosikletin çarptığı kadın yaralandı

Elazığ'da yolun karşısına geçmeye çalışan kadın, motosikletin çarpması sonucu yaralandı.