23 Nisan Haberleri

23 Nisan Haberleri

Elazığ'da satranç turnuvası sona erdi

Elazığ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel düzenlenen satranç turnuvası sona erdi ve derece girenlere ödülleri verildi.

Miniklerin gösterisi büyük beğeni aldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Fırat Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin gösterisi büyük beğeni aldı.

Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nden özel çocuklara akülü sandalye hediye edildi

Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bedensel engelli 1'i çocuk 3 kişiye akülü sandalye hediye edildi.

Tunceli'de 23 Nisan coşkusu

Tunceli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Kurulan 23 Nisan Sokağında çocuklar şiir okudu, halay çekti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kurulan 23 Nisan Sokağında çocuklar aileleri ve öğretmenleriyle birlikte gönüllerince eğlendi. Renkli anlara sahne olan etkinlikte çocuklar, şiirler okuyup halay çekti.

23 Nisanda başkanlık koltuğuna minik Tutar oturdu, talimatını verdi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Namık Kemal İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi minik Elçin Zeynep Tutar'a bıraktı.

Malatya'da 23 Nisan coşkusu

Malatya'da, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen tören ve etkinlikler ile kutlandı.

Vali koltuğuna oturdu, ilk icraatlarından birisi deprem ve yapı stoku oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili olarak Elazığ Valiliği makamına oturan öğrenci Ensar Doruk Tanış'ın ilk icraatlarından birisi deprem nedeniyle yapı stokları oldu. Fethi Sekin Şehir Hastanesinde kullanılan sismik izolatörleri örnek gösteren Tanış, bunun tüm binalara uygulanabileceğini ifade etti.

Dicle'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. açılış yıl dönümü düzenlenen bir dizi etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Evden çıkamayan engelli çocuklara 23 Nisan sürprizi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bu coşkuya ortak olamayan engelli çocukları evlerinde ziyaret eden tiyatrocular sahneledikleri oyunlarla çocuklara unutulmaz bir bayram yaşattı.

Diyarbakır'da 23 Nisan kutlamalarında Fatih Sultan Mehmet, Ali Gaffar Okkan ve Naim Süleymanoğlu canlandırıldı

Diyarbakır'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Osmanlı Devleti padişahı Fatih Sultan Mehmet, şehit olan eski Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve Türk halter Naim Süleymanoğlu canlandırıldı.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı koltuğunu Erva Çetin'e bıraktı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Malatya Valisi Ersin Yazıcı makamını ortaokul öğrencisi Erva Çetin'e bıraktı. Görevi devralan Çetin ise deprem bölgesi Malatya'da çocukların daha mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamaları için park, yeşil alan, kütüphane ve spor salonlarının yapılması talimatını verdi.

Çemişgezek'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

Final Okulları öğrencileri çocuk bayramını hafta boyunca kutladı

Diyarbakır Final Okulları öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları şenlik haftası kapsamında büyük bir coşku ile kutladı.

Elazığ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Elazığ'da anıta çelenk koyma töreni düzenlendi.

23 Nisan'da valilik makamına oturan Muhammed, 'Bingöl'de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz'

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını temsili olarak 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke Saray'a devretti. 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke, deprem bölgesi Bingöl'de dayanıksız yapılara izin verilmemesini temsili belediye başkanına iletti.

Başkan Geçit koltuğunu Fatma Nazlı'ya devretti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu Topsöğüt Yeşilkonak Erdem Okulu öğrencilerinden Fatma Nazlı'ya devretti. Fatma Nazlı'nın ilk talimatı Yeşilyurt'un yeniden ayağa kaldırılması olurken, ' Savaşsız bir dünya istiyoruz.' diye konuşup tüm dünyaya barış çağrısında bulundu.

Milletvekili Ölmeztoprak'tan 23 Nisan Mesajı

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Battalgazi Devlet Hastanesi'nde 23 Nisan coşkusu

Battalgazi Devlet Hastanesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuk servisinde tedavi gören çocuklar için etkinlik düzenlendi.

Öğrenciler, 23 Nisan etkinliğinde doyasıya eğlendi

Elazığ'da öğrenciler 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde gönüllerince eğlendi.

Hastanede tedavi gören çocuklar için 23 Nisan etkinliği

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenlendi. Etkinlikte doyasıya eğlenen çocuklar, büyük mutluluk yaşadı.

Şirinler depremzede çocukları bekliyor

Düzenlediği etkinlikler ile çocukların yüzünü güldüren Malatya Park AVM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde, Şirinler'i minikler ile buluşturacak.

Ahıska Türkü öğrencilerden coşkulu '23 Nisan' kutlaması

Elazığ'da aileleriyle birlikte barınma merkezinde konaklayan Ahıska Türkü öğrencileri, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı. Renkli ve duygusal anlara sahne olan o görüntüler dron ile havadan görüntülendi.

Tunceli'de vatandaşlardan, depremzede çocuklar için düzenlenen oyuncak kampanyasına destek

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde, kaymakamlığın deprem bölgesindeki çocuklar için 23 Nisan hediyesi olarak düzenlediği oyuncak kampanyası, vatandaşlardan yoğun destek gördü.

Minik öğrenciler depremde hayatını kaybedenler için gökyüzüne balon bıraktı

Fırat Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakım Evinde 23 Nisan etkinliği gerçekleştirilirken, minik öğrenciler tarafından depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için gökyüzüne balon bırakıldı.

Bingöl'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı

Bingöl'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103'üncü yılı coşkuyla kutlandı.

Malatya Park AVM'de 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Malatya Park AVM'de bir etkinlik düzenlendi.

Arapgir'de depremzede çocuklara 23 Nisan etkinliği

Malatya'nın Arapgir ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 6 Şubat depremlerden etkilenerek ilçeye yerleşen ailelerin çocukları için etkinlik düzenledi.

Elazığ'da 23 Nisan etkinlikleri

Elazığ'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. yıl dönümü buruk bir şekilde kutlandı.

Valilik koltuğuna oturdu, ' Mahallere kütüphaneler kuracağım'

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili olarak Elazığ Valiliği makamına oturan öğrenci Yuşa Ayberk Yıldırım, 'Türkiye kitap okuma sıralamasında dünyada 86. Sırada bulunuyor ve bu beni çok üzüyor. Geçlerimizi ve çocuklarımızı kitap okumaya teşvik etmek için valilik olarak ilimizdeki mahallere kütüphaneler kuracağım' dedi.