Elazığ'ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık'a tam destek!

2023 Genel Seçimlerinde Elazığlı vatandaşlar tarafından AK Parti listesinde ilk sıralarda olmasına kesin gözüyle bakılan ancak AK Parti tarafından liste dışı bırakılan Prof. Dr. Yasemin Açık'a Elazığ halkıdan tam destek geldi.

14 Mayıs 2023'te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekiliği seçimlerine sayılı günler kala tüm siyasi partiler Milletvekiliği listelerini açıkladı. AK Parti tarafından Elazığ'da açıklanan liste ise çoğu vatandaş tarafından tepkiyle karşılandı.

Özellikle Elazığlıların her seçim AK Parti listesinde görmek istediği Prof. Dr. Yasemin Açık bu seçimde de listeye alınmayınca vatandaşlar tepki gösterdi.

AK Parti listesinde yer bulamayan Prof. Dr. Yasemin Açık Elazığ Bağımsız Milletvekiliği adaylığını açıkladı. Prof. Dr. Açık'ın adaylığını açıklaması Elazığ'da coşkuyla karşılandı. Çoğu Elazığlı vatandaş Prof. Dr. Açık'ın Elazığ'ın bir değeri olduğunu ve sonuna kadar destek vererek meclise bağımsız olarak göndereceklerini, AK Parti'nin her seçim yaptığı gibi bu tarz yanlış listelerle artık Elazığ'ı siyasi anlamda dizayn etmelerine müsade etmeyeceklerini dile getirdiler.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR