• Haberler
  • Elazığ
  • Selmanoğlu'ndan Gazeteciler Günü mesajı: 'Basın demokrasinin teminatıdır!'

Selmanoğlu'ndan Gazeteciler Günü mesajı: 'Basın demokrasinin teminatıdır!'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Sencer Selmanoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, yerel basının şehirdeki huzur ve güven ortamına sunduğu katkıya dikkat çekti.

Elazığ siyasetinin önemli isimlerinden AK Parti İl Başkanı Sencer Selmanoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı paylaştı. Gazeteciliğin toplumsal sorumluluğu en yüksek mesleklerden biri olduğunu vurgulayan Selmanoğlu, basının demokratik sistemdeki kritik rolüne işaret etti.

Halkın doğru bilgiye ulaşması noktasında gazetecilerin adeta bir köprü vazifesi gördüğünü belirten Selmanoğlu, medya mensuplarının meslek ilkelerine bağlılığının önemini hatırlattı. Selmanoğlu’na göre doğru ve tarafsız bilgi, toplumsal dengenin korunması adına vazgeçilmez bir unsur olarak öne çıkıyor.

Yeni Medya ve Meslek Ahlakı Vurgusu

Gelişen teknolojiyle birlikte dijital mecraların ve yeni medya alanlarının genişlediğine değinen Selmanoğlu, bu süreçte basın ahlakının her zamankinden daha kıymetli hale geldiğini ifade etti. Elazığ özelinde görev yapan basın çalışanlarının şehre değer kattığını belirten Başkan, meslektaşların toplumsal barışa sunduğu katkıyı takdirle karşıladıklarını dile getirdi.

Selmanoğlu mesajında, Elazığ basınının şehre dair hassasiyetleri gözetme konusundaki başarısına değinerek şu ifadelere yer verdi:

“Basın mensuplarımızın, milletimizin hassasiyetlerini gözeterek doğru bilgilendirme görevini bundan sonra da aynı sorumlulukla sürdüreceklerine inanıyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle tüm basın emekçilerimizin gününü kutluyorum.”

Vefat Eden Gazeteciler Unutulmadı

Mesajının son bölümünde görev başında hayatını kaybeden basın mensuplarını rahmetle anan Sencer Selmanoğlu, Elazığ’da görev yapan tüm gazetecilere çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi. Selmanoğlu, yerel medyanın güçlü olmasının, şehrin kalkınmasıyla doğrudan orantılı olduğunu sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme

Elazığ Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0538 23 006 23
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!