• Haberler
  • Siyaset
  • Mehmet Sağlam Elazığ'da! Havalimanındaki coşkulu kalabalık öz evladını bağrına bastı

Mehmet Sağlam Elazığ'da! Havalimanındaki coşkulu kalabalık öz evladını bağrına bastı

Önceki Dönem İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, bir dizi açılış ve temas programı için geldiği Elazığ'da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Sağlam, hafta sonu Palu, Arıcak ve Üçocak'ta düzenlenecek açılış programlarına katılarak çeşitli ziyaretlerde bulunacak.

Bir dizi açılış ve temas programına katılmak üzere Elazığ'a gelen Önceki Dönem İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, Elazığ Havalimanı'nda yoğun bir katılımla karşılandı. Karşılama programında belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

Sağlam'ı havalimanında Arıcak Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz Yalçınkaya, Üçocak Belediye Başkanı Yılmaz Yegül, Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğlu, Yurtbaşı Belediye Başkanı Nihat Doğan, Erimli Belde Belediye Başkanı Cihan Yılmaz ile çok sayıda davetli karşıladı. Uçaktan inişinin ardından vatandaşlarla tek tek tokalaşan Sağlam, gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Mehmet Sağlam Elazığ'da! Havalimanındaki coşkulu kalabalık öz evladını bağrına bastı

"Doğduğum topraklarda olmak benim için büyük mutluluk"

Karşılama programında konuşan ve Elazığ'da bulunmanın kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını söyleyen Mehmet Sağlam:

"Doğduğum topraklarda bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu sıcak havada, tatil gününde bizleri yalnız bırakmayıp içtenlikle karşılayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Buraya gelen herkese ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Konuşmasında Elazığ ile olan bağının çocukluk yıllarına dayandığını anlatan ve ailesinin kendisine her zaman memleket kültürünü yaşattığını ifade eden Sağlam:

"Biz üç yaşındayken Adana'ya gittik ama aslında Elazığ'dan göç ettik. Çocukluğumuz boyunca rahmetli babamdan, amcalarımdan hep Elazığ'ı dinledik. Köylerimizi, insanlarımızı anlattılar. Bu kültürle büyüdük. Elazığ'ın bizim gönlümüzde ve kalbimizde çok özel bir yeri var. Bu bağ, ömrümüz boyunca devam edecek." diye konuştu.

Mehmet Sağlam Elazığ'da! Havalimanındaki coşkulu kalabalık öz evladını bağrına bastı

Başkan Ormanoğlu: "Kapısı da gönlü de Elazığ'a her zaman açıktı"

Karşılama programında söz alan Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğlu ise Mehmet Sağlam'ın görev yaptığı dönemde Elazığ'a önemli katkılar sunduğunu söyledi.

Ormanoğlu, "Elazığ'dan kim gittiyse kapısını açık buldu. Görev süresi boyunca belediyelerimizin ve vatandaşlarımızın talepleriyle yakından ilgilendi. Biz de beldemiz adına kendisine teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun, her zaman yanımızda oldu." ifadelerini kullandı.

Mehmet Sağlam Elazığ'da! Havalimanındaki coşkulu kalabalık öz evladını bağrına bastı

Hafta sonu Palu, Arıcak ve Üçocak'ta programlara katılacak

Mehmet Sağlam, Elazığ programı kapsamında 29 Haziran Pazar günü Palu, Arıcak ve Üçocak'ta düzenlenecek açılış ve ziyaret programlarına katılacağını belirtti.

Sağlam, "Pazar günü Palu'da olacağız. Ardından Arıcak'a ve Üçocak'taki köyümüze geçeceğiz. Burada gerçekleştireceğimiz açılış programlarının ardından hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz. Bugün bizleri karşılayan herkese tekrar teşekkür ediyor, hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum." dedi.

Karşılama programı, vatandaşların Mehmet Sağlam ile hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

Mehmet Sağlam Elazığ'da! Havalimanındaki coşkulu kalabalık öz evladını bağrına bastı

Bakmadan Geçme

Elazığ Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0538 23 006 23
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!