Hedef zirve, rota şampiyonluk! Elazığspor sezonun ilk çalışmasını tesislerinde yaptı!
TFF 2. Lig'de 2026-2027 sezonuna iddialı bir başlangıç yapmak isteyen Elazığspor, yeni sezon hazırlıklarına ilk antrenmanla resmen start verdi. Teknik Direktör Serdar Bozkurt yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada futbolcuların istekli görüntüsü dikkat çekerken, bordo-beyazlı ekip ilk etap kampını kendi tesislerinde sürdürecek.
Yeni sezonda zirve mücadelesi vermeyi hedefleyen Elazığspor, 2026-2027 sezonu hazırlıklarına başladı. Bordo-beyazlı ekip, sezonun ilk antrenmanını Ömer Faruk Tokgöz Elazığspor Tesisleri'nde gerçekleştirerek uzun maratonun ilk çalışmasını yaptı.
İlk çalışma Serdar Bozkurt yönetiminde yapıldı
Saat 19.00'da başlayan antrenman, Teknik Direktör Serdar Bozkurt ve teknik ekibin gözetiminde gerçekleştirildi. Tatil döneminin ardından yeniden bir araya gelen futbolcular, yeni sezon öncesi ilk kez saha çalışmasına çıktı. Antrenmanda kondisyon ve dayanıklılık ağırlıklı bir program uygulanırken, teknik heyetin oyuncularla birebir ilgilendiği görüldü. Çalışma boyunca futbolcuların yüksek temposu ve istekli görüntüsü dikkat çekti.
Hazırlıklar Elazığ'da devam edecek
Kulübün hazırlık programına göre yeni sezon çalışmalarının ilk bölümü Ömer Faruk Tokgöz Elazığspor Tesisleri'nde sürdürülecek. Teknik heyet, bu süreçte oyuncuların fiziksel seviyelerini yükseltmeye yönelik çalışmaların yanı sıra taktik organizasyonlara da ağırlık verecek. İlerleyen günlerde hazırlık temposunun artırılması ve kamp programının planlanan takvim doğrultusunda uygulanması bekleniyor.
Taraftarlar sezondan umutlu
Antrenmanı tesis çevresinden takip eden bazı taraftarlar da yeni sezon öncesinde takıma destek verdi. Uzun yıllardır Elazığspor'u takip ettiğini belirten Mehmet Yıldız, "Yeni sezonun kulübümüz ve şehrimiz adına başarılı geçmesini diliyoruz. Oyuncuların ilk günden ortaya koyduğu mücadele isteği bizleri umutlandırdı." dedi.
Taraftarlardan Ayşe Demir ise, "Elazığspor'un yeniden hedeflerine ulaşacağına inanıyoruz. Takımın sezona yüksek motivasyonla başlaması bizleri sevindirdi." ifadelerini kullandı.
Yeni sezon hazırlıkları sürecek
Bordo-beyazlı ekip, teknik heyetin belirlediği program doğrultusunda önümüzdeki günlerde de çalışmalarına ara vermeden devam edecek. Sezon öncesi hazırlık sürecinde futbolcuların fiziksel ve taktik gelişimlerinin yakından takip edilmesi planlanıyor.
Elazığspor'un ilerleyen haftalarda hazırlık maçlarıyla yeni sezon öncesindeki son durumunu test etmesi bekleniyor.
Bakmadan Geçme