Malatya

Malatya Haberleri

İnönü Üniversitesi'ne 'Marka Tescil Belgesi'

Malatya İnönü Üniversitesi 'Marka Tescil Belgesi' aldı.

Malatya'da iki ayrı kazada 5 kişi yaralandı

Malatya'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Başkan Karakurt vefat etti

Malatya'nın Darende İlçesi eski belediye başkanlarından Abdullah Karakurt vefat etti.

Salça bidonunda esrar ele geçirildi

Malatya'da polis ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde salça bidonu içerisine gizlenmiş vaziyette 512 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Fendoğlu: 'Oynanan oyunları ve kurulan tuzakları anlatıyoruz'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve partinin MYK üyesi Mehmet Fendoğlu, ziyaret programında, 'Türkiye üzerinde oynanan oyunları ve kurulan tuzakları anlatıyoruz, kötü niyetlileri açıklıyoruz' dedi.

Malatya'da komutanlara veda

Vali Hulusi Şahin ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından 2022 YAŞ kararları ile farklı illere ve görevlere atanan 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Selami Arslan ve 2. Ordu Hareket Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Zafer Uğur için veda yemeği verildi.

Bostanbaşı Mahallesinde çalışmalar hızlandı

Bostanbaşı Mahallesinde kaldırım yenileme çalışmalarını inceleyen Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ' Konutlaşmanın ve işyerlerinin hızla çoğaldığı Bostanbaşı Mahallemizin sokaklarını sıcak asfalt serimi, kaldırım yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarımızla daha güzel ve nitelikli hale getiriyoruz' dedi.

Doğanşehir'de asfalt ve parke çalışması

Malatya'nın Doğanşehir ilçesi genelinde Malatya Büyükşehir ile Doğanşehir Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ayrıca Doğanşehir Belediyesi tarafından sokak aralarında ise Kilitli Parke Taş hizmetlerine ağırlık verildi.

Malatya'da alt ve üst yapı çalışmalarına sıkı takip

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Darende İlçesi Ayvalı Mahallesinde yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Enişte kayınço tartışmasında kan aktı

Malatya'da tartıştığı kayınbiraderi tarafından silahla vurulan şahıs yaralandı.

Malatya'da iki ayrı kaza: 1 yaralı

Malatya'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Malatya'da 13 kilo 600 gram esrar ele geçirildi

Malatya'da şüphe üzerine durdurulan bir kamyonda yapılan aramada 13 kilo 600 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Bayan Kaymakam Baytak göreve hızlı başladı

Malatya'nın Yazıhan İlçesi Kaymakamlığına atanıp göreve hızlı başlayan Kutsal Baytak, kurum müdür ve amirleri ile ilk toplantıyı yaptı.

İnönü Üniversitesi TEKNOFEST'e 5 proje ile katılacak

Malatya İnönü Üniversitesi TEKNOFEST'e 5 proje ile katılacak.

Polis konserde kadına şiddete dikkat çekti

Malatya'da polis düzenlenen bir konserde aile içi ve kadına karşı şiddetle mücadelede farkındalık oluşturmak amacıyla binlerce kişiye broşür dağıtarak pankart açtı.

İnşaatta malzeme çalan 4 zanlı tutuklandı

Malatya'da bir inşaattan malzeme çalan 4 zanlı polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Mahkemeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

Otomobil ile çarpışan hafif ticari araç tarlaya uçtu

Malatya'da otomobil ile çarpışan hafif ticari araç tarlaya uçtu. Yaralananın olmadığı kazada araçlarda büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Malatya'da 2 ilçe kaymakamı göreve başladı

Malatya'nın Yazıhan ve Hekimhan ilçeleri kaymakamlıklarına atananlar görevlerine başladı.

Kozluca mahallesi toz ve topraktan kurtuluyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Akçadağ İlçesi Kozluca Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundular.