Malatya

Malatya Haberleri

Malatya'da silahlı saldırı: 1 yaralı

Malatya'da silahlı saldırıya uğrayan bir kişi yaralandı. Olayla ilgili 2 zanlı gözaltına alındı.

Yeni kaymakamlar zaferin 100. yıldönümünü Malatya'da kutladı

Malatya'nın 3 ilçesine atanan yeni kaymakamlar, 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. Yıldönümü kutlamalarını yeni görev yaptıkları ilçede kutladılar.

Arguvanspor'da imza şov

TFF 3.Lig ekibi Malatya Arguvanspor, anlaşma sağladığı 18 futbolcu ile sözleşme imzaladı.

Kadın muhtarlardan üretim yapan kadınlara destek

Malatya'nın Battalgazi ilçesinin kadın muhtarları, 'Kadınım, Kalkınırım, Kazanırım' sloganıyla hareket eden Battalgazi'nin Kalbi Kadın Kooperatifi'nin gönüllü üyelerine destek için ata tohumlarından yetiştirilen sebzelerin hasadına katıldı. Kadınlara omuz vermek adına hasada katılan kadın muhtarlar, kooperatifin kadınlara destek olmasının oldukça önemli olduğunu vurguladılar.

Lisanslı Kuru Kayısı Deposuna üreticinin ilgisi artıyor

Dünya kuru kayısı üretiminin önemli bir kısmının karşılandığı Malatya'da lisanslı deponun yapılmasıyla birlikte depoda muhafaza edilen ürün miktarı her geçen gün artıyor ve üreticiye büyük katkı sağlıyor.

Reşat Erdoğan'dan Baskilliler Derneği'ne ziyaret

Faik Erdoğan Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Reşat Erdoğan, Baskilliler Derneği'ni ziyaret ederek hemşehri derneklerinin insanların buluşma noktası olduğunu ve önemli görevler üstlendiklerini söyledi.

Malatya'da 210 bin kaçak makaron ele geçirildi

Malatya'da polis ekiplerince düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 210 bin bandrolsüz makaron ele geçirildi.

Yeşilyurt Belediyesi, rulo çim üretiminde hedefleri aştı

Malatya Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde ki Tarımsal Üretim ve AR-GE Sahasında ki 35 bin metrekarelik alanda üç yılda 80 bin metrekare rulo çim üretimi yapıldı. Yeşilyurt Belediyesinin kendi öz kaynakları ve imkanlarıyla yetiştirilen rulo çimler, Yeşilyurt'ta kişi başına düşen yeşil alan miktarının artırılmasına önemli katkılar sunuyor.

Malatya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yıldönümü Malatya'da coşkuyla kutlandı.

Baro başkanı Demez'den 30 Ağustos mesajı

Malatya Baro Başkanı Av. Onur Demez, yayımladığı mesaj ile30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Zafer Bayramı madalyası için kafa yordular

Malatya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Satranç Turnuvası düzenlendi. Sporcu gençler, Zafer Bayramı madalyası için kafa yordular.

Coğrafi işaretli Mor Reyhan üreticilerine destek

Malatya'nın Arapgir ilçesinde coğrafi işaret belgesini almış Mor Reyhan üretimi yapan üreticilere 18 bin 800 metrekare kurutma filesi dağıtıldı.

Futbol turnuvasında kupa İnönü Üniversitesi'nin

Malatya'da düzenlenen futbol turnuvasında İnönü Üniversitesi kupayı kaldırdı. Final maçında Büyükşehir Belediyesi ile İnönü Üniversitesi karsı karsıya geldi. Karşılaşmayı İnönü Üniversitesi 10-3 kazanarak turnuvanın birincisi oldu.

Baba oğul ata mesleği sahaflığı yaşatmaya çalışıyor

Malatya'da yaşayan Nurhan Keçeli, oğlu Çağrı Keçeli ile birlikte unutulmaya yüz tutmuş ata mesleği sahaflığı yaşatmaya çalışıyor.

Alacak verecek kavgası: 6 yaralı

Malatya'da iki grup arasında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada, aralarında bir mahalle bekçisinin de bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Malatya TSO seçimleri 2 Ekim'de

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) seçimlerinin 2 Ekim 2022 Pazar günü yapılacağı duyuruldu.

Malatya'da ilaçlama çalışmaları sürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Malatya genelinde haşere ile mücadele çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediliyor.

Fendoğlu'ndan 30 Ağustos mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya milletvekili ve MYK üyesi Mehmet Fendoğlu, 30 Ağustos mesajında, 'Dün savaş meydanlarında Türk'ün bileğini bükemeyen gafillerin, bugün çevremizde planlanan küresel ve bölgesel ayak oyunlarıyla mesafe almaya çabalamaları beyhude olduğu kadar sonuçsuz kalmaya da mahkum olacaktır' ifadelerini kullandı.

Battalgazi'de 'aile akademisi'

Çalışmalarını Aile Her Şeydir' prensibiyle sürdüren Malatya'nın Battalgazi Belediyesi, aile kurumunu etkileyen sorunların tespiti ve aşılması sürecinde düzenleyeceği 'Aile Akademisi' programları ile Battalgazililere rehberlik edecek. 4 aylık konferans programının ilk konuğu olan Yazar Hatice Kübra Tongar, ebeveyn ve çocuk ilişkisi üzerine ailelere geniş bilgiler verecek.