Malatya

Malatya Haberleri

17'nci kattan düşen kadın hayatını kaybetti

Malatya'da, bir iş merkezinin 17'nci katından düşen kadın hayatını kaybetti.

Başkan Adayı Sami Er Arapgir ilçesini ziyaret etti

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında Arapgir ilçesini ziyaret etti. Burada esnaflar ve bazı mahalleleri dolaşan Sami Er'e hemşerilerinden tam destek geldi.

Malatya'da, 16 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 16 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

Malatya'da depremin izleri siliniyor

Asrın felaketinin etkilediği şehirlerden biri olan Malatya'da 1 yıl içinde 776 adet yatırım projesi hayata geçirildi. Eğitimden sağlığa, alt yapıdan tarıma, ulaşımdan toplu konutlara kadar her alanda hayata geçirilen projeler ile Malatya yeniden inşa ediliyor.

Kazada savrulan araç ile istinat duvarı arasına sıkışan şahsın bacağı koptu

Malatya'da ciple çarpışan otomobil savrularak kaldırımda yürüyen yayaya çarptı. İstinat duvarı ile araç arasına sıkışan şahsın bacağı koptu.

Malatya'da korkutan baraka yangını

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde barakada çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Malatya'da torbacı operasyonu: 2 tutuklama

Malatya'da torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Çok sayıda uyuşturucu hap ile silahın ele geçirildiği operasyonlar sonucunda 2 zanlı tutuklandı

Malatya'da 300 bin adet sahte bandrollü makaron ele geçirildi

Malatya'da, 300 bin adet sahte bandrollü makaron ele geçirildi. Olayda 1 şahıs hakkında işlem yapıldı.

Başkan adayı Geçit: 'İddialı bir söz ve biz bu sözü tutacağız'

31 Mart seçimlerine sayıl günler kala çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Çukurdere Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, '6 Şubat depremine ilişkin Malatya'daki tüm olumsuz sonuçları 2 yılda ortadan kaldıracağız. Bu iddialı bir söz ve biz bu sözü tutacağız' dedi.

Sami Er: 'Geldiğimiz gün Allah'ın izniyle işe başlayacağız'

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ile Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, Battalgazi ilçesine bağlı Başharık Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Battalgazi Başkan Adayı Taşkın: 'Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Cumhur İttifakı yapar'

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, muhalefetin deprem üzerinden dezenformasyon merkezli bir siyaset yaparak algı oluşturma gayreti içerisinde olduğunu ifade ederek, vatandaşların buna prim vermeyeceklerine inandıklarını söyledi.

Öğretim Üyesi Dr. Aydın, 'Sosyal medyanın yetiştirmiş olduğu bir nesil ile karşılaşabiliriz'

İnönü Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ahmet Arif Aydın, 'Yerli ve milli bir nesil oluşturmak için kendi kültür ve adetlerimize uygun geleceğimizi emanet edeceğimiz bir nesli kendimiz yetiştirmeliyiz sosyal medya değil ' dedi.

MÜSİAD Malatya Şubesi zimem geleneğini yaşatıyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi, ödeme güçlüğü çeken vatandaşlara destek olmak amacıyla her Ramazan ayında gerçekleştirdiği zimem geleneği ile vatandaşların bakkal borçlarını ödüyor.

Malatya'da 'dur' ihtarına uymayan araç kaza yaptı

Malatya'da, 'dur' ihtarına uymayarak polisten kaçan sürücünün kullandığı kamyonet ağaca çarptı. Kaza sonrası sürücü ile beraberindeki şahıs aracı bırakarak kaçtı.

'Akçadağ’da proje dönemi başlayacak'

Saha çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Akçadağ’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Manginder'den iftar

Malatya Girişimci İş İnsanları (MAGİMDER) derneği tarafından ramazan ayı nedeniyle iftar yemeği verildi.

Başkan Adayı Taşkın'dan istişare vurgusu

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, 'Şehrimizi biz merkezli ortak akıl ve istişareyi öne alan bir anlayışla yöneteceğiz' dedi.

'Gençler için birçok projemiz var'

TÜGVA tarafından düzenlenen programa katılan AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, gençler için hayata geçirecekleri birçok projenin detaylarını anlatırken, göreve gelir gelmez önceliklerinin ise depremin tüm izlerini bir an önce silmek olduğunu dile getirdi.

'1 Yılda 55 bin konut teslim edilecek'

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 31 Mart seçimlerine dikkat çeken Geçit, 'Malatya'mızın biran önce ayağa kalkması için 31 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde doğru karar vermemiz gerekiyor' dedi.

Toplam 9197 haber.