Elazığ haber, Elazığ asayiş haberleri, Elazığ son dakika asayiş haberleri

Asayiş

Elazığ asayiş haberleri, Elazığ trafik kazası, son dakika asayiş olayları, Elazığ yangın haberleri, hızlı ve farklı yayın anlayışı ile Elazığ Haber'de.

Asayiş Haberleri

Elazığ'da araç takla attı: 1 yaralı

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Tekerleği kopan araç şarampole yuvarlandı: 6 yaralı

Elazığ'da aynı istikamette seyir halinde olan iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında tekerleği kopan araç şarampole yuvarlandı. Kazada, her iki araçta toplamda 6 kişi yaralandı.

Sürücü kontrolünü kaybetti, ağacı kıran araç asılı kaldı

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç bahçelik alana girdi. Bir kişinin yaralandığı kazada araç, kırdığı ağacın üzerinde asılı kaldı.

Sigara izmariti otluk alanı tutuşturdu

Elazığ'ın Palu ilçesinde, sigara izmaritinin atılması sonucu otluk alanda yangın çıktı. Yangın çevredeki vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kontrol altına alınıp söndürüldü.

Yola çıkan yılanı ezmemek için direksiyonu kırdı, aracı takla attı

Elazığ'da yola çıkan yılanı ezmek istemeyen sürücü, direksiyonu kırdı. Araç yoldan çıkıp takla atarken sürücü hafif yaralandı.

Çatı katından asansör boşluğuna düşen işçi ağır yaralandı

Elazığ'da yapımı devam eden binanın çatı kısmından asansör boşluğuna düşen işçi, ağır yaralandı.

Elazığ'da seyir halindeki araç alev aldı

Elazığ'da seyir halindeyken bir anda yanmaya başlayan araç, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Biçerdöver ile traktör çarpıştı: 2 yaralı

Elazığ'da biçerdöver ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi yaralandı.

Elazığ'da büyükbaş hayvan taşıyan kamyon devrildi, 11 hayvan telef oldu

Elazığ'da büyükbaş hayvan taşıyan kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada sürücü yaralanırken, 11 büyükbaş hayvan da telef oldu.

Elazığ'da trafo bomba gibi patladı

Elazığ'da bir trafoda meydana gelen patlama sonrası oluşan kıvılcımlar otluk ve ağaçlık alanda yangına neden oldu.

Atı aracın arkasına bağlayıp koşturan şahsa ceza

Elazığ'ın Palu ilçesinde bir atı aracın arkasına iple bağlayıp kilometrelerce koşturan şahsa 5 bin 505 lira para cezası uygulandı.

Türkiye ikincisi olan Muhammet'in babasının ekmek kapısı küle döndü

Elazığ'ın Arıcak ilçesinde çıkan yangında 2 ahır küle döndü. Ahırlardan bir tanesinin ise çobanlık yaparak LGS'ye hazırlanan ve Türkiye ikinci olan Muhammet Halil Yazar'ın babasının olduğu öğrenildi.

Atı aracın arkasına bağlayıp koşturdu, görüntüler pes dedirtti

Elazığ'ın Palu ilçesinde ön ayağından seken at, bir aracın arkasına bağlanarak koşturuldu. Atın durumunu görenler duruma tepki gösterdi.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamaları: 12 tutuklama

Elazığ'da polis ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında 12 şüpheli tutuklandı.

Elazığ'da yayaya çarpan sürücü kaçtı, o anlar kameraya yansıdı

Elazığ'da yayaya çarpan sürücü yanındaki kadın ve çocuğuyla birlikte olay yerinden kaçtı. Yaşananlar ise cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Hafif ticari araca tren çaptı: Yaralı sürücü canının yerine taşıdığı kaçak tütünü saklamanın derdine düştü

Elazığ'da tren, hafif ticari araca çarptı. Kazada yaralanan araç sürücü, canının yerine taşıdığı kaçak tütünü saklamanın derdine düştü. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılırken, tarlaya sakladığı tütün ise jandarma tarafından bulunarak el konuldu.

Damla sulama sistemiyle kenevir yetiştiren şüpheli suçüstü yakalandı

Elazığ'da jandarma ekipleri damla sulama sistemli kenevir tarlasına operasyon düzenledi. Operasyonda şüpheli suçüstü yapılırken, aramada 3,5 kilo kubar esrar ve 276 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Eve giren hırsız, kaçarken çaldığı eşyaları düşürdü

Elazığ'da bir daireye giren hırsız, altınları çaldığı sırada evdekilerin uyanması sonucu pencereden atlayarak kaçtı. Hırsız, atladığı sırada ziynet eşyaların bir kısmını yolda düşürdü. Elinde kalan bir bilezikle birlikte olay yerinden kaçan hırsızın yakalanması için Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele: 3 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde yaptığı çalışmalarda, 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Toplam 2816 haber.