ETSO Başkanı İdris Alan basınla iftarda buluştu

ETSO Başkanı İdris Alan, Elazığ'daki basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi. Alan, şehrin kalkınması için yürütülen çalışmalarda medyanın önemli bir rol üstlendiğini vurguladı.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı İdris Alan, kentte faaliyet gösteren yazılı ve görsel basın temsilcileriyle iftar programında bir araya geldi. Programa yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

ETSO Başkanı İdris Alan basınla iftarda buluştu

Ramazan ayının manevi atmosferine dikkat çeken Başkan Alan, medya mensuplarıyla aynı sofrayı paylaşmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Basının şehir için taşıdığı sorumluluğa vurgu yapan Alan, gazetecilerin kamuoyunun oluşmasında ve sorunların gündeme taşınmasında önemli bir görev üstlendiğini belirtti.

Alan, basın mensuplarının yalnızca haber aktaran değil, aynı zamanda toplumun sesi olan bir misyon taşıdığını söyledi. Şehrin gelişimine katkı sunan her çalışmada medyanın etkili bir rolü bulunduğunu dile getirdi.

ETSO Başkanı İdris Alan basınla iftarda buluştu

ETSO olarak Elazığ’ın kalkınması ve ekonomik refahı için yeni projeler üretmeye devam ettiklerini kaydeden Alan, bu süreçte basının desteğinin önemli olduğunu ifade etti. Yatırımcıların sorunlarını ve kentin taleplerini ilgili mercilere iletmek için çalışmalarını sürdürdüklerini aktardı.

ETSO Başkanı İdris Alan basınla iftarda buluştu

Başkan Alan, teşvik yasasının süresinin uzatılması ve Teknova Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili konularda da Elazığ basınının destek verdiğini söyledi. Teşvik düzenlemesinin uzatılmasında yerel medyanın ortaya koyduğu tutumun sürece katkı sağladığını belirtti.

Bakmadan Geçme

Elazığ Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0538 23 006 23
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!