Recep Tayyip Erdoğan Haberleri

Recep Tayyip Erdoğan Haberleri

'20 yıldır seninle beraberim'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da miting sonrasında kendisini bekleyen yaşlı teyze ile sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'dan ayrıldı

Diyarbakır'da 31 Mart yerel seçimleri için vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman'a gitmek üzere kentten ayrıldı.

Diyarbakır'da 2 bin 992 konutun kurası çekildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen depremlerden sonra yapılan kalıcı konutların kura çekiminde Diyarbakır'da 2 bin 992 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

Malatya'da bin 700 konut hak sahiplerine teslim edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantısı ile Malatya'da yapımı tamamlanan bin 700 konut hak sahibine kura ile teslime edildi.

AK Partili Taşkın: 'Bin yıl dediler 3 yıl sürdü'

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, ' 28 Şubat bin yıl sürecek dediler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı duruşu sayesinde 3 yıl sürdü' dedi.

Bakan Bak: 'Türkiye'nin dört bir yanında tesisler yapıyoruz'

Türkiye'nin dört bir yanında spor tesisleri yaptıklarını belirten Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde spor devrimi yaşandığını söyledi.

Türk bayrağını önüne bırakıp miting alanında namaz kıldı

Elazığ'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşurken miting alanında bir kadın, kalabalık arasında Türk bayrağını önüne alarak namaz kıldı.

'Bu milletin evlatlarına asla ihanet edilmez, edilemez'

Seçim çalışmaları çerçevesinde Elazığ Cumhuriyet Meydanında yaklaşık 65 bin kişiye seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasında Elazığ ve tüm ilçelerini selamladı.

'Türkiye bugüne kadar ne çektiyse zübük siyasetçi tiplerinden çekmiştir'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Malatya'da düzenlenen mitingine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, 'Türkiye bugüne kadar ne çektiyse zübük siyasetçi tiplerinden çekmiştir' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Malatya'da yoğun ilgi

Miting programı için Malatya'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a vatandaşlar yoğun ilgi göstererek sevgi gösterisinde bulundu.

Diyarbakır'da TOKİ şanslıları kura çekiminde ekrana odaklandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın katıldığı Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreninde hak sahipleri ekran kilitlendi. Evine kavuşanın kimisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a dua etti, kimisi de birkaç gün sonra evine taşınacağını söyledi.

Çınar, sanayi sitesindeki çalışmaları inceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen büyük depremlerin ardından bölge ekonomisini büyütmek ve istihdam imkanlarının artmasına katkı sunmak amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Topsöğüt mahallesinde yapımına başlanan Yeni Sanayi Sitesi alanındaki çalışmaları inceledi.

Yeniden aday olan Başkan Şerifoğulları'na coşkulu karşılama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden yola devam dediği Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, havaalanında coşku ile karşılandı.

Çınar, üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere TYT ve AYT hazırlık seti dağıttı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yusuf Kenan Anadolu Lisesi öğrencilerine üniversite sınavına hazırlık sürecinde yardımcı olmak amacıyla TYT ve AYT kitap seti dağıttı. Çınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde başlayan Türkiye Yüzyılının idealist ve kendisini sürekli geliştiren gençlerin başarılarıyla kök salacağını söyledi.

Çınar: 'Türkiye Yüzyılının en güçlü kaynağı çocuklarımızdır'

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Konak Anaokulu öğrencilerini Aile Yaşam Merkezinde ağırladı. Başkan Çınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde başlayan Türkiye Yüzyılının en güçlü kaynağının geleceğe umutla bakan çocuklar olacağını söyledi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Ocak, göreve başladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanlığına atanan Mehmet Raşit Ocak, göreve başladı. Ocak, 'Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bana itimat ederek partimizin il başkanlığını tevdi etmesinden dolayı müteşekkirim' dedi.

Şehit aileleri ve STK'lar büyükşehrin projelerini gezdi

Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği ve şehit aileleri Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden olan 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi, Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi, Beydağı Tabiat Parkı ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Kuru Kayısı Lisanslı Deposu'nu gezdiler.

Böyle Erdoğan sevgisi görülmedi, evini adeta müzeye çevirdi, yeğenine adını verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük hayranlık duyan Mustafa Ergün, yıllardır Erdoğan'ın fotoğraflarını topluyor. Ergün, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafları ile evini adeta müzeye çevirirken yeğeninin adını da Tayyip Erdoğan koydu.

Temelini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın attığı deprem konutlarının yüzde 75'i tamamlandı

Elazığ'da, Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan kalıcı konutlarda çalışmaların yüzde 75'i tamamlanırken, konutların yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla belediyeye teslim edilmişti: Çalışmalar hızla devam ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Elazığ Belediyesine tahsis edilen alanda, yapımı devam eden yeni yaşam merkez hızla yükseliyor.

Çınar: 'Gençlik yatırımlarında hedeflerimizin üzerine çıktık'

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan aldıkları başarı ödülüyle taçlandırdıkları gençlik yatırımlarında belirledikleri hedeflerin üzerine çıktıklarını söyledi.

Esenlik Marketlerde bin üründe yıl sonuna kadar maliyetine satış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın enflasyonla mücadele çerçevesinde yaptığı indirim çağrısına Malatya Büyükşehir Belediyesi kayıtsız kalmadı.

Bakan Bak: 'Çok modern ve kayısı için önemli bir merkez'

Geçtiğimiz gün Malatya'ya bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Bakan Bak, Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı ve Ticaret Merkezi'nin çok modern ve kayısı için önemli bir merkez olduğunu söyledi.

Güder'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sanayi alanları teşekkürü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla ilçede 2 farklı alan sanayi alanı olarak belirlendi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sanayi alanları içi teşekkür etti.

Akçadağ'a OSB talebi

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı 'sanayi alanı' kararı ile iki bölge sanayi alanı ilan edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan temelini atmıştı, örnek daire tamamlandı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Elazığ'da temeli atılan TOKİ konutlarının örnek dairesi tamamlandı.

ETSO Başkanı Alan OVP'yi değerlendirdi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 2024-2026 dönemini kapsayan Orta Vadeli Programı (OVP) değerlendirdi ve programın iş dünyası için sunduğu fırsatları vurguladı.

Elazığ'da kalıcı konutların 13'üncü bloğu tamamlandı

Elazığ'da, Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan kalıcı konutlarda 13'üncü blok da tamamlanırken çalışmalar hızla devam ediyor.

Milletvekili Ölmeztoprak: 'Deprem bölgesinde çalışmaların hızla sürüyor'

Battalgazi'de Gelinciktepe ve Şehit Fevzi Mahalleleri'nde yapımı süren afet konutlarında beraberindeki heyetle incelemelerde bulunan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın deprem bölgelerindeki çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi.

Bakan Tunç: 'Son yüzyılın 21 yılına AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan damgasını vurdu'

Türkiye'nin 21 yıldan bu yana çok önemli mesafeler aldığını belirten Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Her alanda Türkiye'yi Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ileriye taşıdık. Bu nedenle milletimiz AK Parti'den, Cumhur İttifakı'ndan ve Recep Tayyip Erdoğan'dan hiçbir zaman vazgeçmedi. Her zaman da desteğini gösterdi. Son yüzyılın 21 yılına AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan damgasını vurdu' dedi.