Özgür Özel Haberleri

Özgür Özel Haberleri

Şehit ve gazi yakınlarından Özel'e 'Zibidi' tepkisi

15 Temmuz gecesinde alanlara akın eden vatandaşlara yönelik 'zibidi' sözleri ile gündeme gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e bir tepki de 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneğinden geldi.

Şehit yakınları ve gazilerden CHP'li Özel'in darbe açıklamalarına tepki

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in darbe açıklamalarına tepki gösterdi.

Şehit ve gazi aileleri derneğinden CHP Genel Başkanı Özel'e tepki

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bedelli askerlikle ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.

İş kadını Atik'ten CHP Genel Başkanı Özel'e sert eleştiri

Emel Uslu Atik Eğitim Uygulama ve Araştırma Vakfı Başkanı iş kadını ve siyasetçi Emel Uslu Atik, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'i zehir zemberek sözlerle eleştirerek, 'Gecenin bir yarısı genel merkezi basıp, netleşen adayları bile değiştirebiliyorlar' dedi.

Aday gösterilmeyince CHP'den istifa etti

2 dönemdir Arguvan'da Belediye Başkanı olan CHP'li Mehmet Kızıldaş, kendisini yeniden aday göstermeyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'ya tepki amaçlı partisinden istifa etti.

CHP Genel Başkanı Özel: 'Türkiye'de göç alan belediyeleri CHP yönetiyor'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 'CHP seçildiği her yerde nasıl çok iyi işler yapıyorsa Elazığ'da da yapacak. Dünyada çok iyi örnekleri var. Türkiye'de göç alan belediyeleri CHP yönetiyor. Göç veren belediyeleri de AK Parti yönetiyor' dedi.

Kamer Genç anmasına katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel: 'Kamer Genç'in hikayesi, cumhuriyetin hikayesidir'

Tunceli eski milletvekili Kamer Genç, 8. ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı. Anmaya katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kamer Genç'in hikayesinin cumhuriyetin hikayesi olduğunu söyledi.

CHP Genel Başkanı Özel: 'CHP ayrı bir parti, DEM ayrı bir partidir'

ECHP Genel Başkanı Özgür Özel, 'Erdoğan; milletin derdi DEM değil, milletin derdi zam zam zam. DEM diye tutturmuş. CHP ayrı bir parti, DEM ayrı bir partidir. Bize ziyarete geldiler, dedik ki 'Ne görüyorsanız burada. Açık açık gözünüzün önünde'' dedi.

Malatyalı şehidin cenazesinde CHP'ye tepki

Malatya'da son yolculuğuna uğurlanan şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın cenaze namazı öncesi CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in gönderdiği çelenk, cenaze namazına katılan vatandaşlar tarafından parçalanarak tören alanı dışına atıldı.

AK Parti Diyarbakır İl Başkan Aydın'dan Özgür Özel'e sert tepki

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, CHP'li Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine sert tepki gösterdi.

Bilal Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel'e tepki

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in 4-6 yaş grubunun gittiği Kur'an kursları için kullandığı 'Orta Çağ düşüncesi' ifadesine cevap vererek, 'Orta Çağ karanlığı dedikleri, kendi karanlıkları' dedi.

Milletvekili Kahtalı'dan CHP'li Özel'e tepki

CHP'li Özgür Özel'in Kur'an-ı Kerim kursları ve İslam hakkındaki açıklamasına tepki gösteren AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Bu zihniyet ülkede iş başına gelecek olursa oluşacak ortamı ve kaosu düşünmek dahi istemiyoruz dedi.

Şehit yakınları ve gazilerden CHP'ye sert tepki

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki göstererek, 'CHP, meclis kürsüsünde PKK ve HDP'nin sözcülüğünü yapıyor' dedi.

Cumhurbaşkanı maaşına zam!

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne verilen bütçe teklifine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, maaşına yüzde 14 oranında zam yaptı.