Elazığ'da uyuşturucu operasyonu: 7 bin 544 hap ele geçirildi, 3 kişi tutuklandı
Elazığ'da emniyet birimlerinin düzenlediği operasyonlarda binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Elazığ’da uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar sürerken, güvenlik güçleri bir operasyon daha gerçekleştirdi. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı KOM ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde uyuşturucu ticareti ve sevkiyatını engellemeye yönelik çalışma yaptı.
Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu belirlenen 3 şüpheliye yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Şüphelilerin üzerlerinde, ikametlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Aramalarda 5 bin 418 adet ecstasy hap ile 2 bin 126 adet sentetik ecza maddesi bulundu. Böylece toplamda 7 bin 544 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiş oldu.
Operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. “Uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kentte uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının aralıksız sürdüğü öğrenildi.
Bakmadan Geçme
