• Haberler
  • Elazığ
  • Ekonomide Elazığ ittifakı: Siyaset ve iş dünyası ortak hedefte buluştu

Ekonomide Elazığ ittifakı: Siyaset ve iş dünyası ortak hedefte buluştu

Elazığ Ticaret Borsası'nda düzenlenen istişare toplantısında, kentin tarım ve hayvancılık başta olmak üzere ekonomik gelişimine yön verecek projeler ele alındı. Toplantıya vali, milletvekilleri ve sektör temsilcileri katıldı.

Elazığ’da ekonomik kalkınma ve tarımsal üretim kapasitesini artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Elazığ Ticaret Borsası ev sahipliğinde düzenlenen istişare programında, kentte tamamlanan ve planlama aşamasında olan projeler kapsamlı şekilde değerlendirildi.

Toplantıya Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu’nun yanı sıra AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı ile MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver katıldı. Borsa yönetiminin de hazır bulunduğu görüşmede, özellikle üretim ve yatırım odaklı projeler gündeme alındı.

Programda, Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi. Görüşmelerde Besi Organize Tarım Bölgesi ile Fırat HÜTTMER projeleri öne çıkarken, bu yatırımların kentin tarım ve hayvancılık altyapısını güçlendirmesi bekleniyor.

Elazığ'da Ekonomi Masaya Yatırıldı: Tarım ve Hayvancılık Projeleri Değerlendirildi

Toplantının ardından değerlendirmede bulunan Başkan Dumandağ, “Elazığ’a kazandırılan ve planlanan projelerin ilimiz için hayırlı olmasını diliyoruz. Kamu kurumlarımız, yerel yönetimlerimiz ve sektör temsilcilerimizle birlikte istişare kültürünü güçlendirerek hareket etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Dumandağ, ortak akıl ve iş birliğinin önemine dikkat çekerek, “Tarım ve hayvancılık başta olmak üzere tüm alanlarda Elazığ’ı daha ileriye taşımak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme

Elazığ Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0538 23 006 23
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!