Elazığ Haber
Şuan Sitemizde 116 kişi var

GÜÇ BİRLİĞİ ELAZIĞ’DA DA OLACAK MI?

Işbara HAN
OBAMDAN Köşesi
Yazara Ait Tüm Yazılar
GÜÇ BİRLİĞİ ELAZIĞ’DA DA OLACAK MI?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bayram öncesi başlattığı “Güç Birliği” toplantıları bütün hızıyla devam ediyor.
Basını takip edenler göreceklerdir ki, Koray Aydın’dan Ümit Özdağ’a, Azmi Karamahmutoğlu’ndan, Erdem Karakoç’a kadar geçmiş yıllarda MHP içerisinde etkin görevlerde bulunmuş ve ülkücü camianın yakından tanıdığı sembol isimler tek tek MHP Lideri ile görüşerek kutlu mücadelede “birlikten” yana olduklarını ve üzerlerine düşen görevi “hiçbir ön şart öne sürmeksizin yerine getireceklerini” ifade ediyorlar.
Bunlardan özellikle Öcalan’ı Türkiye’ye getiren ekipte yer alan ve Güney Doğu’da teröre karşı verdiği mücadele ile efsaneleşen Korgeneral Engin Alan’ın MHP saflarına katılması ayrı bir anlam taşıyor.
Yukarıda anlattığım bütün bu birleşme çabalarının ardından sıra artık Elazığ’da…
Yıllardır çok parçalı bir görüntü veren Elazığ, bu tarihi fırsatı kullanmak zorunda…
Birkaç ismin etrafında kilitlenen ve yönetimde kim olursa ötekilerinin kapıda kaldığı/bırakıldığı bir yapının süratle terk edilmesi gerekir.
Geçmişte kendisine karşı Genel Başkanlık mücadelesi veren isimlerle Türkiye’nin geleceği söz konusu olduğunda bir araya gelebilen liderin bu davranışı, Elazığ’ın ihtiyacı olan sosyal barışın en büyük teminatıdır.
Hep savunduğumuz bir fikri yeniden dillendirelim.
Şehrimiz sekiz yıldır iktidarda olan partinin ilimizde de ezici bir üstünlükle çıkardığı milletvekilleri tarafından temsil edilmektedir/edilememektedir. Son seçimlerdeki Belediye Başkanının da aynı partiden olmasını sayarsanız, bu kadar büyük bir desteğin verildiği iktidarın, ildeki temsilcileri tarafından, o ili hizmete boğmaları gerekirdi.
Daha öncesini boş verin, şu son dört yıldır ilimizden milletvekili olanları çıkın sokaktaki vatandaşlara bir sorun bakalım beşini bir arada söyleyebilecekler mi?
Bir kısmı Ankara’dan bu yana gelmeye üşeniyor, bazıları partisiyle arayı bozmuş, “ben zaten listeye giremeyeceğim ki niye kendimi helak edeyim” diyor, hizmet için birbirlerine güç verecek beş milletvekili kendi dertlerine düşmüş olarak “kilometreyi doyduruyor.”
MHP veya CHP’den meclise gönderilecek bir-iki milletvekilinin iktidar mebuslarını da motive edeceğine ve onların daha çok gayret göstermelerine yol açacaklarına inanıyorum.
İşte bu noktada MHP’deki iç çatışma ve küskünlüklere son verip güç birliği sağlanmalı, geçmişte çeşitli sebeplerle açılan yaralar sarılmalıdır.
Bu işte en büyük görev MHP il teşkilatına ve İl başkanı Behçet Susmaz’a düşmektedir.
Artık kimse korkularının ardına sığınamaz, cin şişeden çıkmıştır. Elazığ bunu gerçekleştirmek zorundadır.
Seçimlere artık sayılı aylar kaldı. Enerjiyi ve zamanı boş kavgalarla tüketmek yerine, Elazığ’da sembol olan isimlerden başlamak kaydıyla, dışarıda duran veya durdurulan isimlerden hareketle büyük güç birliğini Elazığ’da hayata geçirmenin zamanıdır.
Cumhuriyeti kuran Türk Milliyetçileri Cumhuriyeti yaşatmak için bir araya gelmeli ve Elazığ’da en iyi neticeyi almak için ter dökmelidir.


Not: Sitemizin mecburi olarak kapalı kaldığı günlerde, gerek telefon ile gerekse elektronik posta yoluyla yazılarımızı özlediklerini ısrarla dile getiren bütün okuyucularıma sonsuz teşekkür ediyorum. Özlenmek ve aranmak kadar güzel bir duygunun olmadığını bir kez daha gördüm. Zoraki bile olsa ayrılık üzücü… Allah beterinden saklasın, canımız sağ oldukça, sesimiz susturulmadıkça doğru bildiklerimizi size duyurmaya devam edeceğiz.
Allah’a emanet olunuz…
2010-12-28
Bu yazı  2522  kere okundu

YORUMLAR

bozkurt23 2011-01-11
ELAZIĞDA BİRLİK İÇİN
ADAYIMIZ HARETTİN BARUT...
ELAZIĞDA BİRLİK VE BERABERLİĞİN SAĞLANMASI İÇİN HER KESİN ETRAFINDA BİRLEŞEBİLECEGİ BİR İSİM HAYRETTİN BEY... ELAZIGDAKİ KLİKLEŞMEDEN UZAK. ÜLKÜCÜ, RÜŞTÜNÜ İSPATLAMIŞ BİR ÜLKÜCÜ...
KİMSE ALINAN OYLARADA İPOTEK KOYMASIN BENİM DİYE.. MHPNİN BELKİ DAHA FAZLA OY ALMA ŞANSI VARDI AMA YANLIŞLAR YUZUNDEN BELEDİYEDE 37 BİNDE KALDIK. TABANDA AYRIMCILIK YAPANLARIN. TEŞKİLATLARI TANIMAYANLARIN. CEMAATLAR İLE RAKS EDENLERİN, MHP MANİPLASYON YAPMAYA ÇALIŞANLARIN TİTREYEREK KENDİSİNE GELMESİ İÇİN ADAYIMIZ HAYRETTİN BARUT SELAM VE SAYGILAR

GÖKBERK ÖZ 2011-01-10
TEMENNİ EDERİZ
Değerli yazarımız işbarahanın dediğ gibi bakalım güç birliği sağlancakmı bu güzel temeniye ancak inşallah ve amin diyerek bende temenide bulunayım.Ancak meşhur bir atasözümüz var karanlık olacak gece akşamdan bellidir.diyer bir güzel atasözümüzde adam olacak çocuk daha kundakta bellidir;Görüyorumki ne böyle bir adım nede bir gayret 12 Eylül Refarandum seçimlerinde gördük'ki sandığada hazır deyiliz şu bilinen bir gerçektirki her yerde bunu merkez ilçeler hazırlar mahalle yönetimlerini sandık başkanlarını belirler bir öz güvenle seçime gidilir Merkez ilçe başkanı Mevlüt OR adam zaten hayatına küsmüş bir mevta gibi başardığı bildiği birşey varsada oda partide maaremiyet taşıyan konuşmalar birilerine taşımak ve başka bir özelliğide kamera karşısında dişlerini teşir etmek. sayın il başkanımız Behçet bey Referandum seçimlerindeki eksikliği görmeli lafla bu işlerin yürütülmediğini bilmeli il yönetiminde süretle buraya takviye yapmalı.

ergun kaftancı 2011-01-09
Birlik günü
Ülkenin gidişinden endişe duymayan var mı? Sorum AKP iktidarından beslenenlere değil, halkımıza... Milliyetçi ülkücü davaya gönül vermiş olanların yeniden MHP saflarında toplanmasının iktidara yürüyüşü hızlandırdığını görüyoruz. Çağrımız BBP'li kardeşlerimize; gelin, ülkenin AKP'den kurtulması için siz de bu davaya omuz verin...

SON YAZILARI

KAVŞAK MESELESİ MHP’DE KONGRESİNİ YAPTI AĞAR’A VEFA TÜRKÇÜLER GÜNÜ SAYACIMA DOKUNMA ÜLKÜCÜLER DÖRT ARTI DÖRT ARTI DÖT ATTI BÜYÜKŞEHİR OLACAKKEN… YİNE BÜYÜKŞEHİR BEN ARARIM SENİ, SEN DE GÖZET BENİ

KÖŞE YAZARLARI

Anketler

Hökümet Elazığ'ı Gocaman şehir yapar mı ?
He Yapar
Yoh yapmaz
Bilmim ki

Elazığ Bölümü

ELAZIĞ KÜLTÜRÜ ELAZIĞ YEMEKLERİ ELAZIĞ HALK OYUNLARI ELAZIĞ TÜRKÜLERİ ELAZIĞ RESİMLERİ ESKİ ELAZIĞ RESİMLERİ

HABER YORUMLARI

ELAZIĞ METROSU eski ismi cok güzel bir cevap vefat çok iyi

Elazığ Hava Durumu

Gunluk Gazeteler