Tunceli

Tunceli Haberleri

Tunceli'yi tedirgin eden görüntü

Tunceli'nin Hozat ilçesinde kış uykusunda olması gereken yılanlar karların üzerinde belirdi. Kış ayında ortaya çıkan yılanların depremin habercisi olduğunu düşünen vatandaşlar, tedirgin oldu.

Leylekler mevsimleri karıştırdı

Kış mevsiminin ılıman geçtiği Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde çok sayıda leylek Keban Baraj Gölü kıyısında görüntülendi.

Nesli tükenme tehdidi altındaki vaşak, kameralara adeta poz verdi

Dünya genelinde nesli tükenme tehdidi altında bulunduğu için koruma altında bulunan vaşak, Tunceli'de kendisini görüntüleyen doğa fotoğrafçısına adete poz verdi.

Tunceli'de, eksi 23 derecede çadırlı kamp

Türkiye Dağcılık Federasyonu Tunceli İl Temsilciliği tarafından bin 800 metrede eksi 23 derece sıcaklıkta çadırlı kamp etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan 4 dağcı daha sonra 2 bin 330 metre rakımlı Zel Dağı'na tırmanış gerçekleştirdi.

Termometreler eksi 20'yi gördü, Tunceli'de ''Ağlayan Kayalar'' dondu

Tunceli-Erzincan karayolunda bulunan ve halk arasında 'Ağlayan Kayalar' olarak adlandırılan kayalar, hava sıcaklığının eksi 20 derecelere kadar düşmesinin ardından buz tuttu.

Tunceli'de koruma altındaki yaban keçisi avlayan şahıslar fotokapana yakalandı: 345 bin lira ceza

Tunceli'de koruma altındaki yaban keçileri avlayan şahıslar fotokapana yansıdı. Şahıslara toplam 345 bin 988 lira para cezası kesildi.

Tunceli'de kaçak avcılık yapan 12 kişiye ceza

Tunceli'de kaçak avcılık yaptığı tespit edilen 12 kişiye cezai işlem uygulandı.

Tunceli' merkezli 3 ilde uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı

Tunceli merkezli Elazığ ve Bingöl'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı.

Tunceli'de okullar depreme dirençli hale getiriliyor

Tunceli'de depreme hazırlık çalışmaları çerçevesinde okullarda performans analizi gerçekleştirildi. Analiz raporları olumsuz çıkan bazı okullarda güçlendirme çalışması yapılacağı, bazılarının ise yıkılacağı bildirildi.

Tunceli'de tüm yollar ulaşıma açıldı genişletme çalışmaları sürüyor

Tunceli'de geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışının ardından kapanan köy yollarının tamamı ulaşıma açılırken, yol genişletme çalışmaları sürüyor.

Tunceli'de kaçak avcı, drondan kaçamadı

Tunceli'de yaban hayatını koruma ve kaçak avcılıkla mücadele için yürütülen çalışmalarda, dron tarafından tespit edilen kaçak avcıya işlem yapılırken silahına da el konuldu.

Tunceli'de çift başlı kuzu dünyaya geldi

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde çift başlı kuzu dünyaya geldi.

Tunceli'de izinsiz kazı yapan 3 kişi gözaltına alındı

Tunceli'de izinsiz kazı yaptıkları tespit edilen 3 kişi, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Tunceli'de 215 köy yolu ulaşıma açıldı

Tunceli'de geçen hafta etkili olan kar yağışının ardından kapanan 229 köy yolundan 215'i ulaşıma açılırken kapalı bulunan 14 köy yolunu ulaşıma açma çalışmaları devam ediyor.

Tilkiye elleriyle çubuk kraker yedirdi

Tunceli'de bir vatandaş, tilkiye elleriyle çubuk kraker yedirdi.

Dağdan kopan kaya parçası aracın içerisine girmişti: Sürücü hayatını kaybetti

Tunceli'de dağdan kopan kaya parçası, seyir halindeki aracın camından içeri girerek sürücüye isabet etti. Kaya parçasının üzerine düşmesi sonucu yaralanan sürücü, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Dağdan kopan kaya parçası aracın içine girdi, sürücü yaralandı

Tunceli'de dağdan kopan kaya parçası, seyir halindeki aracın camından içeri girerek sürücüye isabet etti. Vatandaşlar aracın içine giren kaya parçasını çıkartırken, sürücü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çemişgezek ilçesinde kar mutluluğu kısa sürdü

Sabah saatlerinde beyaza bürünen Çemişgezek ilçesinde güneşin doğmasıyla birlikte, kardan eser kalmadı.

Tunceli'de heyelan

Tunceli'de 2 gündür etkili olan kar yağışının ardından Pülümür ilçe merkezine 2 kilometre mesafedeki karayolunda heyelan meydana gelirken, Tunceli-Ovacık karayoluna da devasa kaya parçaları düştü. Heyelan ve kayaların düşmesi esnasında yoldan araçların geçmemesi muhtemel bir faciayı da önledi.

Toplam 1649 haber.