Çin Haberleri

Çin Haberleri

Elazığ'da şampiyonluk maçı sonrası kavga çıktı

Elazığ 1. Amatör Küme Play-Off Finali'nde Karakoçan 1985 ile Sürsürüspor arasında oynanan maçın sonunda kavga çıktı.

Kulp ilçesinde, örtü altı üzüm yetiştirilecek

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde üzüm yetiştiren çiftçi, kırağı ve ayazlardan korumak için yapılan örtü altı üzüm yetiştiriciliği sistemini bağına kurmaya başladı.

Galericiler Sitesi Başkanı Yıldırım: 'Araç almanın tam zamanı'

Elazığ Galericiler Sitesi Başkanı Ahmet Yıldırım, geçen seneye oranla araç fiyatlarında bir değişiklik olmadığını belirterek, araç alacak vatandaşların araç almaları için tam zamanı olduğunu belirtti.

Başkan Sadıkoğlu: 'Kışla Caddesi esnafı ticaretine nerede devam edecek?'

Kışla Caddesi esnafına gönderilen tebligata tepki gösteren Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, '15 gün içinde iş yerlerini tahliye etmesi istenilen esnafımız ticaretine nerede devam edecek? dedi.

Sağlıkçılar 'kanserde erken tanı' için mobil araçla ilçe ilçe dolaşıyor

Elazığ'da kırsal bölgeler ve nüfusu ilçelere mobil kanser tarama aracı ile giden sağlıkçılar, kanser taraması yapıp, erken teşhis ve tedavi için vatandaşları bilgilendiriyor.

Elazığ amatöründe final maçı pazar günü

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi şampiyonluk maçında Sürsürü B.E. ile S. Karakoçan 1985 karşı karşıya gelecek.

Öğretim Görevlisi İskenderoğlu'ndan tescil uyarısı

İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Öğretim Görevlisi Levent İskenderoğlu, somut olmayan kültürel miras unsurları ile Coğrafi işaret ile belgelenen ürünlerin karıştırıldığını belirterek, 'Coğrafi işaret belgeleri tüketiciler için ürünün kaynağı, karakteristik özellikleri ile coğrafya arasındaki bağlantıyı gösteren ve garanti eden kalite belgeleridir aslında her yönü ile ticari bir yaklaşım içeriyor' dedi.

Oto ustalarından sağlık ve tasarruf için 'klima' uyarısı

Sağlık ve tasarruf için araç klimalarına yılda 2 kez bakım yapılması gerektiğini dile getiren oto klima uzmanları, aynı zamanda ortalama bin 500 liradan kaçılması sonucu klima kompresörünün bozulması halinde 15 bin liralık masrafın da çıkabileceğini ifade etti.

Diyarbakır'da 8 yaşındaki çocuk sokak köpeklerinin saldırısında yaralandı

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde 8 yaşındaki çocuk, sokak köpeklerinin saldırısı sonucu yaralandı.

Malatya'da kura çekimlerine Haziran'da devam edilecek

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya'da yapımı tamamlanan kalıcı konutlarda anahtar teslim sürecinin devam ettiğini, kuralara Haziran ayında devam edileceğini ifade etti.

Tunceli'de üniversite öğrencilerinden Filistin'e destek

Tunceli'de Munzur Üniversitesi öğrencileri Filistin'e destek için bir araya gelirken, yürüyüşe Tunceli Valisi Bülent Tekbıyık da katıldı.

Elazığspor'dan son maça özel hatıra bileti

Elazığspor Kulübü, Efeler 09 SFK ile oynanacak olan sezonun son iç saha maçına özel hatıra bileti satacak.

Bülent Yenihayat: 'Daha çok çalışacağız'

TFF 3. Lig 2. Grup'ta Play-Off 3. Tur ilk maçında deplasmanda oynadığı karşılaşmada Efeler 09'u 3-0 yenen Elazığspor'da Teknik Direktör Bülent Yenihayat, 'Henüz hiçbir şey başarmadık sadece avantaj yakaladık' dedi.

Tarımsal uygulama merkezinde hayvansal ürünler elde edilecek

Bingöl Üniversitesi Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezinde hayvansal ürünlerin elde edilmesi için ilk adım atıldı. Büyükbaş hayvanların getirildiği merkezde, hem süt ve süt ürünlerinin üretimi yapılacak hem de akademisyenler ile öğrenciler için uygulama alanı olacak.

Diyar Masa sorunları çözüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde vatandaşların sorunlarını çözmek için hizmet veren Diyar Masa, son bir ayda bin 130 talebi uygun birimlere yönlendirerek çözüme kavuşmasını sağladı.

Parklar güzelleştiriliyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşların dinlenmek ve vakit geçirmek için yoğun olarak kullandığı parklarda çim biçimi yaptı, aydınlatma ile ilgili arızaları giderdi, kırılan bank ve bordür taşlarının onarımını gerçekleştirdi.

Diyarbakır'da tefeciye 'çember' operasyonu: Aylık kazancının 3 milyonu aştığı ileri sürüldü

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde aylık kazancının 3 milyonu geçtiği iddia edilen tefeci, 'çember' operasyonu ile gözaltına alındı.

Elazığ'daki cinayetle ilgili 2 tutuklama

Elazığ'da kaybolan ve 8 gün sonra Anneler Günü'nde toprağa gömülü halde ekipler tarafından bulunan bir çocuk annesi Dilara Günana cinayetine ilişkin gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi. Mahkeme karşısına çıkartılan 2 şüpheli tutuklandı.

Elazığ'daki kan donduran cinayetin dehşet veren detayları ortaya çıktı

Elazığ'da kaybolan ve 8 gün sonra Anneler Gününde toprağa gömülü halde ekipler tarafından bulunan bir çocuk annesi Dilara Günana cinayetinin dehşet veren ayrıntıları ortaya çıktı. Cinayeti işleyen zanlıların, talihsiz kadını ensesinden kurşun sıkarak öldürdükten sonra battaniyeye sararak eşeğe bindirip, daha önce defineciler tarafından kazılan 3 metrelik çukura gömdüğü öğrenildi.

25 metre derinlikte delil aradılar

Elazığ'da kaybolan ve 8 gün sonra Anneler Gününde toprağa gömülü halde ekipler tarafından bulunan bir çocuk annesi Dilara Günana cinayetinde ekipler, delil arama çalışmalarını sürdürdü. İtfaiye ekipleri ve dalgıç polisler, şüpheli şahsın evinin önündeki 25 metre derinliği bulunan su kuyusunda çalışma yaptı.

Elazığspor'a A klasman hakemi

Merkez Hakem Kurulu, TFF 3. Lig 2. Grup Play-Off 3. tur ilk maçı olan Efeler 09 SFK-Çimentaş Elazığspor maçının hakemlerini açıkladı.

Diyarbakır stadyumunda çimler yenileniyor

Diyarbakır stadyumu çimlerinin yenilenmesi için çalışma başlatıldı.

Malatya'da sosyal güvenlik haftası etkinlikleri başladı

13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında, Malatya'da da toplumda sosyal güvenlik bilincinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

Elazığ'daki kan donduran cinayette gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi

Elazığ'da kaybolan ve 8 gün sonra Anneler Günü'nde toprağa gömülü halde ekipler tarafından bulunan bir çocuk annesi Dilara Günana cinayetine ilişkin gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Elazığspor taraftarı Aydın'a akacak

Elazığ'dan 3 otobüs ve 2 minibüs taraftar Efeler 09 SFK maçı için Aydın'a gitti. İzmir ve İstanbul'dan da taraftarların maçı izlemek için Aydın'a gideceği öğrenildi.

Türk Hava Yollarının uçağında saatlerce beklediler

İstanbul'dan Elazığ'a gelmesi planlanan Türk Hava Yollarının alt şirketi A-Jet uçağı, saatlerce içinde yolcuyla havalimanında bekledi. Havasızlıktan zor anlar yaşayan yolcular, duruma tepki gösterdi.

Diyarbakır'da 8 araçlı zincirleme kaza: 2 yaralı

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Bingöl'de JASAT dedektifleri aranan 2 şahsı yakaladı

Bingöl İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT dedektifleri, kasten öldürme suçundan dolayı 2 yıldır firari olan şahsı ve cinsel istismar suçundan aranan şahısları yakaladı.

Elazığspor, Aydın'a gitti

Elazığspor, TFF 3. Lig Play-Off 3. tur ilk maçı için Aydın'a iki uçak, bir otobüs seferiyle gitti.

Büyüdüğü çocuk yuvasının müdürü oldu, göremediği baba sevgisini çocuklara veriyor

Elazığ'da 7 yaşında annesinin ölmesi sonucu çocuk yuvasına yerleştirilen Hıdır Aslan, şimdi yetiştiği yurda müdür oldu. Zamanında yaşamadıklarını ve hayallerini gerçekleştirmek için canla başla çalışan Aslan, şefkati ile adeta kader ortakları olan çocukların babası oldu.