Elazığ Haber
Şuan Sitemizde 68 kişi var
OLAGANÜSTÜ KONGRE YAPILDI

TFF 2. Lig 4. Grup ekiplerinden Elazığspor'da olağanüstü genel kurul yapıldı. Kulübün 42 yıllık tarihinde ilk kez iki listeyle gidilen başkanlık seçiminde, eski yöneticilerden İbrahim Taşel başkanlığındaki liste 30 oyla seçildi.

2009-07-02 - 17:13

 TFF 2. Lig 4. Grup ekiplerinden Elazığspor'da olağanüstü genel kurul yapıldı. Kulübün 42 yıllık tarihinde ilk kez iki listeyle gidilen başkanlık seçiminde, eski yöneticilerden İbrahim Taşel başkanlığındaki liste 30 oyla seçildi.


Öğretmenevi'nde yapılan kongrede divanın oluşumu, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başkan Ali Cipli başkanlığındaki yönetim kurulu divana istifa dilekçelerini verdi.


Ali Cipli, yaptığı konuşmada, geçen yıl göreve geldiklerinde takımın kolu kanadı kırılmış bir halde olduğunu söyledi.


Ligde düşecek takımlar içinde Elazığspor'un isminin ''banko'' olarak düşünüldüğünü anlatan Cipli, görev başladıktan sonra fedakarca çalışarak takımın ligden düşmesini önlediklerini kaydetti.


Cipli, ''Federasyonun mali genel kurulunda diğer takımların yöneticileri bizim mucize gerçekleştirdiğimizi söylediler. Elazığspor tarihinde en fazla bağış toplayan yönetim olduk. 802 bin TL bağış topladık. Son zamanlarda sanki biz Elazığspor'un önünü tıkıyormuşuz gibi bir izlenim verildi. Biz zaten geçen kongrede istifa kararı almıştık. Hepimize heyecan katacak bir Elazığspor ütopyamız var'' dedi.


Konuşmanın ardından yönetim kurulu seçimlerine geçilen kongrede divan, yönetim kurulu listelerin hazırlanması için kongreye bir süre ara verdi.


Aranın ardından önce eski yöneticilerden İbrahim Taşel'in başkanlığında oluşan liste, daha sonra gurbetçi işadamı Vedat Göksu başkanlığındaki liste divana verildi.


Kongrede yapılan oylamada 33 delege oy kullandı. Seçimler sonucunda İbrahim Taşel 30 oy alırken, rakibi Vedat Göksu 1 oyda kaldı. Seçimde 2 oy da geçersiz sayıldı.


Taşel'in yönetim kurulunda Hayrettin Karamazı, Kenan Özdemir, Baki Aydın, Cezayir Aydın, İrfan Yurten, Mustafa Yıldız, Mustafa Urhan, Ata Tanyıldızı, Mehmet Güngör, Fatih Kısaparmak, Mehmet Kaya, Bülent Serttaş, Şerafettin Yıldırım, İzzettin Demir ve Burhan Taneli bulunuyor.


 -TAŞEL'İN AA'YA AÇIKLAMASI


Öte yandan Taşel, telefonla AA muhabirine yaptığı açıklamada, kongrede kendisi adına verilen listeden haberi olmadığını söyledi.


Taşel, şöyle dedi:


''Şimdi benim de telefonla haberim oldu. Böyle bir şeyden haberimiz yok. Biz aday da olmadık. Birisi bir komplo liste düzenlemiş orada, götürüp divana vermiş. Divan da hiçbir şey sormadan böyle bir seçim olmuş. Bizim haberimiz yok. Komiklik, gülünç bir şey yapmışlar arkadaşlar ve Elazığspor da şakaya gelmez yani.


İstifa ederim olur biter, yani mesele biter de öyle bir şey yok. Onu kim yaptıysa Elazığspor'a zarar veren, Elazığspor'u istemeyen biri yapmış. Komplo düzenlemiş adamlar. O listede herhalde kimsenin haberi yoktur.''


 


Bu haber 963 kere okundu

YORUMLAR

m.ali yılmaz 2009-07-03
elazığa hizmet kutsaldır
sayın taşel sizden başkası bu aşamada bu işi yapamaz.elazığspor tabiki sahipsiz kalmaz ama şu aşamada siz teksiniz ve bu işi başarıyla yapacağınızı biliyoruz ve size güveniyoruz.allah yardımcınız olsun...

SPOR Kategorisine Ait Diğer Haberler

Denizlispor: 0 - Elazığspor: 1 yine son dakika Kartalspor maçı hazırlıkları sürüyor Hep böyle olsun 3 gol 3 puan Kupaya Erken Veda Deplasman'dan Beraberlikle Döndük Sinan'ın Paşa Keyfi Sinan coştu, gakkoş uçtu İkinci yarı gakkoş coştu.

KÖŞE YAZARLARI

Elazığ Bölümü

ELAZIĞ KÜLTÜRÜ ELAZIĞ YEMEKLERİ ELAZIĞ HALK OYUNLARI ELAZIĞ TÜRKÜLERİ ELAZIĞ RESİMLERİ ESKİ ELAZIĞ RESİMLERİ

HABER YORUMLARI

Elazığda medya İŞİNİ SAĞLAM YAPANA..DEMİŞLER.. Menfaat neler Söyletmezki HELVACI AİLESİ ve ACILAR Doğru yapıyor

Anketler

Elazığ Hava Durumu

Gunluk Gazeteler