Elazığ Haber
Şuan Sitemizde 92 kişi var
ATLETİZMİ GELİŞTİRME PROJESİ

Keban'da ''Atletizmi Geliştrme Projesi'' kapsamında yetenekli çocukları belirlemek için yarışma yapıldı.

2010-03-04 - 11:52

Keban'da ''Atletizmi Geliştrme Projesi'' kapsamında yetenekli çocukları belirlemek için yarışma yapıldı.
Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğindeki projede kız ve erkek 1500 metre koşu yarışması Çırçır şelalesi mevkisinden Değirmenbaşı Mahallesi'ne kadar olan güzergahta yapıldı.
78 öğrencinin katıldığı yarışlarda 1998-2000 yaş kategorisinde kızlarda Semiha Oruç, Rabia Özalp, Zeynep Albayrak, Sacide Atay dördüncü olurken, aynı yaş grubunda erkeklerde Kerem Fırat, Yunus Deniz, Eren Polat ve Samet Kaya dereceye girdi. 1996?1997 yaş grubunda ise Seda Özdemir, Seda Nur Özcan, Neslihan Kaya ve Beyzan Kan; erkeklerde Batuhan Gedik, Mücahit Katmış, İbrahim Aydemir ve Samet Celayir dereceye girdi.
Yarışmada dereceye giren öğrencilere İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nusret Özmen, Atletizm İl Koordinatörü Mustafa Cihan, Fevzi Çakmak İlköğretim Müdürü Hikmet Kumaşoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Temsilcisi Selahattin Akyüz, Baraj İlköğretim Müdür Yardımcısı Süleyman Öztürk tarafından madalyaları verildi.
Başarılı öğrencilerin 27 Mart'ta Elazığ'da yapılacak olan final yarışmasına katılacağı ifade edildi.


Bu haber 2097 kere okundu

YORUMLAR

İLÇE HABERLERİ Kategorisine Ait Diğer Haberler

Maden’de Aşure Dağıtımı Keban Belediyesinin elektriği kesildi Van için bir kalem çok şey değiştirir. 7'DEN 70'E AĞIN YARIŞIYOR ALACAKAYA'DA BİLGİ YARIŞMASI Bu Köye tavuk giriş çıkışı yasak Ağın'da Biçerdöver operatü kursu Keban'da SODES Projeleri toplantısı Kovancılar'da Trafik Kazası: 7 Yaralı Öğrenci servisi devrildi

KÖŞE YAZARLARI

Elazığ Bölümü

ELAZIĞ KÜLTÜRÜ ELAZIĞ YEMEKLERİ ELAZIĞ HALK OYUNLARI ELAZIĞ TÜRKÜLERİ ELAZIĞ RESİMLERİ ESKİ ELAZIĞ RESİMLERİ

HABER YORUMLARI

Elazığda medya İŞİNİ SAĞLAM YAPANA..DEMİŞLER.. Menfaat neler Söyletmezki HELVACI AİLESİ ve ACILAR Doğru yapıyor

Anketler

Elazığ Hava Durumu

Gunluk Gazeteler