Elazığ Haber
Şuan Sitemizde 70 kişi var
8 ŞUBAT ELAZIĞ HABERLERİ

İl ve ilçelerde meydana gelen olayların detaylarını bulabilirsiniz

2010-02-08 - 12:06

ELAZIĞ ATLETLERİN BAŞARISI
Elazığlı atletler Murat Orak ile Nihat Tokmak katıldıkları turnuvalardan başarılarla döndü.
Atletizm il temsilcisi Mustafa Cihan, yaptığı açıklamada, İspanya'nın Bilbao kentinde yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kros Şampiyonasında antrenör Aslan Koç'nu yetiştirdiği ve Fenerbahçe Kulubü'ne transfer olan Murat Orak'ın Avrupa dördüncüsü olduğunu, takımının da Avrupa Şampiyonu belirterek, Koç ve Orak'ı kutladı.
Cihan, İzmir'de yapılan 16 yaşaltı salon Atletizm Türkiye Şampiyonasında da bin metre koşusunda 73 sporcu arasında Nihat Tokmak'ın Türkiye Şampiyonu, 300 metre yarışmasında da Türkiye üçüncüsü olduğunu kaydetti.
Cihan, henüz 13 yaşında olmasına rağmen yaşından çok daha büyük başarılara imza atan Tokmak'ı kutladı.


KEBAN'DA AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ İKİNCİ DÖNEM KAYITLARI
Keban'da Açık Öğretim Lisesi 2009 ? 2010 eğitim öğretim yılı ikinci dönem yeni kayıtları 8 -19 Şubat'ta yapılacak.
Keban Halk Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Açık Öğretim Lisesi 2009 ? 2010 eğitim öğretim yılı ikinci dönem yeni kayıtları 8 -19 Şubat'ta yapılacağı belirtilerek, öğrenci adaylarının halk eğitim merkezi müdürlüğüne başvurmaları gerektiği kaydedildi.
Açıklamada, adayların önce katılım bedeli olarak Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Halk Bankasının herhangi bir şubesinde T.C Kimlik numaralarını bildirerek Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü hesabına 40 TL, bu işlemin ardından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü veya okul aile birliğinin vereceği banka hesabı veya elden 5 TL yatırmaları gerektiği duyuruldu.


KOVANCILAR'DA ÖLÇÜ TARTI ALETLERİ UYARISI 
Kovancılar Belediyesi ölçü ve tartı aletlerinin beyannamesinin verilmesi için mükellefler uyarıldı.
Belediye Başkanlığınca yapılan açıklamada, ölçü ve tartı aletlerinin 2010 yılına ait periyodik bakım, muayene ve damga işlemlerinin yapılmasıyla birlikte beyannamelerinin de verilmesinin zorunlu olduğu hatırlatıldı.
Ölçü ve tartı aletlerinin periyodik bakım, muayene ve beyanname verme işlemlerinin bu ay sonuna kadar devam edeceğini belirten yetkililer, bu işlemler için belediyenin gelirler servisine başvurulmasını istedi.
Bakım ve muayene işlemlerini yaptırmayan ve beyannamelerini zamanında vermeyenler hakkında yasal işlemlerin yapılacağı ifade edildi.


Bu haber 805 kere okundu

YORUMLAR

GÜNCEL Kategorisine Ait Diğer Haberler

Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun Kamu görevlilerine toplu sözleşme hakkı sokak çocukları için yürüyor Elazığ TSO'dan inovasyon eğitimi 5 ilde bin 220 köy yolu ulaşıma kapalı Elazığ'da tır devrildi: 2 yaralı Kayak merkezlerinde son durum Elazığ'da kültür sanat 2 Şubat Dünya Sulak Alanlar Günü köylerde mahsur kalan hastalara yardım

KÖŞE YAZARLARI

Elazığ Bölümü

ELAZIĞ KÜLTÜRÜ ELAZIĞ YEMEKLERİ ELAZIĞ HALK OYUNLARI ELAZIĞ TÜRKÜLERİ ELAZIĞ RESİMLERİ ESKİ ELAZIĞ RESİMLERİ

HABER YORUMLARI

Elazığda medya İŞİNİ SAĞLAM YAPANA..DEMİŞLER.. Menfaat neler Söyletmezki HELVACI AİLESİ ve ACILAR Doğru yapıyor

Anketler

Elazığ Hava Durumu

Gunluk Gazeteler